התרסקות

liat1953

New member
../images/Emo88.gifהתרסקות../images/Emo14.gif

מרגישה שהכל מתרסק עד עכשיו הייתי האדם החזק,עמוד התווך,כעת לפתע ללא הודעה מוקדמת מזה כמה חודשים אני מרוסקת,מתרסקת כל יום מחדש...חשה שהכאב גדול עלי וממש בלתי נסבל.ללא יכולת לאסוף את השברים. כל יום יוצאת אל העולם עם המסכה שמעבר לה איש לא רואה את הכאב הנורא הנצור בתוכי אך כעת אני מרגישה שלא יכולה יותר לשאת את הכאב הזה הוא חונק אותי מעיק בטירוף.הדמעות יורדות בזרם עז,וכלל לא שוטפות את הכאב...הוא ממשיך לפלח את הלב שמדמם ללא הפסקה... ניר חסר מיום ליום יותר ויותר,הזמן,הוא רק מחזק ומעמיק את הכאב...עד מתי,עד היכך היתכן שאינו ולא ישוב לעולם???? שאלות אין ספור שמטריפות את הדעת. שמונה שנים והמצב לא השתנה ולא ישתנה כנראה לעולם. חשבתי לתומי שלמדתי לחיות עם העובדה שניר לי איתנו אך מסתבר שהכל תעתוע,לא אפשרי ללמוד זאת כנראה...הכל כנראה היה פתגמים מהפה החוצה כדי חלילה לא להכאיב לסביבה הקרובה...הרגשתי צורך לגונן אך זהו,הכל נשבר. יום חמישי ה-21.05 שמונה שנים בלעדיך ניר ואתה חסר וחסר וחסר עד בלי די,עד כאב צורב יותר ויותר. ליאת

יפית מן

New member
ליאתי היקרה כל כך הרבה עידוד שאבתי

ממך בכניסתי לפורם מיד אחרי חטיפתו ועליתו של מאורי היקר והטהור שלנו ועתה שולחת לך חיבוק מכל ליבי וגם אני בזמן האחרון מאוד מדוכדכת מה שהוסיף לי זה יום השואה ויום הזיכרון לחללי צהל הקדושים והטהורים.מאחלת לך שתעברי.ותצאי מהדיכדוך מה שיותר מהר ולו רק לבני משפחתך הנותרים אוהבתותך יפית

liat1953

New member
תודה יפית יקרה

בהחלט עד לתקופה האחרונה הייתי חזקה והתמודדתי יפה עם ומול הכאב הנורא אך לקראת פסח החלה הנפילה ממנה קשה לי לקום ולהמשיך.אכן לחגים ולכל הארועים שיש בתקופה זו יש קשר ומשמעות לתחושה הפנימית. חיבוקך הגיע והתקבל בחום רב. מאחלת לך ולכולנו שבוע קל ורגוע ליאת

יפית מן

New member
שכחתי להוסיף היא עוד אמרה.יותר מדי

יותר מדי טוב לך!כן ממש!איך אומרים כזה דבר אני בחיים לא הייתי מעיזה לומר כך!ועוד למי!לאחת שאיבדה נכד אהוב מכל פז הבן יקיר לי .בני בנים!כבנים

יפית מן

New member
שכחתי להוסיף היא עוד אמרה.יותר מדי

יותר מדי טוב לך!כן ממש!איך אומרים כזה דבר אני בחיים לא הייתי מעיזה לומר כך!ועוד למי!לאחת שאיבדה נכד אהוב מכל פז הבן יקיר לי .בני בנים!כבנים

