דיון

psychoit

New member
אממממ..

פעם הם היו אהבת חיי ועם השנים השירים שלהם נמאסו עליי. בעיקרון אני לא אוהבת אותם אבל לא שונאת אותם. אני חושבת שהם מלהקות הנים המעטות שאני יכולה לסבול. יש בהם משהו שאני מעריכה כי דבר ראשון הם הוקמו בזכות עצמם בהשוואה ללהקות בנים אחרות שהוקמו בזכות מפיקים. דבר שני הם יחד 13 שנה בלי להחליף שום חבר להקה ובלי שאף חבר להקה עזב. מרגישים שהם אחים בנפש. יש להם פה ושם שירים שנחמד לשמוע אבל אני כבר ממש לא אוהבת אותם. הקסם שהיה לי סביבם עבר והשירים נמאסו.

DesertRose7

New member
אני טיפוס של בריטים

וזה כולל להקות בנים.. ככה שאף פעם לא התייחסתי אליהם יותר מדי. תמיד היו פייב.. וכשהם התפרקו כבר לא היה לי אכפת. יש להם כמה הברקות פה ושם וגם הקלים של I JUST WANT YOU TO KNOW גאוני
אני מניחה שהם בסדר.. אבל זמנם הגיע! עד מתי הם חושבים שהם יכולים להיות להקת בנים?! חלאס!

jenngirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo82.gif

למרות שאני חושבת שהם יותר טובים מפייב... בכל אופן,בריטים זה טוב

necky

New member
אחד הלהקות הטובות בעולם

אני יותר אהבתי את השירים הישנים שלהם ובדיסק החדש היו כמה שירים יפים מאוד כמו "לטפס על קירות" שאני עדיין מקווה שיוציאו כסינגל. שני הדיסקים שאכי אהבתי הם הדיסקים מליניום ו- BLACK AND BLUE. ולדעתי השיר הכי טוב שלהם זה השיר "תראי לי את המשמעות בלהיות לבד"

Shiri from the block

Active member
../images/Emo47.gif../images/Emo113.gif../images/Emo139.gif הם פשוט כל העולם בשבילי, הכל. ואני לא ארחיב, כי אם כן אז זה יהיה מגילה../images/Emo122.gif. הם פשוט הדבר הכי טוב שקיים בשבילי.

12 Not Like You

New member
בקסטריט../images/Emo47.gif ../images/Emo29.gif

אני מעריצה גדולה שלהם, ולא בגלל שהם יפים אלא בגלל היכולות הקוליות האדירות שלהם [במיוחד של בריאן ליטרל
] בגלל האהבה שלהם אחד לשני,כשאני מסתכלת עליהם אני רואה מן חמישה אחים שגדלו יחד,שעברו הרבה ביחד שחיים ביחד. וגם בגלל השטויות שניק עושה
וכמובן האלבום NEVER GONE שהם היו מאוד פעילים בכתיבת השירים לאלבום וזו עוד סיבה להעריך אותם. הם פשוט מדהימים!!! כל אחד בדרך שלו. ולא משנה מה,הם תמיד ביחד!! כל עניין הגמילה של אלכס לא עצר אותם מלהמשיך להיות הלהקה הכי מדהימה שיש!! פשוט אי אפשר להגיד שהם סתם,13 שנים זה לא סתם!! בקיצור,הם אחת הלהקות הכי שיש בעולם!!ואני יודעת שהם אף פעם לא ימאסו עלי! כי בקסטריט הם תמיד מקום ראשון אצלי
זהו וסליחה שזה יצא כזאת מגילה

sivanick

New member
גמאני מעריצה:]

אני חושבת שהם כבר מזמן לא במשבצת של "להקת בנים".. מה שהרבה אנשים לא יודעים עליהם זה שהם יותר בכיוון של להקה ווקאלית, הם מבצעים הרבה אקאפלות והם עושים את זה מצויין
בקיצור.

