השתגעתם?!

Rioter

New member
../images/Emo88.gif השתגעתם?!

הפורום יותר שומם ממדבר סהרה
יאללה שאלון להחזרת הפעילות הקבועה! -
שאלות פתוחות
איך קוראים לך? מה שלומך? גיל? שכבה: סניף: תפקיד בסניף? היית בטיול סוכות? אם כן - איך היה? אם לא - למה לא יצאת? עכשיו אפשר להתחיל!
זה או זה?
פירה או צ'יפס?
אפונה או תרד?
חום או קור?
חורף או קיץ?
פלאפון או מירס?
אח או אחות?
תה או קפה?
קפה או שוקו?
תה או שוקו?
קר או קפוא?
יום או לילה?
ירח או כוכבים?
דשא או אדמה?
מטוגן או על האש?
נא\ מדיום\ או וול דאן?
פסטה או אורז?
רביולי או ניוקי?
לזניה או סלט?
אוכל של אמא או במסדה?
תל אביב או ירושלים?
אילת או אילת?
מסעדה איטלקית או מזרחית?
סלט או ממתקים?
תפוז או בננה?
וואלה או ynet ?
מתמטיקה או אזרחות?
2 או 3?
כלב או חתול?
דג או צב?
משמש או אפרסק?
דלעת או ברוקולי?
תות או בננה?
קרפ תרפתי או ואפל בלגי?
גלידת וניל או שוקולד?
פופקורן או צמר-גפן מתוק?
חלה או לחם קל?
רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?
קשת או רשת [בערוץ 2]?
ערוץ 10 או 22?
YES או HOT?
NO או COLD?
נעל או גרב?
גופיה או סווצ'ר?
קרבי או ג'ובניק?
אולסטאר גבוהות או חצי?
אולסטאר מקושקשות או חלקות?
אורנג' או סלקום?
לאומי או פועלים?
אופניים או סקייטבורד?
מחשב או DVD?
הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים?
להיות בגשם?
לשתות שוקו?
להתקלח?
לחפוף?
לצחצח שיניים?
לשלוח SMS ?
להיפגש עם חברים?
לצאת לטייל?
לעשות כלים?
לתלות כביסה?
לנמנם?
לגמגם?
שירותים?
ללכת מכות?
לחבק?
לנשק?
להיות במכבי?
בביה"ס?
להכין שיעורים?
לבקש סליחה?
להצטער על משהו?
לבכות?
לצחוק?
לחייך?
להרגיש נורא מטופש?
לעשות משהו שהיית גאה בו? שבוע טוב לכולם, ובהצלחה בהסתגלות לחזרה ללימודים ובלי חופש חודשיים שלמים...
יאללה, החיו מחדש את הפורום!
שיר.

עונההההה

איך קוראים לך?שירלי שוט מה שלומך?אמממ אני לא יודעת אם ללכת לום פעילות או להתכונן למבחן...חוץ מזה הכל סבבה גיל?17 שכבה:שביעיסטית סניף:ראשל"צ מערב תפקיד בסניף?מדריכת ז' ומזכירה היית בטיול סוכות?כה אם כן - איך היה?היה מגניב ביותר אם לא - למה לא יצאת? עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס?צ'יפס אפונה או תרד?אפונה חום או קור?קור חורף או קיץ?חורף פלאפון או מירס?פלאפון אח או אחות?אח תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?שוקו קר או קפוא?קר יום או לילה?לילה ירח או כוכבים?כוכבים דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש?על האש נא\ מדיום\ או וול דאן?מדיום פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?רביולי לזניה או סלט?סלט אוכל של אמא או במסדה?אמא תל אביב או ירושלים?תלאביב אילת או אילת?אמממ אין לי שמץ...מתלבטת מסעדה איטלקית או מזרחית?איטלקית סלט או ממתקים?סלט תפוז או בננה?תפוז וואלה או ynet ?ווינט מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקה 2 או 3?2 כלב או חתול?כלב דג או צב?צב משמש או אפרסק?אפרסק דלעת או ברוקולי?ברוקולי תות או בננה?תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי?קרפ גלידת וניל או שוקולד?וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקו חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?רוקדים עם כוכבים קשת או רשת [בערוץ 2]?מה ההבדל? ערוץ 10 או 22?22 YES או HOT?הוט NO או COLD?אה? נעל או גרב?נעל גופיה או סווצ'ר?גופייה קרבי או ג'ובניק?קרבי אולסטאר גבוהות או חצי?גבווהות אולסטאר מקושקשות או חלקות?מקושקשות אורנג' או סלקום?פלאפון לאומי או פועלים?פועלים אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?מחשב הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם?0 לשתות שוקו?0 להתקלח?3 לחפוף?לא זוכרת לצחצח שיניים?3 לשלוח SMS ?הרבה להיפגש עם חברים?2 לצאת לטייל?0 לעשות כלים?2 לתלות כביסה?0 לנמנם?כל החיים לגמגם?לא סופרת שירותים?כנ"ל ללכת מכות?0 לחבק?לא סופרת לנשק?בלחי...הרבה להיות במכבי? עוד מעט הולכת בביה"ס?2 להכין שיעורים?0 לבקש סליחה?הרבה להצטער על משהו?הרבה לבכות?0 לצחוק?הרבה לחייך? הרבה להרגיש נורא מטופש?הרבה לעשות משהו שהיית גאה בו?0

