דיון-JWYTK!

loserontheloose

New member
מה דעתך על 14?

פעם אחרונה שבדקתי, לא מוכרים דיסקים שיש בהם רק שיר אחד. ב-Never Gone יש 14, את משלמת 70 ש"ח על הדיסק, זה רק 5 שקל לשיר, מה גם שאת מקבלת את כולם על דיסק שעולה בערך 1-1.20 ש"ח, קופסא שגם עולה איזה 3 ש"ח, חוברת נחמדה שעלות ההדפסה שלה גם עולה כמה שקלים, ועלויות היבוא של הדיסק שהן לא זולות. ככה שזה ממש מוריד את המחיר לשיר. חוץ מזה שהבויז וחברת התקליטים שלהם השקיעו הרבה יותר כסף בהקלטה של כל שיר ובהפצת האלבום הזה. אז מה דעתך לא להיות פושעת ולא לנסות לגרור אותנו לפשע (כן, הורדת שירים לא חוקית זה אכן פשע) ולקנות דיסק שממש שווה כל אגורה? אנחנו לא הולכים לעזור לך להוריד שירים מהאינטרנט, במיוחד כשאת מזלזלת ככה בלהקה שלשמה הוקם הפורום הזה ולשמה אנחנו פה. אם לא נראה לך, יש כפתור איקס נחמד כזה בפינה הימנים העליונה של דף האינטרנט - תלחצי עליו. ולפני שתגידי "לא כולם חייבים לאהוב את הבקסטריט בויז, אני לא מזלזלת בהם" אני אחכים אותך ואגיד לך שהזלזול נובע מהעובדה שאת רוצה להוריד את השיר במקום לשלם בעבורו.

sivanick

New member
אממ עם כל הכבוד לבקסטריט

יש אנשים, כמו עדי שלא מעריצים אותם. אוהבים את השירים אבל לא מספיק מעריצים בשביל להשקיע 70 שקל על דיסק..ואני מבינה אותם. גם אני, כמו רוב האנשים על כדור הארץ משתמשת בתוכנות לא חוקיות. ונכון, אפשר לקרוא לזה פשע אבל זה קיים. זאת עובדה וכל מה שתגידי לא ישנה את זה. אנשים ימשיכו להשתמש בתוכנות האלה..וגם אני. אני לא אשקיע 70 שקל על אמן שאני לא מעריצה. חד וחלק. אם אני אוהבת שיר מסוים ואפילו 3, 6, 9 שירים של אותו אמן אני עדיין אשתמש בתוכנות לא חוקיות ולא אקנה את הדיסק. מה לעשות, זאת המציאות שאנחנו חיים בה. ואין טעם עכשיו לנסות לשנות את העולם.. אז שתעשה מה שבא לה.

efratushh

New member
אף אחת לא מנסה לשנות את העולם.

אני פשוט לא חושבת שזה המקום לדבר על הורדות של שירים של בקסטריט! מי שרוצה להוריד, שיעשה את זה, הוא לא צריך להצהיר בזה , ולצפות שנעזור לו. זאת דעתי.

עדידי15

New member
את משעשעת אותי../images/Emo6.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

עשית ממני איזה פושעת! מוזר שרק לך ולעוד כמה הורדת שירים היא לא חוקית. ואני באמת לא מזלזלת בהם... אפשר לחשוב שאני איזה חוטאת. אני לא רוצה לקנות את הדיסק שלהם מה תעשי תכריחי אותי?
בשביל שיר אחד אני לא אקנה דיסק שלם. וחמודה שלי את לא רוצה לעזור-אל תעזרי אתן לו רוצות לעזור-אל תעזרו אבל תחסכי ממך את ההערות הטיפשיות האלה זה לא שעכשיו אני לא הוריד שירים מהמחשב אז אין לך בכלל למה לכתוב לי את הדרשה הזאתי ולהסביר לי את העלות של כל דבר! ועוד דבר: לא ראיתי פה תקנון פורום שאוסר עליי לדבר על הורדת שירים...אז ככה ש.....

