טיילור - פסק הדין !

Indiman1

New member
../images/Emo88.gif טיילור - פסק הדין !

טיילור הייז פורסטר, הנך מוזמנת לדוכן העדים! חבר המושבעים, מטעם פורום היפים והאמיצים
, הגיע להחלטה והגיע למסקנות הבאות.
אלו יתרונותייך :
מראה פיזי - למרות הכל היא עדיין יפהפייה, ולא יעזור כלום, כן היא הרסה את עצמה וקצת הגזימה אבל היא עדיין יפה - עינים מדהימות! - למרות הניתוחים והשיפוצים, היא עדיין יפהפיה אמיתית. - יפהפיה אמיתית למרות הכל - יפה, עדיין.
משפחתיות - אם טובה. אמא מדהימה ונהדרת, תמיד דואגת וחושבת על הילדים שלה לפני כל דבר אחר, ותעשה הכל בשבילם. - רעייה ואמא למופת, כל בעל היה מת לאישה כזו. - נאמנות אין קץ לבעל והילדים - רחמנית ואמפטית - משמשת כדמות מחנכת טובה לילדיה. - כלה מדהימה לסטפני "השויגער" האימתנית
אישיות - יש לה לב מזהב, אין מצב שהיא לא תנסה לעזור ולדאוג לאנשים גם אם הם לא בדיוק קרובים ואהובים עליה (ע"ע אמבר וגבי). - נאמנה, ולפני שתקפצו אני מדברת בהשוואה לשאר הדמויות בסדרה, כל אחד עושה טעויות אבל היא לפחות מודה בהן (ע"ע הקטור והוידוי הכמעט מיידי שלה). נאמנה(ואת הקטע עם ג'יימס ממילא לא ראיתי והוא גם היה לפני איזה אלפי שנים). - טובת לב בצורה מעוררת השתאות - כנה ואמיתית. - מרוסנת ושקולה - מוסרית - אכפתית - עוזרת בכל מצב שהוא לכל אחד, גם אם זה אויבה המושבע
מקצועיות - יודעת להקשיב ולייעץ (אבל נראה לי שזה בא עם המקצוע) - פסיכיאטרית למופת - יודעת לקלוע בול לגבי אופיים של אנשים. פסיכולוגית טובה ליתר הפסיכופטים בסדרה.
אחר... - יש לה 9 נשמות , חחח
- היא כמעט ההפך הגמור מברוק - שזה יתרון עצום - היא לא כמעט ההיפך מברוק-היא לגמרי לא ברוק מזרח ומערב... - יתרון גדול-כולם היו בטוחים שהיא מלאך, עד עכשיו.
ואלו חסרונותייך :
מראה פיזי-אחרי ה"שיפוצים" - חזה נורא
- שפתיים זוועה
אישיות - כנה-לא ניראה לי.אני לא חושבת שיש כאלה בסידרה הזאת. וגם היא לא. - נאיבית לעיתים. - תמימה מדי, תמיד מאמינה לכל מה שאומרים לה ובוטחת יותר מידי בקלות באנשים - ביקורתית - לפעמים היא מתנשאת (בעיקר מעל ברוק) - מיתנשאת על ברוק. - יש בה מין ההתחסדות (כמו למשל, האמירה שלה שהיא אף פעם לא תשקר. ואין דבר כזה בעולם..) - מעצבנת בצדקנות שלה(עד לאחרונה). - צבועה, צבועה, צבועה ולא יעזור שום דבר.
האהבה לרידג' - אוהבת את רידג' וסולחת לו על כל דבר שהוא עושה ואומר, אם תשאלו אותי היא כבר מזמן היתה צריכה לזרוק אותו, אפילו הקטור כבר עדיף, הוא לפחות מתייחס אליה כמו שצריך - אוהבת את ריג'(תמיד מפריעה לברוק). - ידעה להיכנס להריון מהגבר הנכון בזמן הנכון ולא לאבד את התינוק. (תומס) (הערה שלי ללינה- זה לא יתרון בשביל טיילור ?) - מצפה מכולם להיות מושלמים, אולי בגלל שהיא כמעט כזו
הקשר לסטפני - יש לה נטייה ללכת שבי אחרי סטפני דווקא. אני חושב שלמעט מקרה זיוף התקף הלב, כל הזמן צידדה והלכה אחרי סטפני. - תמיד נתמכת ע"י סטפני.
טוב, אז זו טיילור שאנו מכירים. מה אתם הייתם נותנים לטיילור ? מה גזר דינה ? ומה אתם מייחלים להמשך דרכה ? אתם מוזמנים להגיב.