שקד9

New member
:)

איך קוראים לך?שקד!! מה שלומך?מצויין!! גיל?15 שכבה:שישיסטים סניף:זכרון.. תפקיד בסניף?מדריכה היית בטיול סוכות?כן אם כן - איך היה?חביב.. אם לא - למה לא יצאת? עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס?צ'יפס אפונה או תרד?אפונה חום או קור?קור חורף או קיץ?קיץ פלאפון או מירס?פלאפון אח או אחות?אח תה או קפה?קפה קפה או שוקו?קפה תה או שוקו?שוקו קר או קפוא?קר יום או לילה?לילה ירח או כוכבים?ירח דשא או אדמה?אדמה מטוגן או על האש?מטוגן נא\ מדיום\ או וול דאן?לא אוכלת בשר.. פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי? לזניה או סלט?סלט אוכל של אמא או במסדה?מסעדה תל אביב או ירושלים?תל אביב אילת או אילת?אילת.. :) מסעדה איטלקית או מזרחית?מזרחית סלט או ממתקים?סלט תפוז או בננה?תפוז וואלה או ynet ?וואלה מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקה 2 או 3?3 כלב או חתול?חתולה דג או צב?צב משמש או אפרסק?משמש דלעת או ברוקולי?ברוקולי תות או בננה?תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי?קרפ צרפתי גלידת וניל או שוקולד?שוקולד!! פופקורן או צמר-גפן מתוק?פופקורן חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?נולד לרקוד קשת או רשת [בערוץ 2]?קשת.. נראה לי ערוץ 10 או 22?10 YES או HOT?יס NO או COLD? נעל או גרב?נעל גופיה או סווצ'ר?גופיה קרבי או ג'ובניק? אולסטאר גבוהות או חצי?שונאת אולסטאר אולסטאר מקושקשות או חלקות? אורנג' או סלקום?סלקום לאומי או פועלים? אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?מחשב הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם?2 לשתות שוקו?1 להתקלח?4 לחפוף?3 לצחצח שיניים?6 לשלוח SMS ?הרבה.. להיפגש עם חברים?הרבה.. לצאת לטייל?0 לעשות כלים?2 לתלות כביסה?0 לנמנם?הרבה לגמגם?0 שירותים?הרבה ללכת מכות?0 לחבק?לא יודעת כמה לנשק?לא יודעת כמה להיות במכבי? 2 בביה"ס?3 להכין שיעורים?1 לבקש סליחה?1 להצטער על משהו?הרבה לבכות?0 לצחוק?הרבה לחייך? הרבה להרגיש נורא מטופש?מלא לעשות משהו שהיית גאה בו?1

רחלונה

New member
תשובות וחצי

שלווווווווום איך קוראים לך?רחל מה שלומך?טוב תודה מה איתכם?!?! גיל?15 שכבה:י סניף:עמידר ה-שכונה :) תפקיד בסניף?טכני היית בטיול סוכות?לא אם כן - איך היה? אם לא - למה לא יצאת?כי הייתי ביוון

במכבי אני לא, אבל בפורום אני כן...

