יום שבת

../images/Emo88.gifיום שבת../images/Emo88.gif

הגעתי השנייה לבית בגלל זה אני ערה בשעות כאלה.. הולכת לישון
לילה טוב לי בוקר טוב לכם

שרון710

New member
חלמתי חלום מוזר

חלמתי שאני באה לבצפר, וזה היום הראשון של השנה. ואז פתאום אני נזכרת שאומייגאדדדדדדדדדדד יש לי שיעור נהיגה! איך יכולתי לקבוע שיעור נהיכה על היום הראשון של בצפר?! אז אני מתקשרת לדוד ואז הוא אומר לי שהוא לא יכול ללמד בגלל התאונה (כפרעליו, דפקו לו את הסיטרואן C5
על אמת!) אז שאני אתקשר אליו במוצ"ש. ואז אני אומרת "טוב".. ג'וני ובופי היו איתי אבל לא נראו מתעניינים. זונות. אני ממשיכה ללכת ואז רואה אותו.. ומשום מה לא אומרת לו שלום.. פשוט ממשיכה ללכת.. קטע אחר של החלום שאני עם עמרי ובופי באיזה חדר מוזר ואני מדברת מזהההה שטויות.. משו הזוי
חפרתי, סליחה. קיצר- עוד מעט נוסעת לאחותי, ובערב בייביסיטר
יום טוב

P i x i e s

New member
מלמדים נהיגה על סיטרואן C5?

מגניב, אף פעם לא ראיתי (מניסיוני בן שבעה חודשים...
)

שרון710

New member
הערב הכי חרא שהיה לי בחיים

גם ביטלו לי בייביסיטר בזמן שהייתי שם וגם אני שונאת אותו. הלכתי למות.

noyy

New member
פשוט מבאס לקום ב8 בחופש

כאילו.. מה.. אני שונאת את התחושה הזאת שאין מה לעשות עד הצהריים.. כי בת'כלס בבוקר אין מה לראות בטלוויזיה, אין לי מצב רוח לסרטים וכו'.. בנתיים כדי להעביר את הזמן אני מתחילה לסדר פה כמו משוגעת היעד הבא הוא הארון. חצי שנה שאני דוחה את זה יאללה לעבודה

tink 16

New member
../images/Emo203.gif עובדת בירושלים.

בערב נוסעת עם החבר לג'אפניקה
אחרי חודש וחצי בלי סושי

LadyFlame123

New member
שיט מרגישה נורא:|

הרבה זמן לא שתיתי ככה. והרבה זמן גם לא הרגשתי את זה עדדדדדדד הצהריים של היום למחרת, זה תמיד עובר לי כשאני קמה. אעה זה באמת נורא. ועוד כשאני יוצאת ממקלחת אמא מתחילה לחפור לי על זה שחזרתי ברבע לשבע. די...די להתווכח על זה. עברנו את זה כ"כ הרבה פעמים שזה לא מצחיק כבר. ואני צריכה לשרוד ולהקשיב לכל שטות מפגרת שלה כי אם לא, בשניה שאני אהיה בת 18 אני אהיה גם חסרת בית. מסתובב לי הראש. פאדיחה לצאת מהחדר, שלא יעצרו אותי שוב לחפירות. אה ותתפללו שאני לא אקיא שוב. יום נעים, תעשו חיים:)

R a n d a l l

New member
been there, done that

אבל משום מה, תמיד כשאני מקיאה, זה מרגיש אחרי זה יותר טוב
תרגישי טוב מתוקה!
[עכשיו נזכרת שבפעם האחרונה מרב שהסתובב לי הראש נתקעתי בארון
]

LadyFlame123

New member
חח תודה../images/Emo24.gif

עבר לי מזה שניקיתי את הבית
. מועילה אני חחח. גם שרדתי בלי שההורים שמו לב למשהו. אז הכל מעולה.

