ההצבעה!

Marg H

New member
../images/Emo88.gifההצבעה!

טוב אז אני בטוחה שאתם יודעים הצבעה על מה, אבל יהיה נחמד להגיד זאת שוב. התחרות נגמרה, אם ברצונו של מישהו לעלות עוד איקון להצבעה באיחור, נא דבר איתי. עד סוף היום אחרי זה, אי אפשר! ההצבעה פשוטה ביותר, אני מעלה את כל האייקונים אחד אחרי השני, בלי הזכרה של מי הם. אתם בוחרים איזה מבין, הפעם 4 האייקנים האהוב ביותר עליכם ומשרשרים אלי
[שנעשה מ | כן | -כמובן בלי הרווחים] חוקים קטנים גם בזה: *צריך לשים בכותרת את הסמין -
על מנת להצביע. *אסור להצביע הפעם ליותר מאייקון אחד -אם יהיו יותר פעם הבא אולי נעלה את זה. *אסור להגיד למי שייך האייקון לפני סיום ההצבעה. *אני בטוחה שכולם יסכימו איתי על זה, שהתגובות צריכות להיות חיוביות, אלו חברים שלנו, וכולם עבדו על האייקונים שלהם קשה. [למרות שאני אומרת עכשיו שכל האיייקוני ממש יפים!]. ישנם גם כמה זכויות!: *יש 4-7 ימים להצבעה, אני אחכה שכמה שיותר חברי פורום יצביעו. *גם אם לא בחרתם באייקון והצבעתם לאחד אחר. אתם עדין מוזמנים להגיב עליו. *זכותכם גם להנות מהתחרות ולשבח לטובה את המארגנת שלה [
] ולבקש תחרות נוספת עם נושא חדש. וזהו, נראה לי
איזה מגזימה אני, מי שקרא את כל החוקים, ח"ח! ובהצלחה לכולם!

weinerit

New member
../images/Emo45.gif חמוד!!

(מצטערת שלקח כלכך הרבה זמן להצביע המחשב גסס..)

CSI לנצח

New member
../images/Emo45.gif 4

לפי דעתי הוא באיכות הכי טובה. למרות שהשאר גם ממש ממש יפיםם! כל-הכבוד לכל מי שעשה, השקעתם!

למעלה