שאלות פתוחות איך קוראים לך? אסיף. שלום. מה שלומך? תודה רבה
. גיל? 12. וחצי. משהו כזה. בפעם האחרונה שבדקתי. שכבה: ז'. סניף: לא מזמן העליתי את הסעיף לכרמי יוסף. אם אני לא טועה, פעם גם הייתי שם כחניכה. תפקיד בסניף? שק אגרוף. היית בטיול סוכות? לא. אם כן - איך היה? הייתי בסיור. היה נורא נחמד. באמת. אם לא - למה לא יצאת? הייתי בסיור. היה נורא נחמד. באמת. עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס? פירה. אבל רק כשהוא של סבתא, ושהוא לא מאבקה -
אפונה או תרד? שוקולד עם פצפוצי אורז. חום או קור? קור. חורף או קיץ? חורף. פלאפון או מירס? פלאפון. אח או אחות? אח גדול. אבל רק כשהוא כבר בגיל של להפסיק להרביץ לך (אף פעם.) תה או קפה? תה. קפה או שוקו? שוקו. תה או שוקו? שוקו. קר או קפוא? קר. יום או לילה? לילה. ירח או כוכבים? כוכבים. דשא או אדמה? דשא. מטוגן או על האש? בהחלט תלוי מה. נא\ מדיום\ או וול דאן? אפילו לא נא. חי, עם כשכל הורוד בחוץ, ועם כל הצמחונים בפורום - סליחה על התיאור. פסטה או אורז? אורז. רביולי או ניוקי? ניוקי. אבל שוב - רק של סבתא. לזניה או סלט? סלט. אוכל של אמא או במסדה? של אמא. בעיקר כשהיא מכינה שניצלים
תל אביב או ירושלים? תל-אביב. לא שהייתי הרבה בירושלים. אילת או אילת? אילת, אבל אני עוד מתלבטת. מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית. סלט או ממתקים? ממתקים, אבל אני יכולה גם לחיות על עגבניות שרי. תפוז או בננה? בננה. וואלה או ynet ? לא גולשת באף אחד מהם. אבל אני שונאת את YNET. מתמטיקה או אזרחות? אזרחות. אין לי אזרחות במערכת, אבל מתמטיקה יש לי. 2 או 3? 2. כלב או חתול? לא אוהבת בעלי חיים. באמת שלא. דג או צב? דג. אף על פי שיש לי טראומה. משמש או אפרסק? אפילו לא יודעת מה ההבדל ביניהם. באופן כללי לא יודעת להבדיל בין הדברים האלה. משמש, אפרסק, שזיף, כל אלה - עזבו אותי. דלעת או ברוקולי? דלעת. תות או בננה? בננה. קרפ תרפתי או ואפל בלגי? ואפל בלגי בענק. גלידת וניל או שוקולד? וניל. פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקרון. צמר גפן מתוק זה אחד הדברים היותר דביקים והפחות טעימים שאני מכירה. חלה או לחם קל? חלה. רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? סבתא שלי אוהבת רוקדים עם כוכבים, כי "אבי קושניר חתיך". קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת. ערוץ 10 או 22? 2. YES או HOT? הוט. NO או COLD? מה? נעל או גרב? נעל. גופיה או סווצ'ר? סווצ'רט. קרבי או ג'ובניק? קרבי! אולסטאר גבוהות או חצי? גבוהות. אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות. אורנג' או סלקום? סלקום. לאומי או פועלים? אלוהים. אופניים או סקייטבורד? אופניים. מחשב או DVD? דיוידי. הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם? פעם אחת רצינית, ועוד כמה פעמים בטפטוף. לשתות שוקו? פעם הייתי מכורה. היום - סתם חלב. להתקלח? הממ... להתקלח? זה הזה ש... כן... יצא לי פה ושם. לחפוף? גם יצא, מדי פעם. לצחצח שיניים? דווקא זה יצא לי! באמת! לשלוח SMS ? מי בכלל נוגע בפלאפון? חוץ מכל שאר המדינה? להיפגש עם חברים? יום שבת, סרט עם כל החברים. היה חביב בלי ספק. לצאת לטייל? מדי פעם לנשום קצת אויר צח בערב. זה נחשב? לעשות כלים? כל הזמן. לתלות כביסה? כנ"ל. לנמנם? לישון לא יצא לי. לנמנם? לגמגם? לא קורה הרבה. שירותים? אני בכל זאת בת-אדם. ללכת מכות? רק עם האח הגדול. אבל בצדק. לחבק? דווקא כן. אבל אין צורך להתרגש. לנשק? את אמא, את אבא, ואת סבתא. להיות במכבי? פיזית? לא. אבל מסתבר שאני שם לא מעט. בביה"ס? כבר פעמיים מתחילת השבוע! מי היה מאמין. להכין שיעורים? אני חנונית מאוד. ז"א, כל יום יושבים יפה יפה ומכינים את השיעורים ומוחקים וכותבים שוב כדי שיצא מסודר ונקי ואחר כך מגישים למורה בחיוך גדול ו... טוב נו, לא בדיוק ככה. אבל כן, מדי פעם. לבקש סליחה? מאנשים שמגיע להם. להצטער על משהו? כל הזמן, על כל מיני. לבכות? מסרט. לצחוק? כל הזמן. לחייך? רוב הזמן. להרגיש נורא מטופש? כל הזמן. אבל זה באמת לא מפריע לי. לעשות משהו שהיית גאה בו? פעמיים. ואני מודה להוריי שהביאוני עד הלום
.

