מפגש פורום (אוי ואבוי למי שלא

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo88.gifמפגש פורום (אוי ואבוי למי שלא

מגיב בין אם הוא בא או לא
) אממ אז סיכמנו על עזריאלי ? יופי! אממ... אז נשאר לדבר על תאריכים, אז יש לנו: 08.12 09.12 10.12 12.12 13.12 14.12 15.12 (לא הכללתי את שבת כי אין איך להגיע לשם
) טוב שכל אחד ירשום איזה תאריך הוא יכול או לא יכול. ופליזזזזזזזזזזזזזזזזזזז תבואו אני רוצה לראות אתכם אנשים
פליז?

אוקי אז ככה...

יש לי וידוי קטן- אני קצת נגד הסתובבות בקבוצה גדולה (אחת הסיבות שבגללה אני לא יוצאת לטיול לאילת)....במיוחד בעזריאלי...תראו לעצמכם- 20 בנות מסתובבות ביחד בקניון...כולם יסתכלו עלינו...איזה לא נעים....בכול מקרה אני אשתדל להתגבר על המחשבה ואשתדל להופיע...מה שכן אני אגיע עם חברה (מפחיד לבוא לבד..אל תשאלו למה) ואני יכולה בתאריך- 12.12.04 יום א'

KerenWelling

New member
המון מפגשי פורום נערכים שם...

ולמה שיהיה מוזר לראות 20 בנות יחד?! (ועוד איזה 5 בנים כוסונים שכולנו נחוג סביבם
) וחוץ מזה מה את מפחדת שיסתכלו עלינו?! טחחחח טווווב אם לא נעים לך לבוא לבד, תדברי עם אנשים מי גר לידך ותבואו ביחד. לדעתי אם תביאי חברה משלך שלא ממש מעריצה של מארון5 היא לא תשתלב ויכול לצאת שאתן תסתובבו לבד כזה בנפרד או שהיא תרגיש לא שייכת כזו...לא יודעת..ותחשבי על זה...(חחח המורה שלנו אמרה לנו היום אחרי שהיא קראה לנו משו של אילנה דיין, היה כזה צלצול לסוף השיעור והיא אמרה לנו: "ותחשבו על זה.." ואז כולם עשו ז'וז'ו!חחחח)

אני לא מפחדת...

לא אמרתי אפילו מילה שמזכירה את זה....הרעיון הוא פ-ד-י-ח-ו-ת!!! פדיחות ש200 איש יסתובבו ביחד..וזה לא אישית בגללכם כי אני בכלל לא מכירה אתכן...מבינה? אני דווקא אשמח לפגוש את כולכן (במיוחד את הילע ורונה), אבל חשבתי שאולי יהיה אפשרי לעשות את זה במקום אחר אמ...דיסקרטי יותר...נגיד...אמ...נאפיס? לשם מקובל לבוא ב"חמולות" מה דעתכם? אני מוכנה להתקשר ו"לשריין" מקום אם תסכימו והחברה שרציתי להביא היא לא מעריצה....היא סתם חושבת שאדם חתיך (כמו כול תושבי היקום...)...בכול מקרה תעדכנו מה נסגר.... צ'או

KerenWelling

New member
אי אפשר לשריין בנאפיס.

הם אומרים לך שהם ישריינו לך ואז את מגיעה למקום ומחכה 3 שעות. תאמיני לי. וחוץ מזה נאפיס זה לא טוב כי השולחנות ארוכים ולא תהיה הזדמנות שכולן ידברו עם כולן. בכל מקרה. כתבת שמפחיד אותך. לא משנה...

וואללה!

אני זוכרת שעשו לי קטע כזה...כלבים...טוב לא משנה אבל תחשבו על הרעיון של להעביר את הפגישה למקום אחר... ואני יודעת שזה לא עקרוני אבל אני רוצה לדעת איפה לכאורה כתבתי שאני מפחדת...הינה ההודעה הקודמת- יש לי וידוי קטן- אני קצת נגד הסתובבות בקבוצה גדולה (אחת הסיבות שבגללה אני לא יוצאת לטיול לאילת)....במיוחד בעזריאלי...תראו לעצמכם- 20 בנות מסתובבות ביחד בקניון...כולם יסתכלו עלינו...איזה לא נעים....בכול מקרה אני אשתדל להתגבר על המחשבה ואשתדל להופיע...מה שכן אני אגיע עם חברה (מפחיד לבוא לבד..אל תשאלו למה) ואני יכולה בתאריך- 12.12.04 יום א' אולי זה משתמע מפה או משהו אבל בכול מקרה אני לא מפחדת...אני מונעת ע"י "יהיה לי פדיחות"\ "לא יהיה לי פדיחות" וכן, זה עצוב כמו שזה נשמע... צ'או בובה

חחח את צודקת!!

פעם היה לחברה שלי יומולדת והיא הביאה את כולם לעזריאלי וזה היה פאדיייחחחחחחוווותתתת ולא ידעתי שכל החברים שלה חנונים.. היינו נראים כמו ילדים מוגבלים.. ניסיתי להתרחק כמה שיותר מהחבורה הזאת!! חחח זה היה מצחיק אבל גם עצוב חחחחחח אבל לא נורא יהיה שווה חחח :)

CiNdErElLa3887

New member
בלע אני גם אבוא עם חברה..אבל היא

גם בפורום..נממ מורן
..טוב אז היא פתחה איזה 5 הודעות רק..אבל עדיין

KerenWelling

New member
אני באה.

יכול להיות שחברים שלי יקחו אותי לאילת. אז אני אעדכן אתכן מה קורה עם זה אבל אני אבוא בטוח (אם אני לא באילת...)אם תגמשו את התאריכים טיפה כשאני אדע מה קורה עם אילת....

simple girl1

New member
אני לא יודעת עם אני יוכל...

אני לא ממש יכולה להגיע עד לעזריאלי... יש סיכוי קטן מאוד מאוד מאוד מאוד שאני יוכל להגיעה...

אני לא בטוח שבאה..../images/Emo4.gif../images/Emo41.gif

אבל אם אני אבוא אני יוכל כל תאריך חוץ מבין ה-12.12 ל-14.12 כי אני באילת

inbarushh

New member
../images/Emo6.gifגם אני רוצה לבוא

אבל אין לי עם מי... אני לא יגיע לעזריאלי לבד

little bry

New member
אני גם לא חושבת שאני יבוא

כי אני לא מכירה פה כמעט אפחד חוץ ממיכל ושירי
וב9.12 ו12.12 יש 2 מפגשי פורומים אחרים

CiNdErElLa3887