ההינו בבית של חבר

הבאנו מלא סרטים ובסוף ראינו רק יעד סופי 2 [בפעם השנייה שלי כבר...] אחר כך ראינו שמש והכנסתי את כולם למצב של צפייה "במצלצלים" ניסנו לפתור איזו חידה ולא הצליח ממש... ואז כולם היו עייפים והרגשנו שגם אנחנו מתנחלים אז הלכנו. אגב לבנת עוזבת יום ראשון כולם לראות ):

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifחולה=[

נמאס לי להשתעל כבר, בוהו
. ואני מתגעגעת נורא לרותם:(

מעניין אם תראו את החיוך שלי דרך המחשב)$#@*!

התקשרתי אליו מקודם למרות שחברה אמרה לי שלא כדאי כי אם הוא לא יענה אני אתבאס ואשנא אותו וכאלה. היה תפוס, ניתקתי אחרי כמה שניות ואמרתי לעצמי שהוא בטח מדבר עם ההורים שלו או חברים או משהו כזה ומקס' אני אתקשר אליו עוד חצי שעה+- ניתקתי ויצאתי מהחדר והוא בדיוק התקשר אליי :] הייתה שיחה קלילה כזאת וכיפית ואז הסתובבתי ופתאום שמתי לב שיש מדף שלם מלא במטוסים בחדר שאני ישנה בו, אז אמרתי לו ושאלתי אותו בצחוק אם הוא רוצה אחד אז הוא עושה לי "כבר יש לי" (הוא דיבר על המטוס שאני הבאתי לו אם אתם זוכרים
) ואז שאלתי אותו אם הוא שם לב איזה מגניב המטוס, הוא נוסע לבד חח ואז הוא אמר לי שכן ושהוא מושך אותו אחורה ואז הוא נוסע ושהוא אמור גם להדליק אורות וכאלה. בקיצור כפרה עליי, שיחקתי אותה רצח עם המטוס הזה. אח"כ אמרתי לו כזה שינחש איפה אני ואז אמרתי לו שאני במונוסון והוא היה מופתע (באמאשלי, יש גשר שמחבר בין איפה שהוא גר למונוסון, זה מטורףףףף כמה קרובה אני לבית שלו) ואז הוא שאל עד מתי אז אמרתי לו שעד ה-30 והוא דיי התלהב הוא אמר לי שהוא יוצא חמשוש ושניפגש. קלטתם? בקיצור, נחמד לי וכבר לא אכפת לי ששכחתי חצי מהדברים בבית

וואו היה לי פשוט אחד הימיםםםם

באתי למונוסון אתמול ושכחתי תחתונים ונתקעתי אתמול בשער שלהם והוא נפל מהציר ויש לי שריטה ענקית בגב קיצור התחיל ברגל שמאל, היום היה מה שרשמתי למעלה עם הכפרושון, אח'כ הייתי בהרקדה ביהוד מול הקניון והלכתי ברגל על הגשר כאילו וואי איזה מגניב הקטע הזה:] אח'כ עברתי בקניון כי אני חייבת תחתונים מן הסתם, קניתי 6 זוגות בדונה ויקטוריה
חתכתי הבייתה שוב ברגל, אמא התקשרה אליי וידאו והוחלט שכנראה יום שני נעשה יום כיף בת'א וזה, כפרות עלייה
יום שלישי היא נוסעת עם החוג שלנו לכרמיאל ואני לא אהיהההה:( והכנתי להם עוגיות מאזה טעימות לדרך:] במקום זה אני אהיה שוב בהרקדה ובשבת הבאה עוד פעם:] חוצמזה, ממחר בית לבד ל-10 ימים, שיא הכיף אבל גם קצת מפחיד:S אבל העיקר זה שיש מצברוח טוב:] מי מכם בא לשמור עליי מפני ג'וקים?

R o n 2 5 6

New member
אפרופו ג'וקים,היו שניים מעופפים בחדר שלי

אתמול. כוסאמא שלהם :|

רוצה אולי שביום שני אני אבוא לקחת אותך

ותהיי איתי קצת? אני אוותר לך על הג'וקים במידה וחס וחלילה (
) יהיו

למעלה