הערצה

שכטרון

New member
הוא גם מספר על לא מעט חסרונות../images/Emo59.gif

אבל עדיין את די צודקת...

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif נכון. אמרתי,

שאני לא מכירה אותו אישית ושבחיים לא פגשתי אותו, אני לא מכירה את האישיות שלו, ואת הצדדים האחרים שלו, נכון. ואני לא מאלה שמעריצים אותו, אני מאלה שמעריכים אותו, אותו ואת המשחק שלו, ונכון לכל אחד יש צדדים שליליים אבל אני אישית לא רוצה להכיר אותם, מספיק לי לראות אותו בטלויזיה וזהו. וגם אן יש לו צדדים שליליים [ובטח יש לו] את הצופים זה לא מעניין, מעניין אותם כל מיני דברים אחרים ואני בסך הכל כתבתי "אין על ידידיה" זה לא אומר שאני אומרת את זה בגלל שהוא "כוסון"

KiShKooSh

New member
תגידי את אני או משהו../images/Emo12.gif?

זה מה שאני מנסה להסביר למעריצים כבר שנים אי אפשר להכיר מישהו על ראיונות. כי שם הם מתמכרים את הדמות. ובמילא, הדרך היחידה(ובאמת היחידה) להכיר מישהו היא על שיחת נפש בבית קפה(או מקום אחר..), ולא דרך ראיונות בעיתון

Rioter

New member
לא, אני אחותך התאומה. ../images/Emo12.gif

ביקי!!!!111אחד

ny22

New member
מנהל
את הנפש שלו ולא רק את הגוף.....

את הגוף ניתן להכיר דרך דרכים ויזואליות... הרי דרך הטלויזיה אנחנו כן יכולים לדעת מי יפה ומי לא ומי משחק טוב ומי לא.

נעמקה19

New member
זה מובן מאליו ../images/Emo3.gif

מכתבות אי אפשר לדעת כלום. אני בעצמי, בתור מעריצה מרגישה שאני לא יודעת כלום על אדית חצור, למרות שקראתי שלוש כתבות עליה וראיתי ראיון איתה. זה לא מספיק בגרוש כדי להכיר טוב-טוב את הבנאדם.

Titush Black

New member
ידידיה מוערך פה בפורום../images/Emo8.gif

מה ציפית שהמעריצות של מיכאל אלוני ירשמו? כאיןו בלי לזלזל בבן אדם. הוא משחק ממש יפה ודי התחלתי לחבב את הדמות שלו העונה, אבל הן כנראה דוגלות באמונה שהוא המשיח. אני חייבת לציין שלא התכוונתי לכל המעריצות. אני מכירה שתי מעריצות שלו שהן הכי מדהימות בעולם והן לא מתנהגות ככה. ידידיה באמת תפס תאוצה בסדרה והמשחק שלו כנראה באמת כבש הרבה. תיתוש

../images/Emo45.gif שמתי לב.. מוזר

המעריצות של מיכאל שלטו בפורום הרבה זמן נגמר השלטון שלהן...

שכטרון

New member
מנסה לענות...../images/Emo59.gif

מי שמכיר אותי יודע שאני לא מעריץ סתם ותוך רגע. גם את עפר, רק אחרי שלמדתי להכיר אותו באמת (וזה לקח שנתיים בערך!), רק אז התחלתי להעריץ אותו. עכשיו קורה אותו דבר עם ידידיה, לאט לאט אני מכיר אותו, ומעריץ גם אותו... עובדה שבעונה הראשונה לא היה ממש אכפת לי מהשמיניה כמוערצים. ולשאלה השניה, למה שמים פוסטרים וכו'? אני עושה את זה בין היתר כדי להראות שאני באמת מעריץ את אותו בנאדם. אם זה השמיניה, אז המחשב שלי מתמלא באייקונים, תמונות וטפטים שלהם, ובין היתר זה גם בגלל שאני אוהב אותם, ורוצה כמה שיותר תמונות ופריטים שלהם. במקרה של ידידיה, אני גם דומה לניני, וידידיה גם די דומה לו, אז מה שאומר שאני וידידיה די דומים (אולי
)... אבל לא יודע אם זה ממש קשור... וכמו כולם כאן, הערצה מתחילה מהמראה של המוערץ. ככה רוצים להכיר אותו, ומתחילים להעריץ אותו. במקרה שלי לפחות, זה ככה. (תפרידו בין אהבה להערצה. אני מתכוון בכל זה רק להערצה!)

