טוב, הבנתי

p r u d e n s

New member
הגיע הזמן!../images/Emo176.gif

כבר חשבתי שאין לך שכל עכשיו אני מגלה שיש, הוא פשוט ממש ממש קטן. גנע"מ, הידד! נהפוך את זה למשחק
למי אתן מקדישות את הנצחון? אני מקדישה לסטושי השולת, הכלב הכי חמוד בעולם

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif אני מקדישה את הניצחון

לכול התמנונים למינהם לשלקע לפרו ולמאוהבת בטרקטור שהנהיגו את המאבק הקשה ולתוכנת הצייר והפוטו שופ שאיפשרו לנו ליצור את השלטים נגד המענטזות ולטל החברה שלי סתם בלי קשר
ולכול שא הפורומים למינהם שיסכימו לארח אותה (ודיר בלק עם את נכנסת לפורום הארי פוטר הספר!!!)

p r u d e n s

New member
הגיע הזמן!../images/Emo176.gif

כבר חשבתי שאין לך שכל עכשיו אני מגלה שיש, הוא פשוט ממש ממש קטן. גנע"מ, הידד! נהפוך את זה למשחק
למי אתן מקדישות את הנצחון? אני מקדישה לסטושי השולת, הכלב הכי חמוד בעולם

יש../images/Emo70.gif הידד../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif סופסוף../images/Emo70.gif

אני מקדישה את הנצחון המוחץ לטאטי טאדי

שלקע

New member
פורום, ווי הב אה פרובלם

היא הלכה לפורום "בנות" אז הזהרתי אותן אבל מתנהלת מלחמה! הם שונאים אותנו! הם אומרים שאנחנו יבשים ומגעילים!!! אני מצטערת על זה שהזהרתי אותם על המענטזת.. כנסו לפורום בנות שמה בשרשור הראשון נראה לי ות-ג-י-ב-ו-

p r u d e n s

New member
אמ אמ אמ../images/Emo176.gif

טוב האמת לא נראה לי שהן שונאות אותנו ממש, פשוט נראה לי שכולן שם פריקיות כאלה ואהה לוידת אנחנו פשוט שונות נראה לי שפשוט לא הבנת נכון
הפורום שלהן הוא אחד מהפורומים הכי מתחדשים בתפוז ויחסית אליהן הפורום מת, זה הכל יחסי

moranooosh

New member
מזה נתגעגע

יותר מדי!! טוב שלי פרו הולכים לרקוד ברחובות?

שלקע

New member
כן.. אבל!

הם שונאים אותנו!!! הם כ"כ מטומטמות עד שהן פתחו אגודה: תל"ב- תנו לענטז בשקט!

../images/Emo3.gifלא נגמלים../images/Emo3.gif

זה נדבק עד שמתרחצים...ואז שוב הוא חוזר. אפשר לפתוח את סמלרג"א-סמיילי מוציא לשון רודף גם אותי.

פיה 504

New member
../images/Emo110.gif הם נדבקו גם אלי!!

אולי הם לא מופיעים בהודעות שלי כי בגלל כול התמנונים אין מקום אבל הסמיילי הזה כבר מעצבן!!!!

שלקע

New member
פחח.. תודה אבל היו עוד!

מורני! פרו! סטיריפרלה! ועוד.............................................................................................................................................................................................................

למעלה