הודעה מנהלתית

הייזל

New member
../images/Emo88.gifהודעה מנהלתית

הודעות עם ספויילרים ללא התרעה ימחקו ללא הסבר והעבריין יכנס לתקופת על תנאי! כלומר, הודעה נוספת כזאת והוא יחסם מהפורום לצמיתות. נמאס לי מהחוצפה של אנשים שמתעלמים מכללי הפורום ולא רק שלא מתריעים על ספויילרים גם שמים אותם בכותרת ההודעה. לכל אלו שלא צופים או צפו בעונות שעוד לא שודרו בארץ: אני מתנצלת על עוגמת הנפש. אתם צריכים להבין שאנחנו המנהלות לא נמצאות בפורום כל הזמן. אם אתם רואים פתיל שעוסק שעונות שלא שודרו בארץ תניחו שיש ספויילרים גם בהודעות בפתיל שלא מתריעות על כך. לבסוף, אני מצפה לראות תגובות להודעה הזו. אני רוצה לדעת שאנשים קראו אותה והפנימו את דבריי. יהיה נחמד לדעת כמה אנשים רציניים יש בפורום הזה וכמה עוכרי שמחה יש. אז גם אנשים שלא מגיבים בדרך כלל זאת ההזדמנות שלכם להשפיע.

WillowFreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif הפנמתי../images/Emo70.gif

ואני מקווה שגם האחרים.... והנה הפרצוף הרציני שלי
כדי להמחיש
Go הייזל !!!!

B a n j o

New member
../images/Emo45.gif אני מניח

שכולם כבר יודעים מה דעתי בעיניין

Schnickelfritz

New member
מפנימה ומסכימה ב 100%../images/Emo70.gif

למרות שאני ממסמני הספוילרים וכבר ראיתי את העונה השישית, אני יודעת כמה ספוילרים הורסים (והם כל כך הורסים
) ואני חושבת שזה ממש מגעיל לגלות לאנשים דברים שהם לא רוצים לדעת. אז כל הכבוד על היוזמה ולנטיין והייזל, ואני מקווה מאוד שאנשים יקחו את זה לתשומת ליבם (הגיע הזמן כבר, לא
)

Buffy1

New member
תומכת מאוד! ../images/Emo45.gif

כל הכבוד על ההחלטה! אני מסכימה ב-200% וכמובן מפנימה.

Skunk On Wheels

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לי אישית ספוילרים לא הרסו עד עכשיו, קראתי כל ספוילר אפשרי שפירסמו פה ועדיין כשראיתי את הפרק לא כל כך נהרס לי אבל צריך למגר את תופעת אני-כותב-ספוילר-בלי-להודיע-ואני-מניאק-לאלה-שזה-הורס-להם. (ואני כן מסמן מתי אני עושה ספוילר, רק פעם אחת כתבו לי שלא סימנתי ולא הבנתי איפה הספוילר שכתבתי....). אממממ, בהתחשבות בצופי ביפ, אז דברים בקשר לעונה חמישית לסמן עם
?

14מתן

New member
../images/Emo45.gif אבל לא הבנתי משו...

לא צריך להזהיר על ספוילר בשירשור שהכותרת שלו למשל : "פרק 7x08 איזה יפה היה" או שכן צריך ?

mscooter

New member
אתם באמת צריכים ריענון קטן !

ספוילר (ההגדרה) - כל רמז או פרט מתוך העלילה או התוכן של הפרק... וזה לא כולל תגובות כמו "איזה יפה היה הפרק" אבל כן כולל תגובות כמו (אל תתאגו, זה לא ספוילר) "איזה חבל שדוד מת!" ובקשר לסימונים... כל פרק שלא שודר בביפ יסומן ב
כל פרק שלא שודר בארץ יסומן ב
(עונות 6-7 של באפי ו3-4 של אנג´ל)

idanyd

New member
אהם,

לא נראה לי שלזה היא התכוונה. לדעתי הכוונה בשאלה הייתה שאם בכותרת ברור על איזה פרק מדובר, באיזו עונה, האם צריך להזהיר שזה ספוילר? אישית, אני יודע שאם מדובר על פרק שעוד לא ראיתי, אני לא אקרא את ההודעה. אני לא צריך סימן ל שדון קטן שיגיד לי לא לקרוא. But hey, that´s just me...

idanyd

New member
מתן14, סליחה

מצטער מתן, לא שמתי לב שאתה כתבת את ההודעה המקורית, ולכן התייחסתי אליך כאל נקבה. Please, accept my apologies.

talrv

New member
מופנם! ../images/Emo45.gif

ואני מזכירה לצופי העונה השביעית/רביעית של באפי/אנג´ל, יש ספויילרים עד הפרקים ששודרו, וספויילרים מעבר לפרקים ששודרו, אל תהרסו לאנשים שמתנזרים מספויילרים (*שיעול* אני *שיעול*) את העונה הזאת... ולאחרונה גם ראיתי הרבה אנשים שצופים בעונה השישית מהתחלה, אז למענם, תודיעו כשאתם נותנים ספויילרים לסוף העונה (כדי לא להרוס להם..), מי שראה ויכול לספלייר יודע למה אני מתכוונת.. ותהיו נחמדים ותוסיפו
בדיבורים על סטאר, עד ערוץ ביפ..

לנצח1

New member
ממש ממש מסכימה איתך וכל הכבוד

שאתן עושות את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד ישר כוח!!! :)

כמובן

תומכת(ומאושרת שניצלתי מהספויילר) אבל תדמיינו ואל עצבנית שקראה עוד ספויילר. עכשיו תכפילו את זה.
The big brother eye is Watching very carefully.. ואל.

למעלה