דיון

../images/Emo88.gifדיון../images/Emo88.gif

ראיתי דיון נחמד בפורום שכטר אז החללטתי לפתוח פה אם הייתם רואים את נינט ברחוב.............. אז תענו ( גבי השאלתי תפטיש לנושא ההודעה
) הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את נינט? מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותה באצע הרחוב? אם היא היתה בדיוק עוברת לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לה דבר ראשון? הייתם רצים אליה?הייתם קוראים לה מרחוק? אם ראיתם אותה מרחוק ואתם לא בטוחים שזה היא מה תעשו? הגעתם לנינה וזיהיתם שזה היא מה הלאה? תשארו לדבר איתהאו שישר תלכו? קרדיט לפורום שכטר ב

l a h a v100

New member
עונה../images/Emo13.gif

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את נינט? ברורררר חחחחחחחחחחח מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותה באצע הרחוב? אוהו, בואו נגיד שהייתי עכשיו עצור במשטרה הייתי קופץ עלייה ומפיל אותה על הרצפה ואז אונס אותה =]] סתם הייתי מתנפל עלייה בחיבוקים ונשיקות חחחחחח אם היא היתה בדיוק עוברת לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לה דבר ראשון? לא הייתי אומר הייתי מת על המקום הייתם רצים אליה?הייתם קוראים לה מרחוק? וועועועועוע
אם ראיתם אותה מרחוק ואתם לא בטוחים שזה היא מה תעשו? כנ"ל שאלה קודמת
הגעתם לנינה וזיהיתם שזה היא מה הלאה? אין הלאה
ברגע זה נגמרו חיי תשארו לדבר איתהאו שישר תלכו? אני ימות ואז יקום לדחייה ואני לא יתן לה ללכת אני יקח דבק מגע ידביק אותה לספסל וידביק את העצמי גם וזהו=] ונשים ספריי דוחה יהודות שלא יבוא לקחת לי אותה =] מה הלאה על הספסל אני אשאיר לעצמי

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo126.gif../images/Emo136.gif

חחחחח השאלתי את הפטיש
הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את נינט?מאודד:] מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותה באצע הרחוב? דבר ראשון בוכה, ואז רצה אלייה
אם היא היתה בדיוק עוברת לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לה דבר ראשון? שאני מתה עליה והיא מדהימה וכאלה:p הייתם רצים אליה?הייתם קוראים לה מרחוק? ניראה לי שכע אם ראיתם אותה מרחוק ואתם לא בטוחים שזה היא מה תעשו? מתקרבת:p הגעתם לנינה וזיהיתם שזה היא מה הלאה? מתעלפת ניראה ליי :p תשארו לדבר איתה או שישר תלכו? אני ישאר איתה עד שהיא תלךך:p
אור אתה גורם לי לפנטז ואני שונאת שזה קורה ליי

../images/Emo188.gif../images/Emo60.gif"השאלתי את הפטיש"../images/Emo6.gif

עונה
הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את נינט?המ,כן מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותה באצע הרחוב?שואלים אותה מה שלומה..ורואים אם היא לא עסוקה, כי אם היא כן אני לא אגש
אם היא היתה בדיוק עוברת לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לה דבר ראשון?^^ הייתם רצים אליה?הייתם קוראים לה מרחוק?רצים. אם ראיתם אותה מרחוק ואתם לא בטוחים שזה היא מה תעשו?נתקרב ונבדוק הגעתם לנינה וזיהיתם שזה היא מה הלאה?מה שכתבתי בשאלה 2 תשארו לדבר איתהאו שישר תלכו?^^

ילד רע 15

New member
../images/Emo88.gif

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את נינט? בהחלט. מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותה באצע הרחוב? פשוט מחבק אותה. אם היא היתה בדיוק עוברת לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לה דבר ראשון? לא אומר, פשוט מחבק.
הייתם רצים אליה?הייתם קוראים לה מרחוק? תלוי בסיטואציה. אם ראיתם אותה מרחוק ואתם לא בטוחים שזה היא מה תעשו? אנסה, מה אפסיד? ושוב - תלוי בסיטואציה. הגעתם לנינה וזיהיתם שזה היא מה הלאה? תשארו לדבר איתה או שישר תלכו? אם יש לה זמן, גם שיחת נפש.

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif

די להשאיל את ה
שלי
הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את נינט?-אממ כן
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותה באצע הרחוב?-ניגש אליה,מדבר איתה,חיבוק ונשיקה חובה,אם יש מצלמה [תמיד יש] אז מצטלמים שתהיה עוד תמונה לאוסף,מברך אותה על כל הדברים המדהימים וממשיך בצער רב שזה נגמר
אם היא היתה בדיוק עוברת לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לה דבר ראשון?-"את מדהימה"
הייתם רצים אליה?הייתם קוראים לה מרחוק?-לא רץ,הולך אלייה ניגש ככה בעדינות. אם ראיתם אותה מרחוק ואתם לא בטוחים שזה היא מה תעשו?-מתקדם לעברה במידה וזו היא ובודק.. הגעתם לנינה וזיהיתם שזה היא מה הלאה?-שוב,ניגש אליה מדבר איתה כמו בתשובה למעלה... תשארו לדבר איתהאו שישר תלכו?-ברור שלדבר איתה כל עוד והיא יכולה.