Rioter

New member
אהוי ../images/Emo11.gif

שאלות פתוחות
איך קוראים לך? שיר
מה שלומך? סביר +
גיל? אוטוטו 14
שכבה: ט'
סניף: ראשון מערב
תפקיד בסניף? מדריכה ללא חניכים
היית בטיול סוכות? לא
אם כן - איך היה? -
אם לא - למה לא יצאת? לא ייצא.. עכשיו אפשר להתחיל!
זה או זה?
פירה או צ'יפס? צ'יפס
אפונה או תרד? אפונה
חום או קור? קור
חורף או קיץ? חורף
פלאפון או מירס? פלאפון
אח או אחות? יש לי רק אחים, אז אני אלך על אח
תה או קפה? תה
קפה או שוקו? שוקו
תה או שוקו? שוקו
קר או קפוא? קר, למרות שגם אייסשוקו של ארומה זה נחמד מאוד
יום או לילה? יום
ירח או כוכבים? ירח
דשא או אדמה? דשא
מטוגן או על האש? מטוגן
נא\ מדיום\ או וול דאן? O_O
פסטה או אורז? אורז, למרות שאני אוהבת פסטה מאוד
רביולי או ניוקי? מזהזה
לזניה או סלט? סלט
אוכל של אמא או במסדה? אוכל של סבתא
תל אביב או ירושלים? ת"א
אילת או אילת? אילת..?
מסעדה איטלקית או מזרחית? אנאערף
סלט או ממתקים? סלט
תפוז או בננה? שניהם זה יאמייי
וואלה או ynet ? ynet
מתמטיקה או אזרחות? את שני המקצועות אני אוהבת
2 או 3? 2
כלב או חתול? כלב
דג או צב? דג
משמש או אפרסק? שסקקקקק
דלעת או ברוקולי?
תות או בננה? שניהם
קרפ תרפתי או ואפל בלגי? קרפ צרפתי
גלידת וניל או שוקולד? שוקולד
פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן!!!!!!!!!
חלה או לחם קל? חלה
רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? שתי התוכניות מעפנות
קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת
ערוץ 10 או 22? 22
YES או HOT? הוט
NO או COLD? ?
נעל או גרב? גרב
גופיה או סווצ'ר? גופיה
קרבי או ג'ובניק? קרבי!!!
אולסטאר גבוהות או חצי? רגילות כאלה, נו ם.ם
אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות
אורנג' או סלקום? סלקום
לאומי או פועלים? לאומי
אופניים או סקייטבורד? אופניים
מחשב או DVD? מחשב
הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים?
להיות בגשם?
לשתות שוקו?
, פעמיים בערך
להתקלח?
, מי סופר
לחפוף?
פעם אחת
לצחצח שיניים?
כל בוקר וערב דה
לשלוח SMS ?
אוווהההה.. יותר מדי
להיפגש עם חברים?
הממ כמה וכמה פעמים אני משערת
לצאת לטייל?
לעשות כלים?
לתלות כביסה?
לנמנם?
בצהריים, פעם אחת
לגמגם?
שירותים?
הממ X:
ללכת מכות?
לחבק?
מי סופר?
לנשק?
בלחי וזה וזה
להיות במכבי?
פעם אחת, חזרתי לא מזמן
בביה"ס?
מאז ש.. נגמר החופש, שזה פעמיים O:
להכין שיעורים?
במקצועות שהיו, לאדעת כבר
לבקש סליחה?
ממי שצריל, מתחילת השבוע פעמיים
להצטער על משהו?
לבכות?
לצחוק?
לחייך?
להרגיש נורא מטופש?
היום הרגשתי כזו
לעשות משהו שהיית גאה בו?</b

anat135

New member
אאאני!!!!!../images/Emo13.gif))

