טופיק

ZIV E

New member
../images/Emo88.gif טופיק ../images/Emo88.gif

בכמה כסף (מקסימום) הייתם קונים ספר חדש של רומח הדרקון?(נניח ספר חדש בטרילוגית הנשמות)

MadManII

New member
שלום לכולם

שיניתי את שמי מGRAND DARK MAGE כי חשבתי ששמי החדש תואם אותי יותר

NJS

New member
מה הפרוש?

אולי אנאל בוצי? אהם לא נראה לי

Wing Chan

New member
.

כריכה רכה - 60 שקל גג. אין ספר בכריכה רכה ששווה 80 שקל. אם מחפשים טוב טוב אפשר פה ושם למצוא כול מיני Distroים שמוכרים ספרים בעברית (ובאנגלית) בזול בהרבה מהחנויות. כריכה קשה - 80 גג. אחרי הכול, זה כריכה קשה. כמה שהייתי רוצה את הרשומות והאגדות בכריכה קשה..אחח. אופוס? מישהו?

o0braveheart0o

New member
אני לא קונה ספרים...

כמו שאפשר לקחת סרט, משחק מחשב, או דיסק מוסיקלי ממישהו אחר , ואחר-כך להחזיר.. כך גם ספרים. במיוחד כשיש ספריה וההרשמה לחיילים חינם. מקסימום, אפשר לרמוז להורים איזה ספר אתה ממש מצא חן בעיניך והם בשמחה יקנו לך אותו, העיקר שתקרא ספרים. כמה עולה ספר טוב עכשיו? 150 ש"ח בערך? זה יותר מדי עבור ספר, שאתה קורא אותו, ושם במדף . ושם הוא מעלה אבק, עד שאולי, אם זה ספר ממש ממש טוב, תקרא אותו שוב לאחר כמה שנים...

NJS

New member
איך הגעת?!

ספר טוב היום של בערך 400 עמודים עולה 80 שקל

La Gamba

New member
לידעתך

בביתי שוכנים להם בבטחה שני הספרים האחורנים של מלחמת הנשמות שנקנו בהוצאה הראשונה, פחות מחודש לאחר שיצאו לאור, הגרסה הקשה והכבדה עולה קרוב ל30$.

python 4

New member
מקסימום? 54 שקלים.

זה המחיר של הספרים בסטימצקי. אבל אם אני מבקר שם לעיתים רחוקות ואני רואה שיצאו למשל 2-3 ספרים שאין לי, אני קונה את כולם ביחד.

NJS

New member
54 שקלים?

אז למה בסטימצקי אצלנו כל ספר עולה מינימום 72 שקל

NJS

New member
צודק

דיברתי על העברית, ובאמת זה לא מוזר שספרים שמייבאים לארץ יהיו יותר זולים מספרים שנוצרו בארץ

La Gamba

New member
ספר בחו"ל עולה 6$

היבוא לארץ חוסך את מכיר התרגום וההוצאה מחדש. ספרים שנמכרים רק לקהל בארץ יעלו יותר מספרים המיועדים לקהל הרחב יותר (כלומר ספרים באנגלית), כי יש להם קהל פוטנציאלי יותר גדול, והרווח ממכירת הספר יגדל

ZIV E

New member
סטימצקי באינטרנט

יותר זולה משמעותית מסטימצקי "החנות".

o0braveheart0o

New member
אלא אם זה מלחמת הנשמות

ספרי מלחמת הנשמות עוד לא הגיעו לספריות ואני מת לקרוא אותם, אז אם כל ספר עולה פחות ממאה ש"ח, אני אקנה, למרות שהם פיצלו כל ספר לכמה ספרים קטנים יותר... בכל מקרה, אין לי כח לחכות עד שאני אשיג ממישהו את הספרים...

למעלה