elena20

New member
בקסטריט בויז-אהבת חיי../images/Emo23.gif

טוב אז אני מעריצה את הבקסטריט בויז כבר 9 שנים מאז שהייתי בת 11 כמובן שהתחלתי את ההערצה שלי בצורה מטורפת ואובססיבית כולל פוסטרים בכל החדר לקנות כל דדבר שקשור אליהם,לצרוח ולבכות בכל פעם שאני רואה אותם בעיתון או בטלוויזיה ולחלום על היום בו אפגוש את אלכס שכמובן יתאהב בי ונתחתן,לשנוא את החברות שלהן,לבכות כשקווין הודיע שהוא מתחתן וכו' אני חושבת ששיא ההערצה שלי הייתה כשיצא מילניום.ומאז כמובן התבגרתי וכבר אין לי פוסטרים, החיים שלי לא סובבים סביבם, בחדר והייתה תקופה של 5 שנים שלא שמענו עליהם הרבה וההערצה שלי דעכה אבל תמיד המשכתי לאהוב אותם ותמיד אמשיך לאהוב אותם! והם לא סתם להקת בנים בעצם הם כבר לא כל כך נכנסים לקריאריונים של להקת בנים רובם מתקרבים לשנות ה30 בחייהם וחלקם כבר עברו 30,שניים מהם נשואים באושר בקיצור הם ממשיכים לעשות מוסיקה נפלאה גם אחרי 12 שנים ביחד ואחד הדברים ששמר על הלהקה זה העובדה שהם באמת חברים טובים ואוהבים אחד את השני. סליחה על המגילה

אהבות הגדולות שלי כבר 9 שנים

להקת בנים הכי כשרונית והכי טובה בעולם! והם הכי מתוקים ומקסימים בעולם..! אין עליהם!!!!!!=)

candyheart

New member
בקסטריט../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

הלהקה הכי מדהימה בעולם! אני אפילו לא יכולה לבטא במילים כמה אני אוהבת אותם,אז אני אפילו לא אנסה.

Sahar 11

New member
אממ

אין לי משהו נגדם והשירים שלהם בסדר... כמו שכבר אמרו פה אני הייתי בקטע של פייב ושהם התפרקו כבר לא עניינו אותי להקות בנים השירים של פעם היו נחמדים. היום, לדעתי, כבר מיצו את עצמם.

elena20

New member
אבל הם לא כמו כל להקת בנים

ממוצעת אין להקהת בנים שקיימת 12 שנים!!!פייב,בויזון,טייק ד'את,בלו כולם התפרקו או שאחד החברים עזב כמו בווסטלייף ובקסטריט בויז לא רק שנשארו ביחד למרות הכל אלא גם ממשיכים להוציא דיסקים ולעומת להקות אחרות הם ממש מוכשרים הם שרים מדהים ואף פעם לא שרים עם פלייבק!!!

Sahar 11

New member
אממ

עדיף לפרוש\ להתפרק בשיא במקום סתם למשוך את זה טייק ד'את,פייב ועוד כמה פרשו אחרי כמה שנים של הצלחה ונשארו עם זיכרון טוב. בקסטריט בויז חזרו לדעתי עם אלבום לא משהו, וכמו שאמרתי אחרי 12 שנים ביחד הם כבר מיצו את עצמם וגם לדעתי הם מתבכיינים יותר מידי בשירים שלהם חח כבר מעצבן

poster girl

New member
אני ממש לא מסכימה איתך.. ../images/Emo3.gif

וזה שאת לא אוהבת את האלבום החדש שלהם, זה לא אומר שהוא לא יפה. כל אחד והטעם שלו. לא צריך להיכנס לפרטים.. לדעתי האלבום החדש פשוט מדהים ומרגש!.. וזה שהם שרים על אהבה וכל זה - זה לא אומר שהם מתבכיינים... וכמו שאמרתי מקודם, זה שיש להם מיליונים של מעריצים לא מוכיח לך שהם עוד לא מיצו את עצמם ועדיין המון אנשים רוצים עוד ועוד מהם?!.. לי כן. ו.. בבקשה תיהיו פרקטים! זה שאתם לא אהבתם אותם באופן אישי זה לא אומר שהם לא מיצו את עצמם. תסתכלו עליהם באופן כללי ולא באופן אישי.

למעלה