איך קוראים לך?
ענת, נעים מאוד. מה שלומך?
האמת? יכול להיות הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר טוב. גיל?
ליתר דיוק, עוד 6 ימים, ואני מבקשת הרבה מזל טוב.. (חחח העיקר הכוונה..
) ב23.10 יומולדת 15!!! שכבה:
י'. שישיותת סניף:
זכרון יעקקקקקב שליי זכרון יעקבבב. לא תמצא מקום כזה, כזה כזה כזה כזה טוב תפקיד בסניף?
מדריכת ד'. באסה היית בטיול סוכות?
וודאי. אם כן - איך היה?
חניכים יכולים להפוך טיול חרא למושלם ולהפך. במקרה שלנו זה היה ההפך. טיול ללא טוב. אבל היה בסדר.. אם לא - למה לא יצאת?
----- עכשיו אפשר להתחיל!
אני מחכה כבר שעות, מצפה ומוזמנה לרגע המיוחל ! זה או זה?
זה! פירה או צ'יפס?
שניהם. אפונה או תרד?
בע. יש לך גועל נפש ועוד גועל נפש, מה יותר טעים? חום או קור?
קוווור!!! חורף או קיץ?
חורףףף!!! פלאפון או מירס?
מירסס אח או אחות?
שניהם. תה או קפה?
תה. איכסה קפה זה מגעיל קפה או שוקו?
שוקו. תה או שוקו?
תה קר או קפוא?
קר זה מספיק.
יום או לילה?
גם וגם. ירח או כוכבים?
גם וגם דשא או אדמה?
שניהההם מטוגן או על האש?
שניהההם נא\ מדיום\ או וול דאן?
אממממ מדיום. פסטה או אורז?
שניהההם רביולי או ניוקי?
שניהם דוחים, אבל שיהיה ניוקי.. לזניה או סלט?
שניהם דוחים אוכל של אמא או במסדה?
שניהם טעימים תל אביב או ירושלים?
זכרון. סתם תלאביב אילת או אילת?
סיני. סתם.. אילת
מסעדה איטלקית או מזרחית?
לא יודעת.! סלט או ממתקים?
ממתקים. לא כי זה טעים, אלא כי אני שונאת סלט תפוז או בננה?
תפוז וואלה או ynet ?
שניהם מתמטיקה או אזרחות?
בעעעע סתם מתמטיקה. שונאת לזכור חומר 2 או 3?
הא? כלב או חתול?
כלללב! דג או צב?
הא?! משמש או אפרסק?
שוב. הא?! דלעת או ברוקולי?
מה זה אוסף המאכלים המגעילים האלה?! תות או בננה?
תות. קרפ תרפתי או ואפל בלגי?
שניהם ! גלידת וניל או שוקולד?
איכס פופקורן או צמר-גפן מתוק?
שניהם לא להיטים. חלה או לחם קל?
בעע רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?
שניהם . קשת או רשת [בערוץ 2]?
טלעד. " ככה זה בחיים, הטובים תמיד עוזבים". איפה נמצא עוד משהו איכותי כמו טלעד?! ערוץ 10 או 22?
22 וגם 10 YES או HOT?
הווווווווווט!!!!!!!!! ווווווווותמיד תהי יחידהההההההה!!!!!!!!! האלופה!!!!!!!!!!!!!1 NO או COLD?
הא? נעל או גרב?
שניהם ביחד.
גופיה או סווצ'ר?
שניהם.. קרבי או ג'ובניק?
קרבי אולסטאר גבוהות או חצי?
שניהם יפות- לא עליי אולסטאר מקושקשות או חלקות?
שניהם יפות- לא עליי אורנג' או סלקום?
פעם זה היה סלקום, והיום זה כבר אורנג. ולא בגלל שעברתי, באמת.. אהבתי ממש בזמנו את סלקום. לאומי או פועלים?
לאומי!!!!!!!1 אופניים או סקייטבורד?
לא יודעת לסוע על שניהםץ. מחשב או DVD?
מה זה משנה. הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם?
3,4,5, לשתות שוקו?
ללאא להתקלח?
וואו, שאלות כאלה לא שואלים. מיום ראשון כאילו? משהו כמו 6 פעמים. לחפוף?
4 לצחצח שיניים?
5 בערך לשלוח SMS ?
ווואו, אי אפשר לתאר. משהו כמו 30. ואני לא מגזימה להיפגש עם חברים?
חוץ מביה"ס? פעם פעמיים לצאת לטייל?
------- לעשות כלים?
פחחח לתלות כביסה?
כנ"ל לנמנם?
אוהההא. אני רק מנמנמת. מי מספיק לישון? לגמגם?
----- שירותים?
מי שמכיר אותי היה מאמר על משהו כמו 40 פעם. אני מאמרת על 30. (10 בכל יום זה סביר. ) ללכת מכות?
--- לחבק?
---- (לא נראלי לפחות.)* בעצם פעם 1!!! לנשק?
------- להיות במכבי?
פעמיים. בביה"ס?
פעמיים להכין שיעורים?
אינסוף. לפחות 15 לבקש סליחה?
0 להצטער על משהו?
0 לבכות?
50 פעמים בערך
לצחוק?
100000000000 פעמים בערך לחייך?
10000000000000000000000000000 בערך. להרגיש נורא מטופש?
2 לעשות משהו שהיית גאה בו?
1 . היום היום זה קרה! בעצם היום הספקתי לעשות איזה 7 דברים בקירוב.
מי שהגיע לפה. ח"ח. כל הכבוד. כל הכבוד לצה"ל.

