הכיסא הריק!

O r c h i d

New member
../images/Emo88.gifהכיסא הריק!../images/Emo88.gif

החוקים ברורים
והפעם........................................
רון![R o n 2 5 6]
תהנה/ו

Rioter

New member
רון! ../images/Emo6.gif

מה שלומך? מה אתה לובש עכשיו? אני מציקה לך? נכון שאני מדברת הרבה? מה המאכל האהוב עלייך? מה הצבע האהוב עלייך? איך קוראים לאחים שלך? ולאחיות? יש לך כלב או כלבה? איך קוראים להם? יש לך חתול או חתולה? איך קוראים להם? איך קוראים לחבר הכי טוב שלך? מי הדמות המועדפת עלייך מהשמינייה? נמאס לך? (חבל!) אתה שמח שבחרתי אותך לכיסא הריק? אתה תרכוש מצלמת אינטרנט בקרוב? למה האינטרנט שלך עושה בעיות? איך זה לנהל את הפורום הרשמי של השמינייה? מה המוטו שלך? מה השאיפה שלך? מה החלום שלך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא? אתה אוהב שאלונים? מה מספר המזל שלך? בעד עישון בקרב בני נוער? בעד עישון בכלליות? בעד אלכוהול בקרב בני נוער? בעד אלכוהול בכלליות? זהו, בינתיים. תהנה. XD

R o n 2 5 6

New member
שיר!

מה שלומך?הכל אחלה מה אתה לובש עכשיו?זה באמת הכרחי? אני מציקה לך?ממש לא נכון שאני מדברת הרבה?כן אבל רק דברים טובים וחכמים
מה המאכל האהוב עלייך?שניצל מה הצבע האהוב עלייך?כחול ואדום(ואני לא אוהד הפועל
) איך קוראים לאחים שלך?יש לי אח אחד וקוראים לו גיא יש לך כלב או כלבה?לא זה ולא זה יש לך חתול או חתולה?לא איך קוראים לחבר הכי טוב שלך?אלון מי הדמות המועדפת עלייך מהשמינייה?ניני אתה שמח שבחרתי אותך לכיסא הריקבטח אתה תרכוש מצלמת אינטרנט בקרוב?לא חושב למה האינטרנט שלך עושה בעיות?כי הוא טיפש איך זה לנהל את הפורום הרשמי?עבודה קשה מאוד מה המוטו שלך?להנות מכל רגע בחיים מה השאיפה שלך?להיות מאושר ובריא
מה החלום שלך?לא יודע נה המקצוע האהוב עלייך?מתמטיקה והשנוא?אנגלית? אתה אוהב שאלונים?ככה ככה מה מספר המזל שלך?6 ו-12 בעד עישון בקרב בני נוער?בהחלט לא! בעד עישון בכלליות?לא,סתם עולה כסף ועוד יותר חשוב-בריאות בעד אלכוהול בקרב בני נוער?לפעמים זה כיף אבל לא נחמד במיוחד בעד אלכוהול בכלליות?אני חושב שלא

היי רון!

היי רון מה קורה? בן כמה אתה? את מי אתה הכי אוהב מהשמיניה? ואיזה שחקנ/ית? מה החלום שלך? מי זאת שאמרה שהיא חברה שלך וקוראים לה לי ולבן שלכם קוראים לב..
ליהי לאב הילי

R o n 2 5 6

New member
היי ליהי!

מה קורה?הכל אחלה בחלה בן כמה אתה14 ו-7 חודשים ויום אם להיות קטנוניים
את מי אתה הכי אוהב מהשמינייה?כולם אחלה אבל אני הכי מזדהה עם ניני ודורי ואיזה שחקנ/ית?קשה לבחור מה החלום שלך?לא יודע אבל אני מניח שלהיות מאושר מי זאת שאמרה שהיא חברה שלך וקוראים לה לי ולבן שלכם קוראים לב..?היא ילדה עם בעיות ואין לי שום קשר אליה

o r t a l13

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo72.gif רון!

היי מה נשמע? כיף לך בפורום ערוץ הילדים? יש לך חיות? איפה אתה גר? בן כמה אתה?

R o n 2 5 6

New member
אורטל!

