הודעה חשובה

HuGo Hell

New member
../images/Emo88.gif הודעה חשובה ../images/Emo1.gif

עוד יומים ה-10. ועוד לא קבלנו (אני ודניאל) מסרים מכולם על הטקס. הטקס בשבילם ואנחנו רוצים שיהיה מאגניב ופצצתי. בנתיים רק אני, ניצן, נדב ורז הצבענו. היתר מתבקשים להצביע בהקדם האפשרי. אל תתעצלו אנשימים. (נ.ב: המסר לניק של The Big Mama Off בלבד) נ.ב אני קונה את המשחק של באפי!!! מצאתי באופיס דיפו את המשחק ואחותי קונה לי!!! ^___^ גל!! ייאי לי! בוא לבקר.

אבל..

אבל הייתי בממש קצת מפגשים, אז אני לא יכולה להגיד לכם מה הציטוט הכי קורע ודברים כאלה...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

מצטער, אבל לשלוח לכם מסר זה גם מסורבל וגם לא הוגן לדעתי שאנחנו חושפים את ההצבעה שלנו למישהו מהפורום.

Woogyman

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo110.gif

ולא רק בגלל זה, זה פשוט שאין לי ממש דעה ברוב הקטגוריות, זה לא קטגוריות שממש מעוררות מחשבה ורצון להשקיע ולהצביע להן (אבל זה רק אצלי, כי אני גם ככה לא ממש מעורב בקהילה כאן). סורי.

HuGo Hell

New member
מה הבעיה? ../images/Emo1.gif

זה לא שנחשוף את התוצאות שלכם למישהו. הכל ברוח טובה ולא בצורה של "יו ***** הצביע על ******** שהוא/ביא ביטץ' השנה!" -_- והנה זאת הסיבה שהיה לנו מאוד חשוב להישאר אנונימים. עכשיו אנשים לא רוצים לצביע בגלל שהם יודעים מי אנחנו.

Lettuce Girl

New member
זה לא ככה..../images/Emo15.gif

זה לא משנה מי זה, כל עוד הוא מהקהילה. אני אישית, לא מצביעה. למה? לא נח לי שרואים את מה שאני רושמת. וזה בכלל לא קשר לזה שאתה ודניאל חברים טובים שלי או לא. זה קשור לזה שיש מצב שאני אצביע לאחד מכם באיזו קטגוריה ולא יהיה לי נעים...

HuGo Hell

New member
אז תצביעי בניק אחר. ../images/Emo1.gif

חוץ מזה אין לכם מה לדאוג אם תצביעו לאחד מאיתנו בקטגוריה. - אפשר לחשוב.

buffgirl

New member
פאק, אני ברצינות לא ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מבינה מה אתם עוד רוצים? אנחנו התחלנו פה משהו יפה, משהו שהיה יכול להיות ממש גדול וממש מושקע, ואתם שמים זין על הכל! ביקשתם הצבעה פתוחה, קיבלתם. רציתם עוד קטגוריות, הוספנו. מה עוד אתם רוצים? עכשיו, אני לא אומרת שאתם צריכם להיות אסירי תודה על זה שעשינו את זה, אבל קצת... לא יודעת. הערכה יהיה נחמד! ויובל, אם אתה לא רוצה להראות את ההצבעות שלך למישהו מהפורום, מה בא לך לעשות? כי לא ראיתי אצלך שום הצעה לשיפור! כנ"ל גם בקטע של המסרים! מאוד קל להעביר ביקורת. מה אם רעיונות לשיפור? כי לקטר אני רואה שאתם עושים יופי. אם אתם לא רוצים לעשות את הטקס, רושם שאני מקבלת ממכם, אז פשוט תגידוץ אבל אלו סתם תלונות, אולי במקום לשבת ולקטר כל היום תציעו הצעות לשיפור?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אני הצעתי במירק אבל לא התייחסו לזה. הצעתי להשתמש במה שבניתי לאגרטל הזהב(מישהו אמר פרסומת סמוייה?) בשביל הטקס הזה. זה בנוי בדיוק אותו דבר. שלב ראשון פתוח לגמרי, והשלב השני כבר מתחיל מחר(עוד פרסומת?!) והוא בנוי בדיוק באותה צורה של השלב השני של הטקס הזה...

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

בסופו של דבר מישהו רואה את זה, כדי לסכם את זה. אפשר לעשות כל מיני דברים, שאני אתן שמות משתמשים ראשוניים ואנשים ישנו אותם, ואז אני לא אוכל לדעת מי הצביע... אפשר להיות יצירתיים. בכל מקרה, גם אם אני אעשה את זה, זה יהיה עוד איזה חודש וחצי בערך, כי יש לי תקופה *מאוד* לחוצה עכשיו...

buffgirl

New member
נו אז זה לא רלוונטי. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מי שכל כך לא רוצה שידעו את ההצבעה שלו, שיפתח ניק חדש. את זה כבר יכולתם לעשות גם מבלי להגיד לנו. אם כל כך הרבה אנשים לא רוצים להצביע מהניק שלהם, תפתחו ניק חדש.

Ophel McNeil

New member
את צודקת, אבל... ../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

אני עדיין הייתי מציעה לך/לכם (מארגני הטקס) להשתמש בממשק של אגרטל הזהב. הוא מאוד נוח ונורא לא מסורבל כמו מסרים, שעושים המון בעיות.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

מוזר, אבל אם אני לא טועה את בכלל לא הצבעת באגרטל הזהב(כן, כן! היום השלב השני!!!)...

HuGo Hell

New member
אוו ו... ../images/Emo1.gif

למקרה שהמסרים עושים בעיות למישהו - הוא תמיד מוזמן להצביע באימייל. רק תודיעו לנו ששלחתם.

למעלה