87A87

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo203.gif

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את נינט? ב=ר=ו=ר
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותה באצע הרחוב? רץ אלייה מחבק אותה ואומר לה שהיא מדהימה
אם היא היתה בדיוק עוברת לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לה דבר ראשון? "נינט תעשי לי גדוד" הייתם רצים אליה?הייתם קוראים לה מרחוק? הייתי רץ אלייה כמו צ'יטה אחרי זברה אם ראיתם אותה מרחוק ואתם לא בטוחים שזה היא מה תעשו? נרוץ בבכל זאת לבדוק. אסור לפספס דבר כזה
הגעתם לנינה וזיהיתם שזה היא מה הלאה? מחבק אותהה ואומר לה כמה שאני אוהב אותה וכמה שהאלבום מושלם
תשארו לדבר איתהאו שישר תלכו? תלוי איך היא תגיב

DiRtY BaTeLL

New member
מממממ עונה חעחעחעעחעועחעועעחחעוחעו

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את נינט? איזה שאלה ברוררררררררררררררררררררררררררררררר מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותה באצע הרחוב? אומרת נינ.........וווו מיתעלפת חחח אם היא היתה בדיוק עוברת לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לה דבר ראשון? ישרר נותת לה חיבוקקק ענקקקקקק ונשיקההה ענקיייתתתת...אבל מה שאתם לא יודעים זה שהייתי מורחת את עצמי ליפני בדבק חחחחח וזהווו נינה שלי דבוקה אליייי חחחעחעחעעחעחעחעחעחעח הייתם רצים אליה?הייתם קוראים לה מרחוק? בוא נגיד שספידי גונזלס היה קטן לידי באותו רגע חחח אם ראיתם אותה מרחוק ואתם לא בטוחים שזה היא מה תעשו? אולי כאילו דה אני יתקרב כאילו שיואוו כזה.... הגעתם לנינה וזיהיתם שזה היא מה הלאה? רוקדת איתה סמבה עד אור הבוקר חחחח מיתעלפתתתת על המקוםם! תשארו לדבר איתהאו שישר תלכו? לא רק שאני ישאר לדבר איתה אני ישאר איתה תמיד {הדבק אם אתם זוכרים חחח}

../images/Emo121.gif../images/Emo85.gifחלום../images/Emo99.gif

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את נינט? ברור שלא... מה נראה לכם? כאילו, למה שאני ארצה לפגוש את נינט!??!? סתם
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותה באצע הרחוב? אמממ הייתי מנסה לצאת מההלם ורק אם היא לא הייתה מדברת בטלפון או עסוקה הייתי נגשת אליה ואומרת לה שאני ממש אוהבת אותה ושהאלבום מעולה וההוםעה הייתה מדהימה ו.. אם הייתה לי מצלמה אז גם תמונה... אם היא היתה בדיוק עוברת לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לה דבר ראשון? את נינט
הייתם רצים אליה?הייתם קוראים לה מרחוק? אמממממ קוראת לה לא, פאדיחה
אבל הייתי הולכת אליה בקצב הגיוני כדי שאני לא אפספס אותה, לא רצה אבל הולכת בקצב הגיוני... אם ראיתם אותה מרחוק ואתם לא בטוחים שזה היא מה תעשו? אין מצב שאני לא אזהה אותה
אמנם לא כל יום יוצא לי לפגוש מלאך
אבל כשאני אפגוש אני לא אפספס הגעתם לנינה וזיהיתם שזה היא מה הלאה? ראה שאלה 2 תשארו לדבר איתה או שישר תלכו? קצת אפטפט איתה, וזהו..

עונה../images/Emo9.gif

הייתם רוצים ללכת ברחוב ולראות את נינט? ברור
מה הדבר הראשון שהייתם עושים אם הייתם מזהים אותה באצע הרחוב?רצה אלייה,מחבקת אותה ומנשקת אותה
אם היא היתה בדיוק עוברת לידכם סתם ברחוב מה הייתם אומרים לה דבר ראשון?שאני חולה עלייה והיא כזאת מושלמת
הייתם רצים אליה?הייתם קוראים לה מרחוק? הייתי מתה מהלם ורצה אלייה
אם ראיתם אותה מרחוק ואתם לא בטוחים שזה היא מה תעשו?בודקת בכל זאת אולי זאת היא
הגעתם לנינה וזיהיתם שזה היא מה הלאה?כנ"ל בשאלה 2
תשארו לדבר איתהאו שישר תלכו? ישאר לדבר ברור

אם הי

אם היא הייתה עוברת לידיה הייתה אומרת לה:נינה בהצלחה יש לך דיסק מהמם ההופעה הייתה ממש יפה! ולא הייתי צה וצובחת כמו איזה טיפשה למרות שהיא זמרת ממש טובה היא בכל זאת בנאדם

למעלה