דיון

קרניjack

New member
../images/Emo88.gifדיון../images/Emo88.gif

לאיזה שיר של סימפל פלאן אתם הכי מתחברים
איזה שיר אתם מריגישים שנכתב עליכם
ספרו=).....
ואני מזכירה שכל אחד יידע מתי הפינה שלו, ומי שרוצה מומזן להציע עוד פינות
הפינות והיום של כל פינה מופיעים בדף ראשי, שאם שמתם
התפתח....

לינקנית

New member
../images/Emo58.gifUntitled../images/Emo58.gif

האמ כי אני מזה מתה להיות הזאתי שמתה שמה תנסו להבין לבד..

G i N g N i T

New member
נמ אוקי..../images/Emo54.gif

עכשיו מגיעה מיני-שעת סיפור
עכשיו ילדים, הסתדרו סביבי במעגל.. זה היה לפני שנים רבות.. טוב.. לא שנים.. חצי שנה בערך.. אולי קצת יותר.. ואור ("thaaaaaaat's me!!") רבה עם חברה מאוד מאוד טובה שלה.. הכי טובה זה היה עוד בתקופה שאור לא הכירה את סימפל פלאן. לפתע אור קראה במעריב לנוער על הלהקה ואמרה "וואי! זאת נשמעת להקה נחמדת! אני יוריד את הדיסק החדש שלהם!" (שתקו
) ואור שומעת ושומעת ולפתע מגיעה לתנקיו
אור שומעת את המילים ולא מאמינה... אור נכנסת ואינטרנט ובודקת את המילים
זה הרי בדיוק מה שאור מרגישה!!! סימפל כתבו את זה עליי !! בדיוק!! ו\זהו.. אבל התגברתי וחזרנו להיות דיי חברות כבר וזה.. ותנקיו היה השיר על הריב הזה... אבל זה כבר פחות משנה לי.. אולי פרפקט.. בגלל ההורים שלי.. עם הרבה שירים של סימפל אני מזדהה ברגעים שונים.. שאנשים מעצבנים מציקיםפ לי ואומרים לי מה לעשות - שאוט אפ, הרבה שירים... פרפקט, תנקיו, שאוט אפ, אלה המרכזיים..

קרניjack

New member
אצלי יש לא מעט שירים

כמו שאור כתבה, כל שיר נכתב על רגע מסויום, השירים המרכזיים זה פרפקט, כאנשים מצפים ממני להרבה, וג'אמפ גם מאוד מתאים לרגעים מתסכלים, אבל הכי הכי אני חושבת שמתאים לי טנקיו, יש כל כך הרבה אנשים שגילתי שיש להם פרצוף אחר, וכן, הם היו חברות שלי,שיר הזה ממש מתאים.

just jenny

New member
Untiteld

בגלל שחרא לי, ואני רוצה למות. והמילים עמוקות ועצובות, והשיר והקליפ עצמם עצובים.

קרניjack

New member
../images/Emo24.gif אל תחשבי ככה,

יותר נכון מותר לחשוב, אבל הזמן יעשה את שלו

just jenny

New member
תודה קרן וטלי!!../images/Emo24.gif

אני באמת מקווה שיהיה טוב.. יש לי תקופות בזמן האחרון.. אני נכנסת הרבה לדיכאונות.. מקווה שישתפר.. תודה על התמיכה! חמודות!

לינקנית

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo13.gif ברוכהה הבאה למועדון המוות

נו זה אותו דבר מה שאני אמרתי!!!! אוף אנלא אוהב להגיד נו נו כבבר אתם רואים אנני אמרתי נו שוב אוףףףףףף

just jenny

New member
או סורי..

לא ראיתי את ההודעה שלך..
אני מקווה שתרגישי טוב יותר!
אני בעצמי בדיכי ואני מקווה שהמצב רוח שלי ישתפר וגם שלך

just jenny

New member
כפרעלייך!../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני מרגישה קצת יותר טוב, תודה

למעלה