loserontheloose

New member
זה נחשב לא חוקי

לא רק לי. חברות התקליטים עכשיו עושות אמבושים על תוכנות ההורדות הלא חוקיות. ואני לא מכירה את התקנון של תפוז אבל למיטב ידיעתי הזכרה של שמות של תוכנות לא חוקיות זה אסור, וגם העלאת קבצים נעשית כאן תוך עקיפה נחמדה של החוקים. אם אני אוהבת 3 שירים של אמן מסויים, ב-90% מהמקרים אני נהנת גם מהאלבום אז אני קונה את האלבום. אני אישית מורידה רק מה שאני לא יכולה לקנות בחנויות בישראל וגם זה בדרך כלל לא קורה. את האלבום של דוויד סנדון, האלבום של מקפליי, ועוד אלבומים רבים קניתי מחו"ל. חלק הגיעו בסופו של דבר לארץ וחלק לא אבל אני שילמתי עליהם וכיבדתי את האמן שהשקיע הרבה מאוד כסף ועבודה קשה בשירים. ואם יוצא שאני קונה דיסק של אמן מסויים ואני לא אוהבת - אני מוכרת את הדיסק, ותאמיני לי שיש קונים. והמצב הכספי שלי רחוק מלהיות נהדר אבל אם ההורים שלי יכולים להרשות לעצמם אינטרנט, וכך גם ההורים שלך, 70 שקל לדיסק צריך להיות קטן עליהם. ומה לעשות שהמצב עצוב ובקסטריט לא מוכרים בגלל אנשים כמוך? אז קוראים להם כישלון... הכישלון הוא לא של הבויז, הוא של אנשים כמוך שלא מוכנים לשלם בשביל עבודה קשה של בן אדם אחר. תארי לעצמך שאת עובדת במקום מסויים ולא משלמים לך, או שאת יוצרת משהוא, וגונבים את זה ממך - תהני מזה? לא נראה לי. אני לא אעזור לך, ממש לא. אני גם אצא נגדך בגלל שככה בנוייה מערכת הערכים שלי ואני לא אתן אפילו לא לחרם של כל הפורום הזה עלי לשבור את מערכת הערכים שלי. אני שמחה שאני משעשעת אותך, אנשים ישרים נוטים לשעשע אנשים לא ישרים. אני לפחות מאמינה במשהוא והולכת אחריו.

Shiri from the block

Active member
וחשבת אולי שיש כאלה שלא יכולים להרשות לעצמם לבזבז 70 שקל על אלבום../images/Emo35.gif אם אני הייתי קונה כל אלבום שאני רוצה במקום להוריד, אפילו אם הייתי עשירה מאוד זה היה מרושש אותי../images/Emo122.gif ותתפלאי, לא חייב שאם את אוהבת 3 שירים מאותו אלבום את תאהבי את כולו, לי זה כבר קרה כמה פעמים שאהבתי את הסינגלים והאלבום עצמו שיעמם אותי.. אז סתם חבל הויכוח, שכל אחד יעשה מה שטוב לו, ולא מה שטוב לאחרים.

עדידי15

New member
מצד אחד את צודקת../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

אני יודעת שהרבה אנשים עבדו קשה על האלבום הזה אבל מצד שני אני לא רוצה לבזבז כסף אולי אני לא יכולה להרשות לעצמי מאיפה לך לדעת? כמו ש Shiri from the block אמרה.. וזה לא שהם ימותו אם אני לא אקנה את האלבום שלהם תאמיני לי הם טחונים בכסף ויש להם מספיק מעריצות

moshavnikit

New member
תקשיבי

בארץ יש לנו בעייה.. אי אפשר לקנות סינגל, הדבר הזה לא קיים פה כמעט. בשביל למצוא סינגל את צריכה לחפור בחנויות במדינה הזאת.. אז אין מה לעשות וצריך להוריד כי באמת אף אחד לא יקנה דיסק בשביל שיר אחד. אם היו מוכרים פה סינגלים זה היה יותר ריאלי

loner in love

New member
סתם כי בא לי../images/Emo26.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=302&msgid=55315037 על פי חוקי תפוז, דיבורים על הורדות בלתי חוקיות אסורות. בתוך ההורדות אסורות נכללים הורדות שירים, תוכניות טלויזיה, סרטים וכל דבר שיש עליו זכויות יוצרים.

עדידי15

New member
אני יודעת את זה../images/Emo70.gif../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

יש לי מספיק וותק פה בתפוז כדי להבין את זה

efratushh

New member
אוי, תראי מה כתבת:

"ועוד דבר: לא ראיתי פה תקנון פורום שאוסר עליי לדבר על הורדת שירים...אז ככה ש....." את קצת לא החלטתית...

עדידי15

New member
חמודה../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

לכל פורום שמכבד את עצמו יש תקנון פורום משל עצמו את מוזמנת לבדוק. לא התכוונתי לתקנון הכללי של תפוז

למעלה