דיון.

GrowingMadness

New member
../images/Emo88.gif דיון.

סתם כי לא היה כזה מאז שהצטרפתי ולדעתי זה רעיון טוב בשביל לעורר קצת את הפורום. אז תשתפו! [
] אחות של גלעד שליט התגייסה היום. מה אתן חושבות על זה? הייתה צריכה/לא הייתה צריכה להתגייס? ומה בדבר זה שהיא נכנסת משער צדדי בבקו"ם ושהייתה זכאית לכל תפקיד שרצתה? [זה מה שהבנתי מהחדשות היום... היא התקבלה לקורס עיתונאות בגלי צה"ל ורצתה משקי"ת ת"ש אז פשוט נתנו לה את זה...והייתה מישהי מצה"ל שדיברה ואמרה שהיא יכלה לקבל כל תפקיד שהיא רוצה בהתחשב במצב שלה..] בכלל, התקשורת לא הגיעה אלייה כמעט. מה את חושבות על כל ההעלמות שלה מהתקשורת ומהעובדה שעד עכשיו לא שמענו ממנה? שתפו שתפו

toxic babe

New member
אני חושבת שזה לא רלוונטי

נראה לי לא קשור ולא מתאים לתת לה לבחור כל תפקיד שהיא תרצה, צריך להיות שוויון, זה צבא. אני כמובן לא רוצה להכליל וכן זה מצב מיוחד שאח שלה שבוי, אבל יש אנשים ששכלו אחים ואבות ועדיין הם לא מקבלים כל תפקיד שהם רוצים. יש תנאים קצת שונים, למשל מי ששכל את אחיו ישרת ברמת סיכון פחותה, לא קרבי. בזה יש היגיון. כנראה שאת ה"הטבה" הזאת יתנו לה. חוץ מזה זה לא כזה מעניין. העיקר שישחררו אותו.

אממ..

סיימתי עכשיו שנת שירות ומי שלא יודע גם אחות של גלעד שליט סיימה עכשיו שנת שירות. אז ככה שיצא לי הרבה לשמוע עליה, ולראות אותה מרחוק. אני דווקא מאוד גאה בה על זה שהיא מנסה לשמור על אורך חיים נורמלי כמה שאפשר, היא לא צריכה את התקשורת וההילולה סביבה, היא מתמודדת עם זה בכוחות עצמה. יפה שהיא עדיין מצליחה לעמוד על זה בלי שיתנפלו עליה. נראה לי מאוד הגיוני שהיא תתגייס. זה שאח שלה נפל בשבי לא אומר שהיא לא מאמינה בנכונות של צהל. להפך עכשיו היא מבינה כמה זה חשוב, ערכים של בן אדם לא משתנים בגלל זה להפך הם רק גדלים. לגבי התפקיד, כל בן למשפחה שכולה מדרגה ראשונה (אח\בן) יכול כמעט תמיד לבחור תפקיד. כי יש תפקידים עם רגישות. גם הם יכולים לבחור אם להתגייס או לא ולכן הגיוני שהצבא יעשה הכל כדי שהם יתגייסו. אני בטוחה שאם התפקיד הזה ממש לא היה מתאים לה הם לא היו נותנים לה לבחור בו.

GrowingMadness

New member
אני מסכימה עם שתיכן,

אבל עדיין קשה לי להבין אותה.. אם אח שלי היה שבוי כבר כלכך הרבה זמן, אני לא חושבת שהייתי רוצה לשרת מדינה כמו שלנו שלפעמים נדמה שלא עושה שום מאמץ לשחרר אותו כבר. לא יודעת, למה שהיא תרצה בכלל לתרום למדינה? אני גם חושבת שהיא צריכה להתגייס ולא צריכה לקבל שום יחס מיוחד... [כי נכון אח שלה שבוי אבל בכל זאת יש גם את המשפחה של רון ארד שאני כמעט בטוחה שהבת שלו לא קיבלה כל מה שהיא רוצה כמו אחות של גלעד] זה אפילו קצת מעצבן שהיא קיבלה מה שהיא רוצה.... לדעתי צריך הרבה כוח נפשי בשביל להיות מסוגלת לעשות גם ש"ש וגם להתגייס אחרי שהמדינה שלך לא עוזרת לך במיוחד. ד"א, לא ידעתי שמשפחות שכולות מדרגה ראשונה יכולים לקבל כל תפקיד שהם ירצו. טוב לדעת. אבל בכל זאת הם לא משפחה שכולה [בהגדרה לפחות].

למעלה