Shiri from the block

Active member
גזר דינה? לחזור למקום שממנו היא באה? זה נשמע מרושע מידי.. קיצר, לא יודעת, בכללי ברור שהיא לא בנאדם רע אז לא מגיע לה גזר דין רע..

S c a r l e t t

New member
חחח נחמד לראות הודעה כזו ממך

גזר הדין של טיילור?? יש לי יותר רשימת מטלות בשבילה: לזרוק את רידג'
להפסיק לבטוח בכל מה שאומרים לה ולהתחיל ליישם את העצות שהיא נותנת לאחרים בחיים שלה להיות קצת יותר חופשייה, למשל רומן עם הקטור יכול להיות נחמד אבל באופן כללי שתישאר מדהימה כמו שהיא, לא מגיע לה שום גזר דין, היא לא עשתה שום דבר רע

Indiman1

New member
כנ"ל

וחוצמזה גם: - שתפסיק למות ולקום לתחיה כל פעם מחדש ! זה ממש מייאש להסביר לעוברים ושבים בפורום איך היא חייה ולמה היא מתה ומאיפה היא צצה וכו'..
- הייתי גם שולח אותה למנתח פלסטי שיתקן את כל הבלאגן שעשתה לעצמה. בעצם במחשבה שנייה, אולי עדיף שלא. אחרת היא עוד תגמור כמו מייקל ג'קסון
- אמממ... ושתזרוק את החלוק זהב. זוועתי, פשוט...

לא מגיע לה שום גזר דין -מה שמגיע לה

זה להמשיך להיות מקסימה ונאמנה כמו שהיא- שבראדלי ימשיך להביא לנו את טיילור החדשה ולא את הישנה. שתשמע כבר לורדה רזיאל זקונט-תזרקי אותו כבר!!!!!!!!!(את רידג' כמובן!!!)

faery18

New member
נכון,היא לא עשתה שום פשע ../images/Emo189.gif

מין הסתם סטפני תצדד בטיילור וטיילור תצדד בה כי הן הכי אנושיות וישרות פה.(אז מה אם סטפני זייפה התקף
היו לה כוונות טובות). טיילור אכן אמא נהדרת, פסיכיאטרית מעולה, היא פשוט
ואני מתה עלייה! היי, שמתם לב שעכשיו לא רק לברוק יש אייקון
אלא גם לטיילור

girlontop

New member
"תמיד נתמכת ע"י סטפני" ../images/Emo6.gif

זה נשמע כאילו סטפני פקידת סעד

faery18

New member
זה היה האייקון הזה-../images/Emo25.gif

עד שהגיע האייקון החדש ועכשיו זה זה=

Indiman1

New member
אוף... אני שונא כשזה קורה..

התכוונתי להגיד שבד"כ טיילור היא פקידת הסעד כשכל אחד בא אליה עם הצרות שלו, אבל כשלפקידת הסעד אין למי לפנות, מי נשאר ? סטפני !

Shiri from the block

Active member
אוי, מטומטמת. וזה מביא אותי לשאלה- הייתה פעם אחת שברוק הייתה שיכורה?? תמיד ראינו את מייסי שיכורה, ת'ורן שיכור, עכשיו טיילור, ומה עם ברוק?../images/Emo12.gif

Guy K

New member
ראינו גם את אריק שיכור,

דיקן, סטפני, ניק. ברוק - כנראה כל כך מושחתת מוסרית שלא צריכה אלכוהול כדי לתרץ את המעשים שלה

girlontop

New member
ברוק היתה שיכורה כלוט

כשברידג'ט נוצרה. מסקנה: אלכוהול is EVIL!!!

Mikel20

New member
ואתה אמרת לי שאין מחזור

בדיוק כמו מייסי לאחר הויכוח עם ברוק, רק באיחור של מספר ימים, מתחרפנת, שותה, נוהגת..עושה תאונה..

למעלה