יפית מן

New member
רוצה לשתף אותכם.מענין הכל קורה לי

בשבת ביקרה אותי חברה.וראתה אותי בוכיה,ומה היא אומרת לי!יפית מדוע את בוכיה?מה חסר לך?יש לך ?לא חסר לך כלום יש לך מה שאת רוצה.ואני לא עניתי לה מאומה.מה אגיד לה,שהיקר מכל חסר מה היא יכולה להכנס לנעלי מה היא חוותה אובדן שכזה?רק אתם יכולים להבין אותי!אתם לא חושבים שזה עזות מצח לומר כך?אני מהפאלפונ אצלינו בישוב יש שיבושים בבזק יש תקלות מקוה שבקרוב יתוקן

eaz1514

New member
יפית יקירה, להגיד לך את האמת

חברה שצריכה לשאול מה יש לך, למה את שותקת או מה עובר עליך, איך להגיד בעדינות, זאת לא ממש חברה. אז אל תקחי ללב. מי שיקר ללבך לא צריך לשאול הוא מבין לבד, בלי לשאול. את סבתא ואמא נהדרת, חסר לך הדבר היקר ביותר בעולם, חיבוק ונשיקה ממאור ז"ל כי הרי את יודעת, הוא איתך תמיד.
אילנה אמא של רונן

יפית מן

New member
אילנה-לה עשית לי את הערב ריגשת אות

יכול להיות שרצתה לנער אותי.אבל לא בצורה שכזאת בלי טקט

eaz1514

New member
לא יפית, היא פשוט לא מצליחה להבין אותך

ועל כן היא לא יכולה להיות חברה אמיתית, ואין לך מה לצפות ממנה או להפגע מדבריה. יום טוב אילנה אמא של רונן

eaz1514

New member
ליאתי, איך עובד עליך היום?

שתפי, אנחנו כאן. זה לא הזמן עכשיו לנסות להיות חזקה זה בלתי אפשרי. אילנה אמא של רונן

liat1953

New member
לנסות להיות חזקה זה כנראה חלק ממני

אך לעיתים בלי לרצות קורה שנופלים והפעם הנפילה היא חזקה וקשה לי להתרומם ממנה. מזלי שאני עובדת והשעות שאני בעבודה אני מנתקת עצמי מהכל ולא משאירה זמן למחשבות כך שהיום המצב היה מעט טוב יותר מאשר בשישי שבת...מקוה לשרוד את הימים הבאים בצורה טובה,סבירה... אילנה יקרה,המון תודה על ההתענינות הכנה והאיכפתית.

חיה אש

New member
ליאת אני שולחת לך חיבוק חזק

הדמעות חונקות ...מספר פעמים התחלתי לכתוב לך ומחקתי וגם עכשיו אין לי מילים כי אני יודעת ששום דבר לא יכול לעזור לגעגועים הקשים לחור שנפער בתוכנו לכן אמנם חיבוק וירטואלי אבל מכל הלב.

liat1953

New member
חיה יקרה,החיבוק הגיע למקום הנכון

מכירה את התחושה שהמילים נגמרות וכלום לא מבטא מה שמרגישים כי הכל סוער ומסעיר. מילותיך החמות מלטפות ונוגעות תודה

שרון123

New member
ליאת ../images/Emo201.gif

קראתי את ההודעה שלך כבר לפני מספר ימים, וכל כך התחברתי אליה. גם אני מתנתקת בעבודה, אבל סופי השבוע הם כמעט בלתי ניסבלים. מייאש לחשוב שגם בעוד שנים רבות הכאב לא ידהה מעט. ליבי איתך, אני שולחת לך כוחות ומקווה שיבואו ימים יפים יותר

liat1953

New member
שרון יקרה../images/Emo24.gif

הכאב משנה עוצמותיו,אין יום דומה למשנהו אך ישנם ימים ותקופות קשות יותר.לעומתם ישנם ימים אחרים של שמחה וגם אושר...אנו מנווטים ונושמים בין לבין...
למילותיך הלבביות

yazi22

New member
חיבוק והשתתפות

ליאת, היום כולנו מחבקים את ניר היום כולנו מחבקים אותך כל יום אבל היום, מעט יותר

liat1953

New member
תודה על החיבוק וההשתתפות

אני זקוקה לכל פיסת כוח ואנרגיה למחר. כל פעם מחדש אני טוענת שאנו לא זקוקים לימים הללו של איזכור,הן אנו זוכרים כל יום כל שעה ללא הפסקה. ליאת

למעלה