יום שלישי

רק אני לא מצליחה לישון?*$^%!#../images/Emo7.gif

אוף נו. אם לא היה לי מבחן ביום רביעי אז על הזין. אבל פאק... אין לי איך ללמוד. כי אני בטח לא ארדם כבר, ואז אני ארדם רק כשאני אחזור מבית ספר.[לא הייתי הולכת אבל יש לי עבודה להגיש.
] ו... סעמק. בעיותשינהמזדיינות!

pRimaVeriTaVIV

New member
כנ"ל, וזה לא מסתדר עם שעת אפס

יצא שישנתי איזה שלוש-ארבע שעות
וגם לי יש מבחן ביום רביעי
ובררררררררר קר לי ואין לי כוח ליום הזה ובא לי לישון זהו, נגמרו הקיטורים, עכשיו אני אלך להתארגן קצת יותר מהר בשביל להגיע בזמן
*ממלמל קללות על שעות אפס*

הו ואל.

באמת לא ישנתי, יאי. חזרתי הביתה נכנסתי למיטה וקמתי ב5. אניואי, היסטוריה - חפירות, יאי מתמטיקה - אני מתחילה להבין את החומר, הוא קל אבל לא באמת היה לי כוח להקשיב לה. טריגו בכל אופן. ספרות ושוב מתמטיקה - היה מדכא ביותר. ושוב הברזתי ממחוייבות, אבל עכשיו יש לי סיבה!
~הלכתי לי ללמוד ללשון~

hadarinke

New member
גם אני ככה...../images/Emo67.gif

נרדמתי אחרי מלא התהפכויות בערך ב4.. טירוף.

PerfectSP

New member
D: ../images/Emo190.gif

~כאילו חוץ מזה שחוזרים ללימודיםXD~ אז אה... איחרתי בחצי שעה כי היה פקק של קילומטר, והפסדתי בדיוק את ההרצאה של המורה לערבית על הערבים המלחמה והקסאמיםXD אז רצתי לספריה לצלם את העבודה בספרות כי היא הייתה ארוכה מדי בשביל להעתיק בידXD בשיעור ספרות חצי כיתה לא הכינה אז הוא הוציא אותםXD ואז ג"ג..לשון..איכס הקיצר עוד בערבית, היא דיברה איתנו על הגדנע למזרחניםD:: ולבויאר יש את המקצה הכי גדולה של תלמידיםXD גם כי יש לנו הכי הרבה במגמה בארץ,וגם כי אנחנו די ילדים טובים^^ ואני 100% הולכת לזה!@#$ כאילו צריך להתקבל, אבל יש לי איזה ממוצע 95 בערבית וללא בעיות התנהגותיות
יאיD:

How I Disappear

New member
יום נחמדד P:

שעה ראשונה- פיזיקה, בדקנו את השיעורים שהוא נתן לחופש, עוד פחות משבוע יש מבחן וזה קשהה שעה שניה- תנ"ך, היא נתנה שיעורים להגשה לפני החופש והגשתי לה היום
אבל היא אמרה לי שזה בסדר
שעה שלישית, רביעית וחמישית- מתמטיקה, קיבלתי 96 במבחן !!!!!1
שעה שישית ושביעית- רובוטיקה, כמעט כל הכיתה הציגו את המצגות שלהם אבל הקבוצה שלי בשבוע הבא .. וזהו .. מחר יש ספורט .. בעע .. עוד יומיים 2009

PerfectSP

New member
XDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

הקטע הוא שפטור אצלנו זה ללכת בריצה,לעשות מה שאתה כן יכול, ולרוב לשבת בצד לעשות משקולות

How I Disappear

New member
חח אצלנו זה גם ללכת במקום ריצה

ובמשחקים, צריך לשחק אבל אני תמיד יכול להטות את זה לכיוון של "אוי זה משחק עם ריצה, אז אני לא יכול" XD

PerfectSP

New member
XDDDDDD ../images/Emo190.gif

אהבתי
איזה,אצלנו לא משחקיםXD אצלנו רצים,רצים,רצים.. עושים בטן שמיכה.. ואז רצים עוד בכל מיני וריאציות או עושים הרבה משקולותXD

hadarinke

New member
אני עולה על כולכם!

אנחנו עושים תרגיל בחמישיות, וצריך לרקוד, ולעשות גלגלום וגלגול ועמידת ידיים!

PerfectSP

New member
XDDDDDD ../images/Emo190.gif

איזה כיף;_; אצלנו כל הזמן כושר כושר כושרררר רוצו רוצו!!@#$ אתה יוצא מת מהשיעור>> אלא אם יש לך פטור

יאלה. אני אפילו לא צריכה להגיע לשיעורים../images/Emo152.gif

זה שיעור ראשון ביום ראשון ושיעור אחרון ביום חמישי. מעולה.

PerfectSP

New member
XDDDDD ../images/Emo190.gif

אצלנו אם אתה מפסיד צריך להשלים שיעורXD אין כזה דבר אצלנוXD

למעלה