יומן מסע - אירלנד מוקדש באהבה לאי הירוק מתגעגעת
F froggirl New member 10/9/05 #5 לא עובד. סלע, אתה יכול לתת לי את המייל שלך אני אשלח לך את הקובץ תנסה להעלות אותו?
S sela v New member 11/9/05 #8 נסיון להעלות את הקובץ שיניתי את השם של הקובץ שלא יהיה בעברית. תמיד כדאי ששמות הקבצים יהיו באותיות לטיניות.
נסיון להעלות את הקובץ שיניתי את השם של הקובץ שלא יהיה בעברית. תמיד כדאי ששמות הקבצים יהיו באותיות לטיניות.
C crazy diamond 84 New member 11/9/05 #9 האם ישנה אפשרות להעלות את המאמר פה בפורום לטובת האנשים שנמצאים בצבא וגולשים מהסלולרי. תודה לכם שבוע טוב
האם ישנה אפשרות להעלות את המאמר פה בפורום לטובת האנשים שנמצאים בצבא וגולשים מהסלולרי. תודה לכם שבוע טוב
O omer66721 New member 12/9/05 #10 אחלה! מעולה אני טס לאירלנד עוד שבועיים ומתכנן אמנם טיולי באופי שונה קצת (בלי רכב) אבל טוב לשמוע מאנשים שהיו שם כבר... מבטיח לכתוב לכם שאחזו
אחלה! מעולה אני טס לאירלנד עוד שבועיים ומתכנן אמנם טיולי באופי שונה קצת (בלי רכב) אבל טוב לשמוע מאנשים שהיו שם כבר... מבטיח לכתוב לכם שאחזו
F froggirl New member 12/9/05 #12 תהנה ותצלם המון זו פשוט ארץ נהדרת! סלע תודה על העזרה להעלות את הקובץ.
S sela v New member 12/9/05 #13 אין בעד מה אני רוצה לשים את הקובץ במאמרי הפורום, האם תוכלי לשלוח לי אחת מהתמונות שאת רוצה שתופיע יחד עם המאמר?
אין בעד מה אני רוצה לשים את הקובץ במאמרי הפורום, האם תוכלי לשלוח לי אחת מהתמונות שאת רוצה שתופיע יחד עם המאמר?
F froggirl New member 12/9/05 #14 שלחתי תמונות היה קשה לבחור - משאירה את הבחירה בידיך תעדכן אותי איפה זה יופיע תודה