יום שבת

dcohn

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

(כאילו לא דיברנו על זה כבר
)

אחחח העייפות :(

בשעות הבוקר הנורא מוקדמות עדיין היינו בבית של ידיד, ראינו הדייט שתקע אותי (שהיה נחמד אבל ארוךךךךך), את המופע של שלום אסייג (המופע הישן), ואת סופר הירו (שכמעט נרדמתי בכל שניה ממנו למרות שמתתי לראות אותו שוב). אחרי שעבר 6 בבוקר ניגנו קצת, עזרנו לו לסדר את הבית ואז הוא אמר לנו (לי ולעוד ידיד שנשארנו אחרונים) שמתי שנלך אז ניקח מפתח ונחזיר לו מתישהו, אז העדפנו ללכת. בגלל שהידיד השני היה צריך לנסוע ויכלו לקחת אותו בסביבות 11 והשעה הייתה 8 וחצי, אמרתי לו שיבוא אלי. כדי לנסות לשמור עליו ער הראיתי לו את הסרט "סבבה" של אסקימו לימון XD ואז ראינו גם פרק של קרובים קרובים. באו לקחת אותו, אז הלכתי לקחת משהו לאכול, ויצא שנכנסתי למיטה ונרדמתי. ב1 וחצי אחותי העירה אותי כדי לבוא לאכול, אמא אמרה שהיא תחמם לי אוכל אבל נרדמתי שוב ולא אכלתי בסוף XD קמתי שוב ב3 וחצי, נרדמתי בחזרה עד 5 ואז כבר לא היה טעם לחזור לישון כי הלכנו לדודה שלי וגם אחי עשה המון רעש. אני רוצה עכשיו לראות את הפרק של כוונות טובות שלא ראיתי אתמול, ואז אני אלך לישון כי אני פשוט גמורה!!! לא נראה לי שאני אלך שוב לאחד הלילות האלה שאנחנו עושים, זה כבר די חרוש.

dcohn

New member
בבוקר אצל סבא במקום הזה של השיקום...

דווקא נראה נחמד שם... וגם שמעתי מאנה חוויות מאתמול
אח"כ הלכנו לקניות בטיב טעם החדש
(אני מורעלת כבר אחרי שלושה ימים
) וישר הביתה לאכול... אח"כ יצאנו אני אמא וגל לאורלי (בתדודהשלי) ויולי (הבת שלה שהיא בת 6 ימים
) והתנחלנו אצלם המון המון המון זמן:]] אח"כ החלטנו שנלך ליוגורטריה ברוטשילד, אבל היינו יותר רעבים מזה ולא מצאנו חניה (מצאנו חניון שרצה 30 שקל. כן, שניה.) אז אחרי הרבה סיבובים עם האוטו פתאום מצאנו חניה וזה היה ממש ליד שינקין. הסתובבנו והתיישבנו בנחלת בניימין בחומוסייה "כפול" והיה ממש טוב
. עכשיו בבית. מחר בבוקר שיעור נהיגה
.

למעלה