כי אין לי כוח ללמוד לערבית../images/Emo11.gif

איך קוראים לך? נופר מה שלומך? הכל דבש גיל? 14 שכבה: ט'!!
סניף: חדרה תפקיד בסניף? מדריכה ו' היית בטיול סוכות? יאפ אם כן - איך היה? היה מצוין עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד? S: חום או קור? קור חורף או קיץ? חורף פלאפון או מירס? סלקום
אח או אחות? אח תה או קפה? קפה קפה או שוקו? קפה תה או שוקו? תה קר או קפוא? קר יום או לילה? יום ירח או כוכבים? כוכבים דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? מטוגן נא\ מדיום\ או וול דאן? לא זה לא זה ולא זה פסטה או אורז? אורזזז רביולי או ניוקי? הא? לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסעדה? אמא תל אביב או ירושלים? ת"א אילת או אילת? אילת מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית סלט או ממתקים? סלט תפוז או בננה? תפוז וואלה או ynet ? וואלה מתמטיקה או אזרחות? אזרחות 2 או 3? 3 כלב או חתול? כלב דג או צב? צב משמש או אפרסק? משמש!! דלעת או ברוקולי? דלעת תות או בננה? תות!! קרפ תרפתי או ואפל בלגי? קרפ גלידת וניל או שוקולד? שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק? פופקורן חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? הא? קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? 10 YES או HOT? יס NO או COLD? קולד נעל או גרב? גרב גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? קרבי אולסטאר גבוהות או חצי? רגילות?? אולסטאר מקושקשות או חלקות? מקושקשות וכמה שיותר!! אורנג' או סלקום? אורנג' לאומי או פועלים? השאלה תופנה לאמא אחה"צ אופניים או סקייטבורד? סקטבורד 3> מחשב או DVD? מחשב הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם? פעם אחת 3> לשתות שוקו? 0 להתקלח? 5-6 לחפוף? 6 לצחצח שיניים? אמממ.. 8 פעמים?? לשלוח SMS ? ארבע פעמים להיפגש עם חברים? 3-5 לצאת לטייל? 0 לעשות כלים? מדיח לתלות כביסה? 3 לנמנם? 7 לגמגם? 0 שירותים? יותר מידי ללכת מכות? פעם אחת לחבק? 10000 לנשק? לוזכרת להיות במכבי? 0 בביה"ס? 4 להכין שיעורים? 3 לבקש סליחה? 2 להצטער על משהו? 1 לבכות? 0 לצחוק? 1000000 לחייך? 10000000 להרגיש נורא מטופש? 1000000000
לעשות משהו שהיית גאה בו? 3 אלללההה נגמר!!!!!! D:

יאללה 9

New member
באמת שומם... שירוש איי לאב יווווו

שאלות פתוחות איך קוראים לך?עדי מה שלומך?מחר מבחן בספרות ופול שיעורים במתמטיקה. סביר. גיל? 14 וחצי שכבה: חמשושית סניף:מערב תפקיד בסניף?מדריכה חסרת חניכים היית בטיול סוכות?לא=[ אם לא - למה לא יצאת?הייתי באיטליה עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס? אפחד אפונה או תרד?כנ"ל חום או קור?קור חורף או קיץ?חורף פלאפון או מירס?פלאפון אח או אחות?אף אחד תה או קפה?תה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו?שוקו קר או קפוא?קפואאאאא יום או לילה?לילה ירח או כוכבים?ירח (כוכבים אני לא מסוגל לראות=]) דשא או אדמה?דשא מטוגן או על האש?תלוי נא\ מדיום\ או וול דאן?מדיום פסטה או אורז?פסטה רביולי או ניוקי?פסטה לזניה או סלט?סלט אוכל של אמא או במסדה?אמא תל אביב או ירושלים?ת"א אילת או אילת?אילת? רגע.. לא.. אמממ... נראה לי אילת... תני לי לחשוב על זה שבוע שבועיים... מסעדה איטלקית או מזרחית?איטלקית סלט או ממתקים?שוקולד! תפוז או בננה?בננה וואלה או ynet ?וואלה מתמטיקה או אזרחות?מתמטיקה 2 או 3?3 כלב או חתול?כלב הלוואי דג או צב?צב משמש או אפרסק?אפרסקקק סגידהההה דלעת או ברוקולי? גועל נפש תות או בננה? תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי? ואפל בלגי גלידת וניל או שוקולד?וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק?צמר גפן מתוק חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? אף אחד קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22? ערוץ 3 YES או HOT? hot NO או COLD? הא? נעל או גרב?הם הולכות ביחד גופיה או סווצ'ר?סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? קרבי (אני בת, אבל בכל זאת, יחי הפמיניזם! בלה בלה בלה) אולסטאר גבוהות או חצי? חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות?חלקות אורנג' או סלקום?באמת שלא משנה לאומי או פועלים?לאומי=] אופניים או סקייטבורד?אופניים מחשב או DVD?מחשב הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם?0=[[[ לשתות שוקו?1 להתקלח?4 לחפוף?3 לצחצח שיניים?6 לשלוח SMS ?2 להיפגש עם חברים? לא ספרתי לצאת לטייל?0 לעשות כלים?2 לתלות כביסה?0 לנמנם?0 לגמגם?0 שירותים?חסוי ללכת מכות?כמעט לחבק?5? לנשק?0 להיות במכבי? 1 בביה"ס?3 להכין שיעורים?1 לבקש סליחה?0 להצטער על משהו?89756968347692379659 לבכות?0 לצחוק?הרבה לחייך? המון להרגיש נורא מטופש?45967848563446385438463858345745 לעשות משהו שהיית גאה בו?0

