יש סקר חדש!

AdamINC

New member
../images/Emo88.gifיש סקר חדש!../images/Emo43.gif

הסקר הקודם: מה דעתכם על כך שYES מביאים סדרות בקצב של ארה``ב? תוצאות הסקר: 64.19% (18 מצביעים) חושבים שזה מעולה! והם לא מרגישים שהם מחכים הרבה לסדרות.. 21.43% (6 מצביעים) מעדיפים שיתחילו את הסדרות אחרי הפגרה בארה"ב 10.71% (3 מצביעים) מעדיפים שהסדרות לא יהיו בקצב של ארה"ב 3.57% (שזה מצביע אחד
) - זה לא כל כך עקרוני לו.. [מי זה?
] הסקר החדש: מנהל הערוץ הצהיר שערוץ Yes Stars משדר הכי הרבה סדרות רכש מכל הערוצים בארץ (4.5 שעות ביום בממוצע). מה דעתכם על הרכש החדש של הערוץ, כפי שפורסם בפורום, ולפי מה שמפורסם במאמרי חודש ינואר? הצביעו והשפיעו!

TheLost

New member
רכש... סביר.

חוץ מהירוז וסטודיו 60 אין שום דבר מאוד מעניין, לדעתי

LeRanch

New member
../images/Emo45.gif

אבל Jericho ממש חסרה לי ברשימת התוכניות החדשות

alkai

New member
חח..

אני ראיתי פרק שני ואז שלישי כי כבר הורדתי, אבל זה הספיק לי.

TheLost

New member
מסכים. היא מאוד מזכירה את the nine

הפרק הראשון הוא באמת פיצוץ, הוא מעניין ומותח. הפרק השני כבר מתחיל להיראות קצת לעוס. הפרק השלישי כבר היה ממש משעמם. אני אמשיך לראות את הפרק הרביעי אבל נראה לי שזאת עוד סדרת ביי-ביי. זאת הבעיה של הסדרות מתח האלה של היום. כולם מנסים להיות LOST ולעשות אירוע אחד שסביבו בנויה כל הסדרה, אבל ההבדל הוא שהם לא יודעים לעשות את זה ויוצא שהם פשוט מורחים הכל - ולעומת זאת LOST היא סדרה משובחת.

alkai

New member
כן, ובנוגע לאבודים..

"הפרק הראשון הוא באמת פיצוץ, הוא מעניין ומותח. הפרק השני כבר מתחיל להיראות קצת לעוס. הפרק השלישי כבר היה ממש משעמם" אם תחליף את המילה "פרק" במילה "עונה" ותגיד את על אבודים, זה יהיה נכון לצערי. סדרה שאני מאוד אוהב, אבל כבר לא כמו פעם. חוץ משני פרקים ממש מעולים שמזכירים את העונה הראשונה.

AdamINC

New member
גם העונה שלישית באבודים

התחילה להיות קצת מאוסה ב6 פרקים הראשונים.. אני מקווה שהפגרה עשתה להם טוב והם יחזרו להיות טובים יותר..

קובי221

New member
זה לא מדוייק.

פשוט קובעים תאריך לסיום הסדרה, כדי לבנות את העלילה עד לתאריך.

AdamINC

New member
אפילו הציעו לאיילת זורר להשתתף בה

בעונה הרביעית.. זורר דחתה את ההצעה.

TheLost

New member
אתה צודק אבל לא ממש

הסדרה עדיין טובה, הם פשוט שינו גישה לדברים וזה קצת באסה

snier1991

New member
חמישים חמישים

יש פנינות אבל צריך לזרוק הרבה צדפות משומשת בשביל למצוא אותם