דרושים

../images/Emo88.gifדרושים../images/Emo88.gif

אז ככה זה מה שדרוש לנו בנתיים :
איש עם רעיון מוצלח להחלפת הסקר שלנו כי לי ממש אין
אנשים באמת אם יש לכם ראיונות אתם מוזמנים לתת לי אותן או פה על גבי הפורום או במסרים או איפה שתרצו .. כל רעיון יתקבל בברכה ..
מאמרים !! המאמרים שלנו עוד קצת ריקים אז אם יש מישהו שבא לו לכתוב מאמר או משו (יכול להיות ביוגרפיה של ירמי או דיסקוגרפיה או משו ) אתם מוזמנים לעשות זאת.. אנחנו יותר מנשמח -
לוח האירועים שלנו - גם הוא ריק !
אז אם אתם רוצים להודיע מית הימולדת שלכם אתם מוזמנים לעשות זאת , או אם אתם יודעים על הופעה ששוה לזכור אתם מוזמנים להפציץ את לוחות האירועים . וזהו יום נאה

r e u t 123

New member
בעע

אני גרועה בסקרים גם כשיפית ניסתה לסחוט ממני סקר היא לא הצליחה כי אני על הפנים..:(

Drorrrrrr

New member
דיסקוגרפיה

ירמי קפלן והפרחים 1994 הכל עצור אחת ושתיים מודדת אסתי הרבה דברים המעגל יש עיוות מחטט כשאת שותה לשקר ולשכוח שרוף את זה מדוע לא באת משהו חייב להשתנות

Drorrrrrr

New member
בוקר וטוב

בוקר טוב 1995 אבק כוכבים מחפשת בוקר טוב רחם חם Tie The Animal הדפוק הזה שיר ערש הזונה והכלב שבע אל תהרסי את הבית במוקדם או במאוחר מחפשת לאט כבר עכשיו

Drorrrrrr

New member
לרע ולטוב

לרע ולטוב 1999 קולה וברה לרע ולטוב הולך סביב הזדמנות מה שתחשוב לאלף אותך ילד תם כל המשאלות גורל מתוק רודף אחריה

Drorrrrrr

New member
הזמן האבוד

הזמן האבוד 2003 אני אשתנה משהו מיוחד אש בעצמות הזמן האבוד יותר מפעם אחת כמה נדבר תתחיל מאפס רגל על רגל ראשון שבת כוונות טובות

r e u t 123

New member
יפה!..

עכשיו עלה לי רעיון לסקר(וסביר להניח שהוא גרוע אבל לא נורא) הרעיון: איזה עטיפה לדעתך הכי מושקעת..??

למעלה