הכיסא הריק

O r c h i d

New member
../images/Emo88.gifהכיסא הריק../images/Emo88.gif

טוב אז... הנה השרשור הקודם, בו רשום איך המשחק מתנהל. המשתמש/ת שתהיה/יהיה היום על הכיסא היא/הוא:
ליהי
הכו את ליהי בהרבה שאלות, ושהפעם תהיה היענות;[ ושליהי תענה על כל השאלות. תהנו[?] ענבל

O r c h i d

New member
ולמי שלא יודע[מי לא יודע]

ליהי היא המנהלת השנייה של הפורום[אם חושבים על זה היא השלישית
], והניק שלה הוא Super Chuly.

../images/Emo152.gifאליאור../images/Emo7.gif טוב, אז ליהי../images/Emo24.gif

מה נשמע? מה המצב? יש מצב שאת מכינה לי שיעורים במתמטיקה? בת כמה את? תיהי כנה, אנחנו פורום בעייתי מבחינת שירשורים וכאלו? מה מקור הניק שלך? מה את שומעת? פרצו לך פעם לניק? כמה זמן את בתפוז? באיזה עוד פורומים את משתתפת? ממתי את בפורום שמינייה? טוב, אמ, נגמרו לי השאלות. אם את רוצה עוד, רק תבקשי ^O^

Super Chuly

New member
חן

הכל אחלה, אצלך? שיעורים במתמטיקה? על אחריותך בלבד (ציונים נכשלים מובטחים) אני בת 17 פורום בעייתי? לא, ממש לא מקור הניק שלי? אני כבר שכחתי... מה אני שומעת? כרגע, Drop של טיבאלאנד, בעיקרון אני אוהבת מוזיקה שחורה, רוק ופופ לא פקאצי לא זכור לי שפרצו לי לניק (חס ושלום) אני בתפוז כבר די הרבה זמן... אני גם בפורום שמיניסטים ובפורום כפר סבא אני בפורום השמינייה בערך מאז הקמתו חח היה מגניב ליהי :)

O r c h i d

New member
מיי האמפס הוא כלכך ../images/Emo31.gif.

לא אהבתי את השיר. לדעתי Where Is The Love זה השיר הכי יפה שלהם

Super Chuly

New member
הממממ שאלה טובה

שמחה עד השמיים! הייתי די חסרת מילים... ליהי :)

Super Chuly

New member
ליהי (שם מאאג'ניב)

אני נורא אוהבת את השם שלי... הוא מאוד מיוחד בעיני ויש לו משמעות יפה... מה את חושבת? ליהי :)

../images/Emo42.gifליהי../images/Emo29.gif

נחסמת פעם מפורום? איך זה לנהל? את מנהלת עוד פורום?

Super Chuly

New member
היי שאורן לי

לשמחתי לא נחסמתי מעולם משום פורום לנהל זה נורא כיף! ואני לא מנהלת שום פורום פרט לפורום השמינייה ליהי :)

chen010189

New member
ליהי

1) מה קורה? 2) את סולחת לי על הבגידה שבמקום לסרט שלך אני הולכת יום ד' לאודישנים לסרט בחיפה? 3) מה קורה עם הסרט שלך באמת? מתי מצלמים? 4) איך זה לנהל את הפורום? 5) ספרי איך הגיעה אלייך ההצעה לנהל והאם התרגשת ובכית ולא ישנת לילות(
) 6) מדוע אינך מסכימה לעובדה שאת שילוב של הילי ואדית? 7)

Super Chuly

New member
חנו'ש- תשובות!

1) אחלה בחלה, אצלך? 2) חחח כן, גם ככה את גרה רחוק... שיהיה המון בהצלחה! 3) הסרט מתפתח, התסריט גמור כמעט לחלוטין, צילומים, זמנית בסוף פברואר 4) כיף לא רגיל 5) חחח בן הציע לי, הגעתי לראיון (אחרי שכמובן, התרגשתי, בכיתי ולא ישנתי לילות), עברתי את הראיון- וכל השאר היסטוריה. 6) המממ אולי כי לא שמעתי את ה"עובדה" הזאת? בכל מקרה, אני לא חושבת שזה מדוייק 7)
כפול 2 בחזרה ליהי :)

יופי שענית על הכל../images/Emo108.gif

עכשיו תחשבי טוב טוב מי הזכיר לך. תחשבי עליו גם בבחירה של היושב הבא הכיסא

yarden777

New member
לליהי!

מה קורה? בת כמה את? מאיפה? ממתי את בתפוז? קשה לנהל את הפורום? הכרת חברים/חברות חדשות מהפורום? היית במפגשי הפורום?

Super Chuly

New member
ירדן!

הכל אחלה, אצלך? אני בת 17 מכפר סבא אני בתפוז הרבה זמן, לא זוכרת כבר... לא קשה לנהל את הפורום, זה כיף בוודאי שהכרתי הרבה אנשים משובחים פה לצערי לא יכולתי להגיע למפגשי הפורום, אבל לבא אני מבטיחה להגיע! ליהי :)

למעלה