../images/Emo18.gifחפירה ../images/Emo11.gif
איזה אלבום הכי אהבתם? אוקיי בעיקרון אני יכולה להגיד על האלבומים של פול אאוט בוי שכמה שכל אלבום שונה אחד מהשני זה עדיין פול אאוט בוי..האלבום שאני מתחברת אליו אישית מבחינת המילים והכל זה FUTCT ......אני חושבת שכל שיר שם יש לו משמעות בשבילי והמילים שם פשוט כאלה גאוניות..הדיסק הזה מוכיח כמה פיט הוא כותב מדהים..
האם האלבומים שונים אחד מהשני? אוקיי אני אתייחס רק לשלשת האלבומים האחרונים כי על הממש ראשון אין לי ממש מה להגיד חח אני דווקא שומעת אותו ומאוד אוהבת אבל פשוט זה היה כזה מזמן והם נשמעים כ"כ שונה..שלא יודעת ממש מה אפשר לומר עליו. אז כן לדעתי האלבומים שונים אחד מהשני ,הם חייבים להיות. TTTYG הוא לדעתי אלבום מעולה ,השירים בו הם קצת יותר אמ..היי סקול..נגיד סאטרדיי שפטריק כתב על סיום התיכון שהוא היה בערך בן 17...אני חושבת בזכות האלבום הזה פול אאוט בוי בנו להם בסיס מעריצים די גדול..אני גם חייבת לציין שיש משמעות לזה שהם מנגנים את השירים מהאלבום הזה בהופעות..לא כל להקה אוהבת לנגן שירים ישנים יותר..והם עושים את זה כי הם יודעים שהמעריצים שלהם מעריכים את האלבום.ואישית זה האלבום הראשון שלהם ששמעתי (כאילו במלואו) האלבום השני.דבר ראשון להתעלם מהעובדה שבזכות SWGD המוווןןן אנשים נחשפו לפול אאוט בוי אני חושבת שכל שיר באלבום ממש מדהים.זה די קורה הרבה שכמישהו לא נמצא במיטבו השירים הכי טובים יוצאים חח
(דוגמא:אדם לאזרה מטיקיינג באק סטנדיי והדיסק הראשון שלהם) אז מהבחינה הזאת...אני חושבת זה הדיסק שלהם שאני הכי אזכור תמיד..זה פשוט,כמו שפיט אמר ואני לגמרי מסכימה עם זה..זה נותן איזשהי תחושה של תפיסת הזמן ומה שעבר עליו ועל הלהקה באותו רגע שהם כתבו את השירים.. בעיקר בגלל המילים..והמוזיקה כמובן..אבל איך אפשר להתעלם משורות כמו I've got headaches and bad luck but they couldn't touch you, no From day one I talked about getting out But not forgetting about...............וכ'ו I'm hopelessly hopeful, you're just hopeless enough וכל השאר...
ו IOH בהתחלה ששמעתי אותו חשבתי שהוא שונה בהרבה ואז כשקוראים את המילים מבינים שהוא לא כזה שונה..זה כאילו בדיוק הדיסק שמראה לנו מי הם פול אאוט בוי באותה תקופה...וככה עם כל דיסק שלהם..זה תופס את התקופה שהם נמצאים בה כרגע. הדרך שבה פטריק שר בדיסק זה פשוט שיפור ענק ואני חושבת שהוא נשמע ממששש טוב..כל ההפקה של הדיסק נשמעת קצת יותר שונה..והמילים קצת יותר חיוביות....אלבום מעולה.
ורואים שהם עבדו עליו הרבה בתקופת הזמן הקצרה
יחסית שהייתה להם...
מה אתם מצפים מהאלבום החדש? אני מצפה לפול אאוט בוי. אני לא חושבת שאנחנו יכולים להגדיר מראש מה האלבום יהיה בסגנון מסוים ולצפות שהוא יהיה ככה... הם סגנון משלהם חח ,לדעתי, אני פשוט מצפה שיעשו מה שהם הכי טובים בו..קצת קשה לי לדמיין בראש איך ישמעו שירים חדשים..אבל אני בטוחה שהם יהיו לא פחות מעולים מכל השאר.. כנראה אני אזכר בעוד דברים שרציתי להגיד
וזה רעיון טוב לפתוח דיונים וכאלה,חסר פה קצת שרשורים על הלהקה..