דיונרנג'דה#2-
i'm back

jeackyh

New member
../images/Emo88.gifדיונרנג'דה#2-../images/Emo88.gifi'm back

ואווו..איזה שבועיים (שלוש?) מטורפים... מה שלומכם?!.1?!! כמה שהתגעגעתי!!! אז אני שמחה לחזור עם הפינה השבועית שלי (שלוש?) ולכל מי ששכח....אהמממ...שיעבור לדף 4 נדמה לי וידע בדיוק על מה היא מדברת. בכל מקרה, אני מקווה שעכשיו באמת יהיה לי יותר זמן...ואני לא אצבור פערי ענק. המשפט החדש הוא אם תאמין באישיות גדולה אז היא תתן לך את החיים שלך במתנה סליחה סליחה סליחה אם טעיתי במילה או שתים- מזמן לא שמעתי את השיר.. אז תתחילו להתייחס..גם לי יש מה להגיד אני אגיד בהמשך (מישהו צריך להקפיץ)

ראשונה... אני מקווה../images/Emo9.gif

טוב לא תמיד המשפט הזה נכון, אבל לגבי כן. כי היו "אישיות גדולה" שהערכתי המון ולמדתי מהם המון. לא בהכרח אנשים מפורסמים, אנשים מהחיים שלי. אז אני מנצלת את ההזדמנות ואומרת תודה לכל מי שלימד אותי משו. משו שעזר לי בחיים... ומה שלא. וכל מי שהיה שם. אוהבת סיוון

שני?

תאמין בעצמך כמה שיותר,ברגע שאתה מאמין שאתה מצליח,אתה באמת תצליח במה שאתה עושה. ולא אני לא חושב שהאישיות באה מהעולם החיצוני.

lollapalooza

New member
אוקיי ../images/Emo9.gif

קודם כל- ספיר, טוב לראות סימני חיים
חוצמזה, יש לי הרגשה חזקה שכבר דיברנו על המשפט הזה פעם, לא
אבל אני תמיד שמחה לחרטט עוד אז הנה מה שהמשפט הזה אומר לי: לפעמים הבנאדם פוגש מישהו שהופך בשבילו לאישיות גדולה, לא בהכרח מישהו "חשוב", רק שבשבילך הוא מיוחד, והוא גורם לך לראות דברים שלא ראית קודם, או להרגיש משהו חדש, או פשוט עוזר לך להתמודד עם מה שזה לא יהיה, ובזכות הבנאדם הזה, האישיות הגדולה הזאת, אתה מגלה חיים חדשים שלא היו לך קודם. הדוגמה הכי פשוטה היא כשאתה פוגש מישהו ונוצר ביניכם קשר של ידידות או אהבה, ופתאום החיים שלך נראים לגמרי אחרת. אם פעם היית עצוב ומדוכא ועכשיו אתה מאושר בזכות מישהו, זה בדיוק כמו לקבל חיים במתנה
, לא

יש לי כמה אפשרויות

קודם כל-או שהוא ציני או שהוא רציני. נניח והוא ציני(מה שאני חושב).אז הוא יורד על כל האלה(אני,אנחנו,הוא וכל העולם)שלוקחים בנאדם 1,גדול ככל שהוא יהיה ומייחסים לו חשיבות מעבר למה שהוא.כי בסך הכל כולנו בניאדם,ולהאמין בבנאדם 1 זה אומר לקבל אותו גם עם החסרונות שלו,וגם אם הבנאדם הזה הוא באמת משהו מיוחד,הוא עדיין יכול להוריד אותך איתו לתהום כמו שהוא יכול להפוך אותך למלך.אז זה מין ביקורת על ההערצה,וזה משתלב מצוין עם ההקדמה של המשפט שאומרת שהכי קטן=הכי רועש,והכי חכם=הכי טיפש,וככה גם אישיות גדולה=אישיות קטנה,וחיים במתנה=חיים בתוך ארון קבורה.אותו בנאדם יכול בקלות להיות גם הכי טיפש וגם הכי חכם וגם הכי גדול וגם הכי קטן(אפשר לתת מליון דוגמאות)ולכן צריך לקחת רק מה שאפשר ולא הכל כולל הכל. נניח והוא רציני. אם תקשיב לכל מיני הגיגים של כל מיני אנשים(חכמים סיניים זקנים או זמרי רוק שאומרים משפט מגניב בראיון),אולי תגיע עם זה רחוק.(הערה שלי-ואולי לא).

המשפט הזה היה החתימה שלי...

ואני באמת חושבת שיש פה משהו ציני כמו שצבי אמר... אתה לוקח בנאדם ומעצים אותו לסדר גודל שהוא בעצם גורם לך לפתח חוט מחשבה חדש, לפתח דעות ויוזמה, ובעצם לפתח לך חיים חדשים. יש בזה משהו נורא עצוב בעיני שבנאדם אחר צריך לתת לך את החיים ויש פה אחריות נורא כבדה מצד הבנאדם. כי כל צעד שהוא עושה נתפס כדבר בעל משמעות עמוקה, ככה שאיו מקום לטעויות. אני באופן אישי מכירה אנשים כאלה ואני מנסה לחיות את המשפט הזה, בצורה הפחות מוגזמת, בצורה של, מכל האנשים שמסביבי, אני משתדלת ללמוד וליישם משהו עלי ועל החיים שלי.

מממ מעניין!

יצא לי לחשוב על המשפט הזה הרבה... אני לא יודעת. תשמעו, עברי=החיים שלי...(אויש כמה שזה נשמע אומלל) אבל הוא ממש נתן לי חיים במתנה, הוא לימד אותי, פיכח אותי, שינה אותי...הוא נתן לי חיים ...אבל לא במתנה! ב-260 ש"ח...(הדיסקים שלו...והספר..חחח) קיצר- המשפט נכון, משמעותי ויפה. מעניין מאיזה נקודת מבט הוא כתב אותה... חוץ מזה- אישיות גדולה זה יכול להיות עוד מליון דברים! כמו הורים וחברים. אם תקשיב להם הם ישנו אותך (לטובה או לרעה) ויתנו לך חיים במתנה. יצא גרוע...זה מה שהייתי צריכה לעשות נכון? כל כך הרבה פינות יש פה..כבר שום דבר לא ברור...

tamar010

New member
אולי.....

אולי זה חלק מהאופי של האנשים החדשים שהרי כל השיר הזה הוא בעצם איפיון של האנשים מהסוג הזה (אנשים קצרים שמדברים מהר....יש לו טונה כסף ובכל זאת הוא לבד...וכו' וכו'...). להאמין באישיות גדולה- להעריץ מישהו, דוקא כן מישהו מפורסם. הרי יש הרבה אנשים (לצערנו) במדינה הזאת שחושבים שדודו טופז או עופר שכטר (יש לי חברה שאוהבת אותו !לא מעריצה!....אוהבת...אשכרה) או רוני דואני אפילו יביאו להם משהו חדש לחיים שממש ישנה להם את הכל והם יקבלו הכל ויהיו הכי יפים והכי טובים והכי עשירים....

למעלה