הגנון של צפניה

../images/Emo88.gif הגנון של צפניה

גולשים יקרים, אל תגרמו לי לזלזל בכם. כל ההודעות של "ברוק זונה", "טיילור חייזר" - ממש לא אמורות להיות מעל גבי הפורום. הפורום הזה הוא לא במה להשתלחויות פרועות בדמויות פיקטיביות. רוצים לקרוא לטיילור עב"מ? תפתחו קומונה. הודעות בסגנון הנ"ל תימחקנה ואם הגולש ימשיך בכך הוא גם ייחסם מהפורום. זה יהיה פורום אינטיליגנטי, על אפכם וחמתכם. חלקנו עבר כבר את גיל ההתבגרות וממש לא רוצה לחזור לשם. המשך גלישה נעימה ולילה טוב. צפניה

Indiman1

New member
חבר'ה, השריף חזר לעיירה! ../images/Emo150.gif

אז תתנהגו יפה!
סתם, זה באמת מעצבן כל הירידות הטיפשיות האלו על דמות זו או אחרת. זה גם די חוזר על עצמו ומתחיל לשעמם... ולכל החדשים, אל תפחדו מצפניה, הוא ככה רק כשמעצבנים אותו נורא. נכון צפניה ?

Shiri from the block

Active member
אממ ת'אמת, לדעתי החוקים פה קצת נוקשים, נכון שיש דרך להתבטא, אבל אתם לא נותנים לנו אפשרות להגיד מה שאנחנו באמת חושבים, אתם מגבילים אותנו כל כך, שבסוף כבר יהיה אסור לנו להגיד משו בכלל... לא כולם מתבטאים אותו הדבר, לא צריך להתעצבן על זה, כמובן שצריך לשמור על רמה מסויימת אבל לדעתי פה זה כבר קצת מוגזם.. מקווה שזה בסדר מה שאמרתי, אולי גם זה אסור../images/Emo122.gif

Mikel20

New member
הבעייה היא לא רק

במה שאומרים, הבעייה היא שהפורום לפעמים מגיע לרמות שהודעות שלמות מתעסקות במראה של דמות כזו או אחרת או בכנויי גנאי שלה, זה לא לרמתנו, זה ילדותי ומשעמם נורא והמטרה העליונה של צפניה היא לדאוג כמו שהוא אמר לפורום אינטילגנטי ובוגר - כמה כבר אפשר לראות הודעות שכל התוכן שלהם זה ש"כרגיל טיילור כונפה/מלאך או שברוקילה נראית כרגיל נפלא", הבנו את זה, הפנמנו, די בואו נמשיך ונעלה את הפורום רמה אחת הלאה, אני בטוח שאחת הסיבות שטלי עזבה לצערנו את הנהלת הפורום היא הרמה הילדותית שלעיתים נראתה כאן - לא לזה היא התכוונה.

Guy K

New member
שירי לא צריך להסחף

אף אחד לא אומר לך מה להגיד, אז ממש לא צריך לגרום לזה להראות כאילו צפניה עומד ובודק כל הודעה ומוחק מה שלא נראה לו. כל מה שצפניה מבקש זה שאנשים יתנו כבוד לאחרים שקוראים את ההודעות שלהם ולא ישתמשו בקללות. ולא יכפילו אותיות. ולא ישימו חמשת אלפים אייקונים בכל הודעה כאילו שחסרים לנו התקפי אפילפסיה מול המחשב. את רוצה לכתוב שברוק שוכבת עם כל העולם, את יכולה. את רוצה לכתוב שברוק זונה - תעשי גרפיטי בחצר הבית ספר. לא כאן. סבבה?

sashkashurik

New member
יש לי שאלה. ../images/Emo3.gif

עכשיו, כשטלי עזבה, מותר להכפיל אותיות?

arielbbb

New member
לדעתי -

צפניה צודק,אך גם כן שירי. פורום-מטרתו היא לצרף קבוצת אנשים בעל מכנה זהה ולתת להם יכולת דיבור לפי הרגשותיהם/העדפותיהם. וזכותו של כל אחד לכתוב את אשר על ליבו, רק שיחשוב פעמיים לפני הכתיבה,אם היא הכרחית/בוטה/תינוקית. אז מעכשיו איני רוצה לראות-"ברוק זונה" (דבר מופרך לחלוטין). וגם לקרוא מילה על שפתיה/אפה/חזה של טיילור.(למרות ההצדקה).

SoldieRonit

New member
ח......ח..........ח הרגת אותי ../images/Emo6.gif

אני יכולה לשמוע הטון - כיצד זה נאמר וקולי גאווה
פרועה ומתעבריינת שכמותך

S c a r l e t t

New member
צפניה צודק, רק חבל

שצריך לכתוב הודעה כזאת כל שבוע בערך. זה כל כך ילדותי ומיותר כולנו אנשים בוגרים (או לפחות אני מקווה כך), וכולנו יודעים ויכולים להתבטא בצורה מתורבתת, קצת תרבות דיבור לא תזיק לאף אחד. לכל אחד יש את דעותיו, כל אחד אוהב דמות אחרת וזה מכובד ולגיטימי אבל אפשר לדסקס על זה בצורה מכובדת הודעות נוסח "טיילור היא עב"מ" "השפתיים של טיילור..." "החזה של טיילור..." די מאוסות ומיותרות וכנ"ל לגבי הודעות "ברוק זונה..." אפשר להגיב על הפרק, אפשר להביע דיעה אבל לא צריך להתנהג כמו ילדים בני 12. עם כל הכבוד, אני כבר הערתי כמה פעמים לאנשים כאן, ונכון אני לא מנהלת את הפורום, אבל בתור חברה בו זה באמת מעצבן, ולא נעים לקרוא הודעות כאלה, אז כתבתי את מה שיש לי להגיד וזכיתי לתשובות ילדותיות ויחס מגעיל אז אני לא אתחיל להיגרר כאן לריבים וויכוחים אבל אני חושבת שכל אחד ואחת כאן יכולים להקדיש עוד שניה לפני שליחת ההודעה ולהכניס קצת תוכן וטעם.

reutt19

New member
אני גם מסכימה עם צפניה

ואני חושבת שצריך להמשיך עם הכללים של הפורום כי כך הפורום נשאר מעניין. ועוד משהו... עדיף להמשיך לא להכפיל אותיות כך הפורום הרבה! יותר בוגר.

למעלה