דיון

LostAnDelirious

New member
../images/Emo88.gifדיון../images/Emo88.gif

בהמשך למבצע "החייה את הפורום" שהתחיל בזמן האחרון החלטתי להעלות כמה שאלות לדיון על גבי הפורום, חלקן נשאלו כבר וחלקן חדשות לגמרי {
} ברגע שנראה שדיון מיצה את עצמו אתם מוזמנים לפתוח דיון חדש עם שאלה מעניינת שעולה לכם בראש, ואם לא אני אפתח אחד נוסף אז בתור פתיחה השאלה המתבקשת: במהלך השנים קלי הוכיחה את עצמה בתור זמרת מוכשרת ויוצרת מוכשרת לא פחות וזכתה במהלך השנים במספר רב של פרסים. האם אתם חושבים שקלי הייתה מגיעה למעמד שהיא נמצאת בו אם היא לא הייתה משתתפת באמריקן איידול? האם היא הייתה יכולה להיות זמרת מוכרת בעולם כולו כמו שהיא היום בלי זה?

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifבשיא הרצינות- כן../images/Emo70.gif

והנה ההסבר שלי למה: כל הסינגלים המצליחים של קלי- לא הצליחו בגלל שהיא הייתה זוכת אמריקן איידול, אלא רק בגלל שהם היו טובים ומתאימים לרדיו . תסמכו עלי שאנשים שמעו במחשב את ביקוז, סינס וביהיינד לא בגלל ש"זאת הזמרת הזאת שזכתה באמריקן איידול", אלא בגלל ש"זאת זמרת שאנחנו לא מכירים ויש לה שירים ממש טובים". זה נכון, איידול נתן לה פוש חזק מאוד. אבל בסוף הפריצה הזאת הייתה יכולה לקרות, אולי יותר מאוחר, אבל היא הייתה יכולה לקרות בסוף. הסינגלים מברייק, ומיס אינדפנדנט, היו מצליחים בגלל שהם היו הרוב פופיים איכותיים, אחד מרגש,קליטים, עם קצב מדבק, וזה הכל. הסינגל היחיד שהצליח בגלל אמריקן איידול היה מוומנט לייק דיס. התדמית הזאת של האיידולית ח-י-י-ב-ת לרדת ממנה כבר! היא ממש נמאסה!

otollo

New member
../images/Emo174.gifאבל תחשוב רגע מעבר לזה

נכון שהשירים של קלי מצליחים והיו מצליחים בלי קשר לאיידול...אבל האם היא הייתה מגיעה לשיר את השירים האלה? האם היו מחתימים אותה על חוזה הקלטות בלי אמריקן איידול? כולנו יודעים כמה קשה היא ניסתה... ואיידול היה הניסיון האחרון שלה... אני חושב שמה שאיידול נתן לקלי זה קרש קפיצה - חוזה תקליטים ופריצה לתודעה, ואת זה אני לא חושב שהיא הייתה מצליחה להשיג בלי איידול..כי בואו נודה בזה, היום כדי להיות כוכב צריך גם להיות יפה וגם לרקוד יפה וכל החרטה הזה וקלי לא עונה על הקריטריונים האלה. ואיידול נתן לקלי את הפריצה הזאת רק על סמך השירה שלה... האם היו חברות תקליטים שהיו מחתימות אותה בלי איידול רק על סמך שירה? אני לא מאמין... מה שכן, אחרי איידול - כל מה שקלי השיגה, היא השיגה לבד. אחרי שהיא קיבלה את הפריצה שהיא הייתה צריכה היא הייתה יכולה להעלם מהר מאוד אם היא לא הייתה עושה את זה נכון...והנה, היא עדיין פה
.

MyDecember1

New member
../images/Emo118.gifכשחושבים על זה אתה צודק ../images/Emo45.gif

לקלי אין נתוני "כוכבב", ואיידול הביא לה הכרה גם בלי שהיא "כוסית", ו"יודעת לזוז ולנענע את התחת". אני מסכים איתך

a k c

New member
../images/Emo109.gifגנבת את המילים מפי../images/Emo3.gif../images/Emo45.gif

s k p

New member
היא הייתה יכולה להצליח גם בלי איידול

קלי הגיעה לגמר של איידול רק בגלל הכישרון שלה ובגלל שאנשים אהבו לשמוע אותה. אין ספק שזה היה לוקח לה הרבה יותר זמן לפרוץ ולהשיג חוזה הקלטות בלי איידול אבל זה לא בלתי אפשרי לפני איידול היא הסתדרה דיי בסדר, היא הצליחה לשחרר דמו והיא עבדה באולפן הקלטות אם איזה בחור ששכחתי את השם שלו (ואם אני לא טועה אחר כך קלי עזבה את האולפן כי הוא נהיה חולה ...או משהו כזה
) היא נאלצה לעזוב את לוס אנג'לס רק בגלל בעיות בתקציב וכי הדירה שלה נשרפה
אם כל הדברים האלו לא היו קורים היא הייתה מצליחה לקבל חוזה , כמובן שזה היה לוקח לה הרבה יותר זמן ויכול להיות שהיא לא הייתה מקבלת את ההזדמנות לכתוב את השירים שלה כמו עכשיו אבל זה משהו שאומנים צריכים לקחת בחשבון ויצא מצב שאומנים שיחררו דיסק שהם רוצים רק אחרי שהם שיחררו כמה אלבומים לפני והוכיחו את עצמם כאומנים. בסופו של דבר היא הייתה מצליחה, איידול נתן לה את ההזדמנות להוכיח את עצמה מול קהל ומשם היא סמכה על הכישרון שלה ואנשים אהבו את זה...

RiMiK

New member
כן ולא ../images/Emo28.gif

למה לא? איידול נתן לה קרש קפיצה ענק לעולם הזה ובזכות זה היא הוחתמה לאלבום. אבל זה די מגיע על לפה. למה כן? אני אישית [ואני בטוחה שמיליונים אחרים] התחלתי לאהוב את קלי לפני שידעתי בכלל שהיא איידולית. מה שאומר שאהבתי את המוסיקה שלה והקול שלה ולא התדמית האיידולית [כמו שאהם אהם קורה פה בארץ. ע"ע נינט] מה שאני אומרת זה שאמנם איידול היווה לה כקרש קפיצה, זה היה תלוי בה להמשיך בדרך למעלה, ורק בה. רובן ניצח, מישהו שמע עליו משהו? לא! אז הנה עובדתית איידול רק מביאה כלים לאנשים, וזה תלוי באנשים עצמם איך הם ישתמשו בהם. אני חושבת שקלי כן היתה הופכת לזמרת מצליחה בלי איידול, זה פשוט היה לוקח קצת זמן. אז מה שאיידול עשה זה חסך לה כמה שנים טובות. אבל 99% מהעבודה קלי עשתה בעצמה.

למעלה