הערה מנהלתית

kinspirit

New member
../images/Emo88.gif הערה מנהלתית

לאחרונה עניין הדודות יצא כאן קצת משליטה. אין צורך לפתוח שרשור חדש בכל פעם על מנת להכריז שהפרק כבר הוקלט ע"י הדודה ונשלח לו בדואר, אני בטוחה שמי שצריך כבר יודע את זה. דיונים כגון אם פרק שודר או לא ניתן לעשות גם בהודעות אישיות ואין צורך שימלא שרשור שלם בפורום. וכל פרק זוכה לשרשור משל עצמו, אין צורך לפתוח לו שלושה. אני מזכירה לכם שאנחנו מהלכים על חבל דק בעניין הזה ומבקשת לשמור עליו שלא יקרע. אם לא תהיה לי ברירה אני פשוט אאלץ להתחיל למחוק הודעות (וזה האמת מה שאני הולכת לעשות עם השרשור האחרון שלא רלוונטי וצריך היה להיעשות במסרים פרטיים). תתחילו להשתמש במסרים הפרטיים חברים, בשביל זה הם קיימים. אני מבקשת לחזור למתכונת של פעם - דיון ראשי על פרק ברגע ששודר ואנשים ראו אותו ואם מישהו צריך עזרה כי הדודה שלו חולה, להשאיר הודעה קצרה ולעניין שמבקשת מסר בפרטי. מעבר לעובדה שיש את החבל הזה, תחשבו גם על החברים בפורום שלא רואים את הפרקים שאתם רואים, העניין מתחיל קצת להעיק עליהם. בברכה ותודה על שיתוף הפעולה, kinspirit

סלמאק

New member
אחחחח... אני מתגעגע לדיונים שהיינו

מריצים כאן פעם... אלה היו ימים.
האמת היא שיש לי המון נושאים לדיון, אבל לפעמים זה נראה הכי לא קשור בעולם לדון במתרחש בפרקים עברו...

subatoi

New member
למה לא?

זה מה שצריך להיות, לדעתי. (השאלה היא אם יהיה מי שישתתף בדיון, כי גם על פרקים חדשים, כאמור, כבר אין פה דיונים)

Nogmor

New member
דווקא לא ממש...

משום מה הפרקים מתחילים לדעתי לרדת ברמה, משום מה.. כאילו כבר אין חשק אפילו לטרוח בלכתוב תסריט ממש "סרט" כמו שהיו עושים פעם.

morashty

New member
אולי זה בגלל

שכל אחד רואה את הפרקים החדשים של אטלנטיס בזמן אחר.

למעלה