סתמי יא כלבה! את הפוסטמה היחידה פה!
T the bitch grl New member 15/8/04 #23 ../images/Emo124.gifתפסיקי כבר לריב עם כולם../images/Emo70.gif יש לך פה מסריח שחבל על הזמן!! את מורידה את הרמה של הפורום מתחת לאפס
../images/Emo124.gifתפסיקי כבר לריב עם כולם../images/Emo70.gif יש לך פה מסריח שחבל על הזמן!! את מורידה את הרמה של הפורום מתחת לאפס
T the bitch grl New member 15/8/04 #25 נראה לי שאת בנאדם מגעיל שחבל על הזמן וגם לא מי יודע מה חכמה... אם את לא מספיק אינטליגנטית לגלוש ולנהל שיחה עם אנשים, אז לכי לגלוש בים ותצרכי על דגים! תשתחררי תפרקי לחצים תפתחי את הצ'אקרות whatever
נראה לי שאת בנאדם מגעיל שחבל על הזמן וגם לא מי יודע מה חכמה... אם את לא מספיק אינטליגנטית לגלוש ולנהל שיחה עם אנשים, אז לכי לגלוש בים ותצרכי על דגים! תשתחררי תפרקי לחצים תפתחי את הצ'אקרות whatever
ש שלקע New member 15/8/04 #27 סליחה?! שימי לב עם מי את מדברת כן.. אני מגעילה? ומה איתך? מענטזת יום ולילה. מה את לא קולטת? יעל ואני היינו חברות ורבנו. כן ר-ב-נ-ו-!
סליחה?! שימי לב עם מי את מדברת כן.. אני מגעילה? ומה איתך? מענטזת יום ולילה. מה את לא קולטת? יעל ואני היינו חברות ורבנו. כן ר-ב-נ-ו-!
T the bitch grl New member 15/8/04 #28 בסדר. אבל אפשר לריב ואפשר לריב לא חייבים לקלל ולדבר כמו פרחה מבית שאן אפשר להתעצבן ולכעוס גם בדרך אחרת
בסדר. אבל אפשר לריב ואפשר לריב לא חייבים לקלל ולדבר כמו פרחה מבית שאן אפשר להתעצבן ולכעוס גם בדרך אחרת
T the bitch grl New member 15/8/04 #30 את רואה? בדיוק לזה אני מתכוונת... גם כשלא תוקפים אותך את ישר מתכרעת!! מה הקטע שלך? למה נדמה לך שכולם תוקפים אותך כל הזמן? שרוצים לריב איתך? תרגיעי תפסיקי להתגונן כל הזמן. יהיה לך יותר קל...
את רואה? בדיוק לזה אני מתכוונת... גם כשלא תוקפים אותך את ישר מתכרעת!! מה הקטע שלך? למה נדמה לך שכולם תוקפים אותך כל הזמן? שרוצים לריב איתך? תרגיעי תפסיקי להתגונן כל הזמן. יהיה לך יותר קל...
T the bitch grl New member 15/8/04 #35 ../images/Emo124.gifהלו! נראה לך שאני מציקה למישהו?! אני מנסה לנהל איתך שיחה. אבל כנראה שאין לך מושג מה זה...
../images/Emo124.gifהלו! נראה לך שאני מציקה למישהו?! אני מנסה לנהל איתך שיחה. אבל כנראה שאין לך מושג מה זה...
ש שלקע New member 15/8/04 #41 ממה? אני אגיד לך ממה מי זה ש:" וואי אני ביצ' חה חה חה" ואז כותבת בחתימה שאת לא..