אוקיי....

אז דבר ראשון אני מעריצה בגלל האופי בגלל המשחק או שירה או ריקוד או כל דבר אחר, רק אחר כך בגלל היופי. ואתם יכולים גם לדעת לפי אלה שאני מעריצה שהם: אפרת כהן- שחקנית ראשית בטלנובלה "מיכאלה" דוגרי? היא לא כזאת יפה.. אבל פגשתי אותה כמה פעמים וראיתי את האופי בראיונות וכאלה...היא נחמדה ומדהימה! ... שירה וילנסקי? גם היא לא כזאת דוגמנית .. יכול להיות שהאהבתי במיקה... כי לא מכירה ממש את האופי של שירה
אבל זו גם סוג של הערצה לא?
ומאיה בוסקילה בעייני היא זמרת מדהימה! ולא ראיתי את האופי שלה וכרגע זה לא ממש מעניין אותי.. אבל אני מעריכה אותה מאוד.. וזה שיש לי פוסטרים שלהם בכל החדר...לא אומר כלום... הן שומרות עלי
סתם
ויש עוד כמה שאני די מעריכה
נירו לוי, אנג'לינה ג'ולי ובראד פיט .. לדעתי הם פשוט שחקנים מדהימים!!

Super Chuly

New member
דיון מעניין מאוד

ובכן, בכל הנוגע להערצת יופי, עד כמה שזה שיטחי- זה גם נורמלי ואנושי. מחקרים הוכיחו שכבר מגיל ינקות (בערך מגיל 6 חודשים, בו אנו מתחילים לראות באופן ברור וצבעוני) תינוקות נמשכים לפנים יפות (אני נשבעת, זה הוכח מחקרית). זה בטבע שלנו להעריך יופי ולהנות מצפייה בו, ולכן כל מי שאומר שיופי אינו תופס חלק בדרך שבה הוא רואה את העולם- הוא צבוע, בשל העובדה שגם הוא בנאדם, וגם הוא "מתוכנת" להעדיף יופי. נכון, זה נורא, וזה שיטחי- אבל מה לעשות? זוהי דרכו של עולם, כך נוצרנו. בנושא ההשואה בין הערצה להערכה- כיצד מבדילים? מה ההבדל בין מעריץ למעריך? לטעמי ההבדל הוא במעשים. מעריץ, הוא לרוב גם מעריץ עיוור. הוא בוחר להתעלם מהנקודות הרעות אצל האדם שהוא מעריץ, ולעיתים זה מוביל למעשים שנובעים מהעיוורון הזה, מעשים שאח"כ מתחרטים עליהם. לעומת זאת, הערכה היא כל כך הרבה יותר פשוטה. היא גם לא גובלת אותנו להעריץ אדם מסויים או שניים, אך בשל הערצתנו אליו- לשנוא את אלו שהם הפוכים ממנו. לסיכום (בעיקר בגלל שאני צריכה כבר לחזור להיסטוריה)- אני אישית בעד הערכה, אבל מי אני אומר שאומר לאנשים כיצד להתנהג? אין לי בעיות עם אנשים שמעריצים, נהפוכו- בגיל הזה במיוחד זהו הדבר שמעורר את שמחת החיים, אבל אני חושבת שיש להדגיש- כי יש להזהר ממעשים פנאטיים שמובילים למצבים שלרוב נגמרים בטוב, אבל לעיתים נגמרים גם ברע (להזכירכם- מקרה המוות של מעריצי "רבלדה" לאחרונה, או אפילו השקת הספר בגבעתיים- שימו לב כיצד ההערצה המוגזמת והאלימה, הרסה רק למעריצים עצמם...) ליהי :)

ny22

New member
מנהל
למרות שכבר היה פה אחד כזה ליהי...

אבל מאוד כיף לדון בנושא הזה...

ny22

New member
מנהל
שאני אתן לך קישור?

אבל שטויות, כל פעם זה מעניין מחדש!

למעלה