הראלדר

New member
עונה

איך קוראים לך? טליה מה שלומך? סביר+ גיל? 13 וחצי שכבה: ט סניף: גדרה תפקיד בסניף? אמ. היית בטיול סוכות? לא אם כן - איך היה? אם לא - למה לא יצאת? כי היו לי סידורים X: עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? פירה או צ'יפס? צ'יפס אפונה או תרד? תרד חום או קור? חום חורף או קיץ? חורף פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות? עדיף בלי שניהם תה או קפה? תה קפה או שוקו? שוקו תה או שוקו? שוקו קר או קפוא? קר יום או לילה? יום ירח או כוכבים? כוכבים דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש? מטוגן נא\ מדיום\ או וול דאן? ? פסטה או אורז? פסטה רביולי או ניוקי? ? לזניה או סלט? בחירה קשה.. אוכל של אמא או במסדה? של אמא ברור :| תל אביב או ירושלים? שאלה קשה בהחלט. אילת או אילת? אילת O: מסעדה איטלקית או מזרחית? סלט או ממתקים? עוד שאלה קשה. את רוצה להרוג אותי? O: תפוז או בננה? פיכסה וואלה או ynet ? חחחחחחחח XDDDD מתמטיקה או אזרחות? מתמטיקה!! 2 או 3? 0 כלב או חתול? כלב דג או צב? דג משמש או אפרסק? משמש דלעת או ברוקולי? ברוקולי תות או בננה? תות קרפ תרפתי או ואפל בלגי? לאיודעת גלידת וניל או שוקולד? שוקולד פופקורן או צמר-גפן מתוק? O: חלה או לחם קל? חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד? לאידעת קשת או רשת [בערוץ 2]? . ערוץ 10 או 22? 22 YES או HOT? אין לי אף אחדד NO או COLD? חחחחחחההה נעל או גרב? נעל גופיה או סווצ'ר? סווצ'ר קרבי או ג'ובניק? קרבי אולסטאר גבוהות או חצי? חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות? חלקות אורנג' או סלקום? סלקום לאומי או פועלים? ? אופניים או סקייטבורד? סייקטבורד מחשב או DVD? מחשב הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם? 2 לשתות שוקו? 1010102938 להתקלח? מי סופר? לחפוף? 5 לצחצח שיניים? 14 לשלוח SMS ? לאידעת להיפגש עם חברים? 5 לצאת לטייל? 1 לעשות כלים? 6 לתלות כביסה? 1 לנמנם? פייה לגמגם? >< שירותים? ללכת מכות? 2 לחבק? הרבה לנשק? ^ להיות במכבי? 0 בביה"ס? 7? להכין שיעורים? ^ לבקש סליחה? --- להצטער על משהו? הרבה לבכות? גם לצחוק? גם לחייך? גם להרגיש נורא מטופש? גם לעשות משהו שהיית גאה בו?0 שבוע טוב <:

ALON KING1

New member
טלייייייייה !! איפה נעלמת!!?!??

