ישלי כ"כ הרבה פעמים שאני מרגיש בדיוק כמו השיר. כל משפט וכל מילה שכתובה בשיר זה בדיוק איך שאני מרגיש... זה בכללי השיר שאני הכי מתחבר אליו, לא רק של סימפל
אנלא יכולה לבחור 1!!! אז אממ..השיר הקודם הכי הרבה אבל גם למשפטים מ... Untitled i dont wanna think about you Everytime חחחח סורי פשוט היה לי מאוד קשה לבחור שיר 1 P: וכמובן שקצת מכל שאר השירים גם..
הייתה תקופה שהתחברתי ל - I'd Do Anything, כי אהבתי מישהו וזה.. והייתה תקופה של One Day [ממש ממש מזמן], שרציתי לברוח לאנשהו כי נמאס לי.. ועכשיו אני לא יודעת..
זה השיר שהכי הכי מתאים לי כל שורה שם מזכירה לי רגע מהחיים שלי ומפרפקט הבית הזה: And now I try hard to make it I just want to make you proud I'm never gonna be good enough for you I can't stand another fight And nothing's alright הוא בדיוק עליי ועל אמא שלי!
פעם שעברה שהיתה השאלה הזאת השיר שלי היה Welcome To My Life וממש פתחנו דיון על זה.. מאז המון דברים השתפרו;] הכרתי אנשים חדשים;] התחברתי איתם;] אבל למרות הכל עדיין נשארו לי שרידים של זכרונות מהעבר.. אז השיר שלי הוא Everytime
לא נראה לי שיש שיר שנכתב ממש עליי..אבל יש את perfect world שאני ממש מרגישה כיאלו הוא נכתב על מקרה שקרה לי ואני די בטוחה שלהרבה אנשים אחרים.. אבל השיר שנאי הכי הכי מתחברת אליו זה jump.....כי מה לעשות.. יש לי קצת נטיות התאבדותיות...למרות שאני לא עומדת להתאבד..