מה נשמע?הכל אחלה בחלה כיף לך בפורום ערוץ הילדים?זאת עבודה קשה ומייגעת אבל אם אני אצליח להפוך את הילדים האלה לקהילה בוגרת שכמעט תתקרב לרמה פה בתפוז אני אהיה מאוד שמח
יש לך חיות?נופ איפה אתה גר?בבית של ההורים שלי בן כמה אתה?14, 7 חודשים ויום

נעמקה19

New member
רון!!! ../images/Emo194.gif

אז...
אתה אוהב את השם "רון"?
מה אתה אומר על התעודה שלך?
אתה נהנה לדבר איתי?
ובשיחות ועידה?
אתה אוהב מילקי?
ואם כן..איזה?
כשאתה אוכל מילקי טופ, גם אתה שם את השוקולדים רק לשוקולד ולא לקצפת?
?
מה אתה לובש עכשיו?
ממתי אתה בפורום?
לאיזה דמות אתה הכי מזדהה בסדרה?
איזה שחקן\ית אתה הכי אוהב בסדרה?
מה אתה רואה חוץ מהשמיניה?
קראת הארי פוטר?
מה אתה אומר על אמה ווטסון?
מה אתה חושב על השיחת נפש שהיתה לנו בקשר למצב הלימודים שלי?
מה אתה אומר על ליפסטיקים?
ועל חצאיות מיני?
מה אתה אומר על זה שבדיוק שאני כותבת לך את השאלות האלה אתה מתחבר למסנג'ר?
אתה אוהב לחם מטוגן?
ובולונז?
וסלט חתוך דק-דק?
איזה נשיקה אתה הכי אוהב של דדי ודגנית?
איזה סצינה הכי אהבת בכל השמיניה?
ואיזה פרק?
אתה נוהג לצטט?
כמה שעות אתה ישן ביום?
מה אתה יותר אוהב במילקי...אתה הקצפת או את השוקולד?
אתה חושב שדדי ודגנית יתחתנו?
אתה חושב שאני קרציה?
היססת בקשר לשאלה הקודמת??
אתה רואה 24?
ואם כן...ראית את הקליפ של סיגפו?
ואם כן, מה אתה אומר עליו?
אתה חושב כמוני שלקראת הסוף שהוא הולך לנמל הזה שם, היו יכולים להשקיע בזה טיפה'לה יותר?
גם אתה התרגשת שיש בסוף פרק 25 את השיר "להציל אותך"? זהו. מצטערת, כמו שאתה רואה, לקראת הסוף הפלצתי את השאלות מאנלא יודעת איפה...

shminia com

New member
אני בעד אותם שאלות

חוץ מ-3-4 כי לא דיברתי איתך.. ואומרים עם איזה דמות אתה הכי מזדהה ולא לאיזה דמות.. סתם כדי שיישמע לי באוזן יותר הגיוני.

R o n 2 5 6

New member
נעם!