מלא זמןן לא שמעתיי ממךך!! דבריי איתייייייי !!!! פלא למקרה ששחכת 0508490958 יובל

1818yossi

New member
:-O

ייייייובל?! סופסוף נכנס לפורום הא?! חח וטליה.. באמת נעלמת.. שלחי יונת דואר, אסמאס, טלפון, קטיושה.. משו..=]

hadita22

New member
אאני=]

שאלות פתוחות איך קוראים לך? רביד מה שלומך? מעולה.. ואתם? גיל? 14.. עוד 12 ימים.. וופי!=] שכבה:חמישיות.. סניף: גדרה [א-י-מ-פ-ר-י-ה] תפקיד בסניף? מדריכת ד'.. היית בטיול סוכות?כע..=] אם כן - איך היה? מעולה! אם לא - למה לא יצאת?---- עכשיו אפשר להתחיל! זה או זה? שאלה קשה.. נמנעתת! חח זה..=] פירה או צ'יפס? שונאת תפוחי אדמה אבל נניח שפירה.. אפונה או תרד? אפונים מפונים חח חום או קור? קור חורף או קיץ? חורף פלאפון או מירס? פלאפון אח או אחות?אח תה או קפה? קפה קפה או שוקו?שוקו תה או שוקו? שוקו קר או קפוא? קר יום או לילה? לילה ירח או כוכבים?כוכבים דשא או אדמה? דשא מטוגן או על האש?על האש נא\ מדיום\ או וול דאן?:-O.. נניח שמדיום [לדעת מה זההה] פסטה או אורז? אורז=] רביולי או ניוקי?ניוקי לזניה או סלט? סלט אוכל של אמא או במסדה? אמא..=] תל אביב או ירושלים?ת"א אילת או אילת?אילת חח מסעדה איטלקית או מזרחית? מזרחית סלט או ממתקים?סלט תפוז או בננה?תפוז וואלה או ynet ?וואלה מתמטיקה או אזרחות?אזרחות [הכללל חוץ מבני גורןן!] 2 או 3?3 כלב או חתול? כלב דג או צב? צב משמש או אפרסק?אף אחד.. פשוט לא אוהבת! דלעת או ברוקולי?אף אחד.. גם את זה לא אוהבת חח תות או בננה?תותייים קרפ תרפתי או ואפל בלגי?קרפ צרפתי גלידת וניל או שוקולד?וניל פופקורן או צמר-גפן מתוק?צג"מ חלה או לחם קל?חלה רוקדים כוכבים או נולד לרקוד?נולד לרקוד קשת או רשת [בערוץ 2]? קשת ערוץ 10 או 22?22 YES או HOT?הוטט NO או COLD? נניח שNO נעל או גרב? גרב גופיה או סווצ'ר?סווצ'ר קרבי או ג'ובניק?קרבי זה הכי אחי! אולסטאר גבוהות או חצי?חצי אולסטאר מקושקשות או חלקות? מקושקש- הכי שקסעי אורנג' או סלקום? סלקום לאומי או פועלים?לאומי אופניים או סקייטבורד?קורקינט מחשב או DVD?מחשבבבב הספקת לעשות מתחילת השבוע? כמה פעמים? להיות בגשם? פעם אחת לשתות שוקו? פעמיים.. כול עכשיו 3 להתקלח? מי סופר? איזה 12 או משו לחפוף? פעמיים לצחצח שיניים? גם הרבה.. אממ 14?! לשלוח SMS ? חמש פעמים להיפגש עם חברים? כל יום בערך.. אז 5 לצאת לטייל? פעמיים לעשות כלים? שונאאאתת! אבל היוםה תור שלי אז 3 לתלות כביסה? גם שונאאאת.. אבסל מה לעשות שנדפקתי?! 3 לנמנם? אוחחח הרבה!.. כל שעה נתונה בערך.. 3654 פעמים חח לגמגם? גם הרבה [מגמגמת אובססיבית..] שירותים? 15 [מה זה השאלה הזאתי?! נכנסים לי לתחתוניםם :-O] ללכת מכות? פעם אחת.. וגם אז הפסדתי וסיימתי בוכה בחדר.. חח לחבק?המווון.. חח לנשק? פעמיים להיות במכבי? אף פעם..=[ החרימו יל את מכבי לשבועע! בביה"ס? 5 פעמייים להכין שיעורים? פעם אחת:p לבקש סליחה? פעמיים להצטער על משהו? פעמיים לבכות? פעם אחת לצחוק? 1560 פפעמים! לחייך? הרבהה.. כל היום כל השבוע 24/7 להרגיש נורא מטופש? 10 פעמים או יותר.. לעשות משהו שהיית גאה בו? פעם אחת.. להישאר כל הלילה ערה רק כדי לשמוע את הסינגל החדש של דרייק ברדיו של ארה"ב..=\ מטורף!

לא עונה. P:

באמת שלא. ^^ חחחח אינלי זמן כרגע, מצטערת. רק קפצתי לומר שלום, אז.. שלום.
כל הכבוד לשיר על השירשור המחייה. D: ולענת- גמאני קראתי הכול. P: יום נעים.

למעלה