דיון

D4Ever

New member
פעם אהבתי אותם..

יש לי אפילו דיסק שלהם, אבל הם לא היו בין הלהקות שממש אהבתי..

אביבא

New member
אחחח,../images/Emo99.gif,הבויז../images/Emo47.gif../images/Emo103.gif

מטורפת עליההההם
קניתי כבר 2 דיסקים שלהם, נוור גון ואת האוספ בכול יום אני אוהבת אותם יותתר הם פשוט מדהימים וקול של בריאןןןן והעיניים של קווין והיופי של ניק הכל ביחחחד הם פשוט מ~ו~ש~ל~מ~י~ם ויש להם קולות מדהימים, למרות שלא אהבתי את הקול של ניק כשהוא היה קטן ולא אהבתי את זה שנתנו לו סולו[ברבים חחח] כשלא היה לו קול כ"כ יפה,אבל עכשיו יש לו קול מהמםם אבל לבריאן יותר[
איזה פשוש] בחיים לא האמנתי שאני אעריץ מישהו כמוהם.
הבקסטריט בויז איזה צליל נעים, פשוט מושלמים זהו.

88miaoo88

New member
נכון!

את מזה צודקת!לי יש את כל החמש דיסקים!(כולל על המחשב)!הם הלהקה הכי טובה ולא רק"הקול של בריאן העיינים של קוויןהיופי של ניק"אלא:הכול של בריאןהכול של קוויןהקול של ניקהקול של הוואיוהכל של איי.גיי.הם להקה מושלמת!!!(חייבים להשלים עם העובדות)(!)

אביבא

New member
אחחחח תודה../images/Emo9.gif ../images/Emo103.gif

תמיד רציתי שיגידו לי את זה
סתם-סתם,הם באמת מדהימיםםם
ויש להם קולות כ"כ יפיםם אני נמסהה
*מסכימה עם אתי בכל מילה*

poster girl

New member
ה-בקסטריט בויז.

הם להקה מדהימה!. ואני ממש לא מסכימה שהם מיצו את עצמם, הם הם כבר היו ממצים את עצמם לא היו להם מיליוני מעריצים, לא?...
בכל מקרה, חוץ מזה שהם נראים טוב, יש להם יכולות קוליות מדהימות, אלבומים טובים, שירים טובים, קליפים מהממים
והם פשוט להקה מדהימה שלא מאכזבת את מעריצייה במשך 13 שנים (מינימום). אני חושבת שעוד יש הרבה זמן עד שהם ימצו את עצמם. וזהו- אם אני ימשיך אני לא יוכל לגמור

Skullie Roze

New member
אוקיי.. ../images/Emo14.gif

הם הכל בשבילי. אני מרגישה תמיד שמשום מה- הם מבינים אותי תמיד. הם מוציאים לי את המילים מהפה. אפילו שהם לא יודעים את זה- הם תמיד היו שם בשבילי.תמיד.
בתור להקה אני חושבת שהם ראויים להערכה ענקית מעולם הפופ. הם נשארו ביחד כבר 13 שנים, "וממשיכים לספור.." האהבה שלהם אחד לשני לעולם לא תיגמר, כי הם אחים של ממש. השירים שלהם רק משתבחים עם השנים, והיכולות הווקאליות שלהם פשוט מרשימות. הם אפעם לא השתמשו בפלייבאק בהופעות. ואת זה אני יכולה להבטיח. יש להם ה-מון מעריצים מסביב לעולם שגדלו איתם עם השנים.
אנשים חושבים שהם מיצו את עצמם, אבל אני פשוט חושבת שהם משתבחים עם השנים, והם ימשיכו להתפתח לכיוונים שונים וכו'.
בעוש שלהקות אחרות מתפוררות - הבויז עדיין וימשיכו להתקיים,בין אם זה טוב או רע.

elena20

New member
../images/Emo45.gif גדלתי איתם!!! הם היו איתי

בחטיבה,תיכון,צבא,התבגרתי איתם וממשיכים להיות איתי עכשיו ותמיד יהיו איתי!!! זה מה שכל כך מדהים בהערצה הזאת שבשבילי לשמוע שירים ישנים זה גם להיזכר בתקופות שונות בחיים שלי טובות ורעות. והרבה פעמים הם עודדו אותי עם המוסיקה שלהם כשהיה לי רע. טוב אני אסיים כי אני יכולה להמשיך לדבר עליהם עוד הרבה פשוט רציתי שכולם ידעו שהם חשובים להרבה אנשים ועדיין אוהבים אותם!

הבויז../images/Emo99.gif

לדעתי, להקת הבנים הכי מדהימה שאי פעם נוצרה. יש להם הרמוניה קולית פשוט מדהימה, שירים פופיים-קיטשיים-דביקים עם הפקה מעולה כמו שאני אוהבת, הם down earth כאלה ובאמת מגיעה להם כל ההצלחה שלהם, בטירוף. האמת שלא האמנתי שהם יחזרו [כי כמה להקות בנים כבר אמרו את זה..], אבל הם חזרו, עם דיסק מדהים, והם מהווים חלק מרכזי מהאמנים הקבועים שאני מאזינה להם.

angel 0f r0ck

New member
כשהוא אומר שונא הוא לא מתכוון

שהוא שונא אותם כאנשים. הוא מתכוון שהוא לא אוהב את הייצוג שלהם בעולם המוזיקה או את השירים שלהם.

למעלה