אתה אוהב את השם "רון"?כן
מה אתה אומר על התעודה שלך?מעולה! אתה נהנה לדבר איתי?ברור
ובשיחות ועידה?קצת תוקע את המחשב אבל חפיף אתה אוהב מילקי?אני כבר איזה שנה לא אוכל
אבל זה טעים ואם כן..איזה?אני לא מתמצא בכל הסוגים,אני מכיר רק ת'קלאסי כשאתה אוכל מילקי טופ, גם אתה שם את השוקולדים רק לשוקולד ולא לקצפת?אף פעם לא אכלתי מילקי טופ.נעם,את רעבה?
מה אתה לובש עכשיו?מה פתאום זה התחיל לעניין אתכם?:S ממתי אתה בפורום?אני חושב שמספטמבר-אוקטובר לאיזה דמות אתה הכי מזדהה בסדרה?ניני ודורי איזה שחקן\ית אתה הכי אוהב בסדרה?את כולם מה אתה רואה חוץ מהשמיניה?מכושפות,חברים וכל מיני סדרות נחמדות
קראת הארי פוטר?כה מה אתה אומר על אמה ווטסון?היא חמודה
מה אתה חושב על השיחת נפש שהיתה לנו בקשר למצב הלימודים שלי?אני טוב בשיחות נפש ואני מקווה שעזרתי מה אתה אומר על ליפסטיקים?אה? ועל חצאיות מיני?מה את רוצה שאני אומר?
מה אתה אומר על זה שבדיוק שאני כותבת לך את השאלות האלה אתה מתחבר למסנג'ר?וואלה? אתה אוהב לחם מטוגן?מאוד! ובולונז?יאמי! וסלט חתוך דק-דק?אני ברוגז עם העגבניה
איזה נשיקה אתה הכי אוהב של דדי ודגנית?לא יודע איזה סצינה הכי אהבת בכל השמיניה?אדם בקזינו ואיזה פרק?52 אתה נוהג לצטט?לפעמים כמה שעות אתה ישן ביום?בממוצע?8 מה אתה יותר אוהב במילקי...אתה הקצפת או את השוקולד?קצפת
אתה חושב שדדי ודגנית יתחתנו?אני מקווה שכן אתה חושב שאני קרציה?מה פתאום
היססת בקשר לשאלה הקודמת??אף לא לרגע אתה רואה 24?לא ואם כן...ראית את הקליפ של סיגפו?לא אך אשמח אם תספרי לי על מה הוא
ואם כן, מה אתה אומר עליו?לא ראיתי אתה חושב כמוני שלקראת הסוף שהוא הולך לנמל הזה שם, היו יכולים להשקיע בזה טיפה'לה יותר?אה? גם אתה התרגשת שיש בסוף פרק 25 את השיר "להציל אותך"?לא

נעמקה19

New member
חחחחחחחח איזה כפרה ../images/Emo6.gif

(תגידו, כפרה מתאים גם לבנים? כאילו מה? לקרוא לבנים כפור?
)

נעמקה19

New member
לפני כמה זמן...

הסתכלתי על אדית חצור בטלויזיה, ונפלט לי "אומייגד איזה כפורי!!!" ומאותו יום אופיר קוראת לי כפורי
גם יצא לי כפושי

adida 84

New member
../images/Emo204.gifרון...

היי.. מה נשמע? מה קורה? בן כמה אתה? איזה שחקן אתה הכי אוהב מהשמיניה? והכי שונא? איזו דמות אתה הכי אוהב מהשמיניה? והכי שונא? ומתי הצטרפת לפורום? זהוו.. עדי

R o n 2 5 6

New member
היי עדי

מה נשמע?הכל אחלה מה קורה?זה לא על אותו עיקרון?:S בן כמה אתה?14, 7 חודשים ויום איזה שחקן אתה הכי אוהב מהשמיניה?את כולם והכי שונא?אף אחד איזו דמות אתה הכי אוהב מהשמיניה?דורי וניני והכי שונא?רוחלה.למרות שאני מת על ה-"חכה חכה" שלה מתי הצטרפת לפורום?ספטמבר-אוקטובר אם אני לא טועה

אוקי כמה שאלות

אני ישתגל לגוון בשאלות שאלו כבר הכול את מי פגשת מהפורום? מה אכלת לצהריים? את מי הכרת מהפורום לפני? מה צבע העיינים שלך? מי לדעתך משחק הכי טוב בשמינייה? מה המשקה האהוב עלייך? יש לך פלאפון? אם כן איזה? אתה מתחבר הרבה למסנג'ר? כמה פעמים ביום? טוב זהו

R o n 2 5 6

New member
עונה

את מי פגשת מהפורום?אף אחד מה אכלת בצהרייםשניצל בפיתה את מי הכרת מהפורום לפני?גם אף אחד
מה צבע העיניים שלך?חום מי לדעתך משחק הכי טוב בשמיניה?לפי דעתי ידידיה הוא שחקן מעולה
מה המשקה האהוב עלייך?הורגלתי למים
אבל כל המיצים למיניהם:מנגו,תות-בננה, מנגו פסיפלורה וכו' שולטים יש לך פלאפון?כן איזה?של חברת "פלאפון" אתה מתחבר הרבה למסנג'ר?כן כמה פעמים ביום?מי סופר?

O r c h i d

New member
../images/Emo41.gifשלב השאלות נגמר../images/Emo41.gif

רון, שלח לי במסר מי אתה רוצה שיהיה בפעם הבאה על הכיסא.
לכולם על ההשתתפות

למעלה