השקעה בפורום

THE Am

New member
../images/Emo88.gifהשקעה בפורום

אני רוצה קצת למתוח ביקורת על הפורום הזה,אם אפשר טוב זה יפה שיש פורום על העיר השביעית בגודלה, אבל תשימו יותר תמונות של העיר אין כמעט תמונות. אפשר לצלם את הבית כנסת הגדול, את הקניונים המפורסמים של פתח תקווה, את כיכר התפוז ברחוב רוטשילד וכו... שאנשים שלא גרים בפ"ת יראו מה אנחנו שווים ולא סתם עיר ההיתי שמח לעשות את זה אבל לי אין מצלמה וחבל.

Sonyush16

New member
פ"ת זו עיר מחורבנת

עיר של ערסים זקנות... (זה משיר אבל זה נכון)..

THE Am

New member
אם היא עיר מחורבנת כמו שאתה אומר

אז למה אתה גר בה? ולמה ההורים שלך גרים בא? אם ההורים שלך לא היו מרוצים מהעיר הזאת ההיתם עוזבים אותה אבל מסתבר שלא...

כבל תיכונים...

ממתי יש בנים שקוראים להם "סוניה"? ולמה אני גר פה....כי ההורים שלי גרים פה כי כל החברים שלי פה כי זה המקום שגדלתי בו.... למה ההורים שלי פה? מאיפה לי...אה...אולי כי היא במרכז של הארץ כאילו...? קרוב לים...P:

THE Am

New member
יש אלפי ערים הארץ שהם במרכז

תל אביב, רמת גן,ראשל"צ, גבעתיים, הרצליה (והיא נחשבת כעיר טובה)

Bardug0

New member
טוב שאתה לא מגזים

"יש אלפי ערים" יש 213,483,133.56 ערים רק בגוש דן ! יא אללה. המשפטים שאתה אומר הם הכי שטחיים בעולם. משפטים של "סיבה-תוצאה". העולם לא ורוד ולא כל כך פשוט לצאת ממצבים שלא נעים לך בהם, זה נכון לגבי כל דבר בחיים, ומאחר ואתה חי כמה שנים כבר על כדור הארץ נראה לי שאתה מודע לחסרון הזה בחיים. אז זה תופס גם פה. יש עוד דברים מלבד מה שאתה רוצה לעשות וזה: אופציות כלכליות, נוחות (גישה למקום העבודה למשל), למצוא בית שיתאים לצרכים שלך בול (אני למשל צריך דירה שיהיה בה אקסטרה חדר בשביל התופים שלי, ובסטנדרטים של היום אין חדרים מספיק גדולים כדי לאכלס מערכת תופים בגודל הזה + כל שאר הכלים שיש לי. כמו שאתה רואה, הנושא נבדק) ויש גם דברים סנטימנטליים כמו קרובי משפחה וחברים.

NYMets Man

New member
חחחחחח מזדהה בקטע של התופים

מערכת שלי זה חצי מהמערכת של גבע וזה מהווה בעיה מבחינת מיקום

LuNa MaJnUnA

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ממתי יש בנים שקוראים להם סוניה

Ana1 9

New member
איזה קרוב לים איזה נעליים..

לוקח שעה בפקקים להגיע לים, בדוק. עדיף לגור בירושלים, זה גם ייקח שעה עד לחוף בת"א.

Ana1 9

New member
אוי גם אני עשיתי פעם תחרות עם חברה

שלי מירושלים מי מגיעה ראשונה. והגענו בערך ביחד.. מירושלים לפ"ת זה לוקח 45 דקות בול על השעון. מפ"ת לחוף ת"א גם כ45 דקות עד 60 דקות.. עדיף כבר החוף בירושלים.

Sonyush16

New member
דבר ראשון אני בת

וקוראים לי סוניה.. מממ למה גרים בה? כי כשעלינו לארץ (לפני 10.5 שנים) ההורים בחרו בעיר הזאת..ואני לא מרוצה ממנה כשאהיה כבר יותר עצמאית אני אעזוב

Blade Of Fire

New member
כמו ששניר אמ-תביא ת'כסף ונעבור

אני לא אומר שאין ייתרון בפ"ת... יש... היא קרובה אערים אחרות:)

THE Am

New member
ראש העיר צריך להתאים את פ"ת

לצעירים ולאוכלוסיה של משפחות צעירות גם וגם וכך גם העיר לא תיהיה "מחורבנת" כלשונו

מה יש בהרצליה או בהוד השרון או

ברמת גן או הגבעתיים שמתאים לנוער...שההההכלללל שם מתאים לכל אחד....אין ערים כאלו חביבי....אולי אתה חיי בסרט....מי יודע... שניר תזכיר גם לו להחזיר את הסרט לבלוקבסטר P:

למעלה