דיון

Sahar 11

New member
כמו שאמרת: לדעתך

לדעתי הם מיצו את עצמם והדיעה שלי לא חייבת להיות כמו של מליוני אנשים

poster girl

New member
אבל

את לא יכולה לקבוע לבן אדם מתי הוא מיצה את עצמו!!
הוא יודע מתי הוא מיצה את עצמו, וכמו שהם בעצמם אמרו, הם ימשיכו להופיע ולעשות מוזיקה כל עוד המעריצים ירצו.

poster girl

New member
לא.. מפתאום!.. אני לא יכולה

וזה לא מתפקידי להתווכח איתך על דעתך.. ומצטערת אם זה נשמע כך.. זכותך לחשוב איך שבא לך.... ובלי קשר לבקסטריט בויז.. אני לא חושבת שאפשר לקבוע לבן אדם מתי הוא מיצה את עצמו.. הבנאדם צריך לקבוע בעצמו. בכל מקרה, סורי אם הרגשת שאני מנסה לבטל את דעתך או משהו כזה..

angel 0f r0ck

New member
נשארו עם זכרון טוב?

הלהקות האלה לא היו גדולות מספיק בשביל שיזכרו אותן.

DesertRose7

New member
בגלל זה טייק דאת מוכרים עכשיו

כמו מטורפים כרטיסים להופעות איחוד שלהם?! ויש לי הרגשה שהסינגלים שהם מוציאים מחדש יכנסו טוב טוב למצעד הבריטי. ויש אפילו שמועות על איחוד של פייב שבאמת יהיה נחמד לראות אותם שוב ביחד אפילו אם להופעה אחת (ועדיף שתהיה אחת ולא יותר מדי)

Sahar 11

New member
שמועות על איחוד של פייב??

מה?!?! ממש יהיה נחמד לראות אותם שוב ביחד

elena20

New member
פייב זה ממש מיותר להקת בנים

הכי ממוצעת בעולם לא ממש כישרוניים ולא ממש יודעים לשיר הם אפילו לא טרחו לשיר בלייב כשבאו לישראל

DesertRose7

New member
עם כל הכבוד שבעולם

ויש כבוד
את מעריצה ולכן אני חושבת שהדעה שלך לא אובייקטיבית וזה מובן מאוד. וכמו שאני מעריצה של פייב.. או לפחות הייתי אני אגיד את ההפך ואגיד שהם מעולים והם שרים לייב ובלה בלה בלה ואת תגידי את הדברים האלה על הבקסטריט

elena20

New member
לא נכון!!! אני נורא אהבתי את פייב!

ואני מציינת עובדה כי הייתי בהופעה שלהם כשהם היו בישראל והם שרו עם פלייבק!!! ואפילו כתבו את זה בעיתון!

DesertRose7

New member
אני מדברת בכלליות

על כל המעריצות שנכנסו וכתבו פה (ברוכות הבאות) ועל מעריצים בכלליות דעה של מעריץ היא לא דעה אוביקטיבית
למרות שאני כן יודעת לרדת על מקפליי ועושה את זה הרבה.

Skullie Roze

New member
לאו דווקא. ../images/Emo14.gif

יש מעריצות [לא עיוורות
] שנותנות ביקורות בונות על האמן שהן אוהבות. אני יכולה להעיד על עצמי כאחת כזו. אני לא חושבת ש-NG הפיק את המיטב מהבויז. היו להם אלבומים הרבה יותר טובים.
וכן, הם עושים המון טעויות וגמני יורדת עליהם המון.
אז לא להכליל ולהגיד שכל דיעה של מעריץ היא סובייקטיבית.

elena20

New member
../images/Emo45.gif כשהם עושים משהו שלא

מוצא חן בעיניי אני אומרת ולא ממשיכה להגיד "כן הם מושלמים בכל דבר שהם עושים" ממש לא!!! הם לא כל הזמן מושלמים הם עושים טעויות כמו כולנו

Skullie Roze

New member
לא נכון.. ../images/Emo14.gif

אני אישית ממש אוהבת את פייב!
הייתי חולה עליהם. פעם פעם.

88miaoo88

New member
לידיעתך...

הם אף פעם לא התפרקו! הם פשוט לקחו הפסקה והם הלהקה הכי שווה שיש!!!

למעלה