לקרוא ולהפנים.

Angelus

New member
../images/Emo88.gif לקרוא ולהפנים.

חבר'ה, רק לפני שבוע שוחחנו על חוקי הפורום וביומיים האחרונים נראה כאילו חלקנו שכחנו מהם לגמרי. ספויילרים לא מסומנים (לסמן בראשית ההודעה את סימן ה
ואת שם הפרק\אזור הפרקים המדובר), הודעות לא מנוצל"שות (נכון. גם אני מתרגש שפרק 14 יצא. למה לפתוח כל כך הרבה שרשורים חדשים בנושא? לנצל!), דיבורים על גבי הפורום על הורדות לא חוקיות (אני מזכיר, אין להזכיר אפילו שמות של תוכנות לא חוקיות ובטח לא להסביר על גבי הפורום מאיזה אתר וכיצד!) אני מבקש, תקראו את חוקי הפורום שוב, תסמנו ספויילרים כראוי (בישראל שודר פרק מספר 2 ביום רביעי האחרון. מעבר אליו, לסמן. רוצים לדבר על פרק 15 ומעלה? סמנו בראשית ההודעה. מבחינתנו, סימן
בודד בראשית ההודעה מעיד על כך שבתוך ההודעה מדובר על פרק 2 ומעלה. בשבילכם, על מנת שעוד אנשים יוכלו לקרוא ולהגיב, לסמן גם בראש ההודעה. כמובן, אם אתם כבר בשרשור על פרק מסויים ומדברים רק עליו, כמובן שנסתפק בסימן ה
) בנוגע להודעות חדשות - אם הנושא אכן "בשרי" ויש בהודעה קצת יותר משאלה או ההצהרה כלשהי, בבקשה, תפתחו שרשורים כאוות נפשכם. רוצים לדבר על משהו\לפתוח דיון? בבקשה. בשביל זה הפורום נועד. תבינו, אם פותחים בכל עת הודעה\שרשור חדש שהוא שאלה כלשהי, או נושא לא הכי מעמיק -- דיונים אחרים מעמיקים יותר נדחקים לתחתית העמוד ואז הפורום נראה כמו עמוד FAQ. לסיום, אני רוצה לציין משהו מאוד חשוב: אני רואה בכל אחד ואחד מכּם כאחראי פורום. באמת. בסך הכל, כולנו מעוניינים שהפורום הזה יהיה המקום הטוב ביותר לדבר על הסדרה האהובה עלינו ושיהיה מסודר ונעים לעין. תשרשרו, תסמנו ספויילרים כראוי, נתקלתם בספויילר לא מסומן? תעירו על כך (לא בהשתגעות
) ושרשרו הודעה חדשה שלכם עם משהו כמו "
מעלי". שבוע טוב לכולם (במיוחד שלא יכולים יותר לחכות לפרק 14
) והמשך שהייה נעימה בפורום, בן.

Angelus

New member
כיצד לנצל"ש.

שימו לב, כמובן שההסברים האלה מאוד "יבשים". אני סומך על החושים שלכם.

emalka

New member
צודק בהחלט!!!

חברה לשמור על סדר ונקיון כי אין לי ארץ אחרת !!!!!

למעלה