דיון

../images/Emo88.gifדיון../images/Emo88.gif../images/Emo203.gif

הנושא: התכתבות באיסייקיו מה דעתכם? היום ישבתי וחשבתי לעצמי שאייסיקיו זה כל כך לא אמיתי :/ ושאני הולכת למחוק אותו מיד. למה? אתם שואלים.. כי זה זיוף. איסייקיו זה פשוט זיוף. אדם יכול לומר בפשטות "אני אוהב אותך" ולא להתכוון לזה. זה מגיע למצב שאתה חושב שאתה מאוהב בבנאדם שבעצם לא קיים :/ - זאת אומרת, בסגנון כתיבה שלו. באייסיקיו אפשר לומר את כל האמת וגם את כל השקר, ולמה לעשות את זה באייסיקיו אם אפשר להתמודד עם זה אבל בחיים האמיתיים? בפנים אל פנים? זה כמו ששני אוהבים יכולים להתוודות באייסיקיו. כאילו, מה הקטע? למה לא בפנים? במציאות? יש לי שיחה עם מישהו שחושב אחרת ממני :/ אם אתם רוצים תגידו ואני אוסיף :}
הדיון- לשיפוטכם !!!

Effoliation

New member
אממ../images/Emo210.gif

אני בעד ונגד. יש דברים שאין אומץ להגיד בפנים.. נגיד ולדוגמא בן אדם שאני מכירה [לא מישהו מהאינטרנט.. אלא בן אם אמיתי שאני מכירה מ.. בצפר או משהו] והתאהבתי בו.. ואני רוצה לספר לו את זה.. האייסיקיו זה כמו לספר לו בפתק. זה מקל את העיניינים כי לפעמים להסתכל בעיניים ולהגיד כזה דבר יכול להיות כואב או מפחיד. אני חושבת שאם כבר תוכנה לשיחות וכאלה.. אני בעד המסנג'ר, ובגלל זה אני מסכימה שצריך למחוק את האייסיקיו. חח
אבל בלי קשר- לדעתי זאת אחלה תוכנה. זה לא זיוף. צריך לדעת לא להאמין לכולם ולקחת הכל בפרופורציה. אני יכולה לבוא אלייך פנים מול פנים ולהגיד לך שאני אוהבת אותך. בקטע של האנשים שמתחזים לאנשים אחרים-זאת כבר בעיה כי זה לא שהם באים לזייף דווקא אותך.. הם פשוט מחפשים אנשים תמימים.. להעביר את הזמן. מצד שני-אפשר לעשות את זה [כמעט.. לא בדיוק אוות הדבר] גם פנים מול פנים... מסקנה- אייסיקיו זה טוב, אבל לקחת הכל בעירבון מוגבל

:] הקשבתי אבל לא הפנמתי../images/Emo6.gif../images/Emo203.gif

זה אומר שאני הולכת להתנחל בפורום המון המון המון זמן בע"ה
אתם רואים? כל דבר לטובה
אפילו זה

psycho360

New member
אני בכלל לא נכנסת לאיסיקיו שלי

אבל זה לא קשור.. זה בגלל שהרמה של האנשים שיש לי ברשימה שם פשוט נמוכה.. ואין לי נושאי שיחה איתם.. מסנג'ר
!! ואפשר גם לזייף במציאות, זה לא קשור..

ח0חו0ית1

New member
ממ...

עד כמה שאפשר להנות מהאייסיקיו\מסנג'ר אפשר גם באותה מידה להפגע ממנו אני לא נגד, אבל מי שמשתמש צריך לקחת הכל בעירבון מוגבל
זה בעיקרון המקום שבו אפשר להתבטא הכי טוב.. גם אם את ביישנית וגם אם לא ולפעמים הרבה יותר קל לכתוב את הדברים מאשר להגיד את זה פנים מול פנים וטכנית אפשר גם לשקר פנים מול פנים, זה לא הקטע

N0 far

New member
נמנמנמ..

אני בעד.. בכל מקום אפשר לזייף.. תמיד צריך להיזהר.. באייסי לא מדברים תמיד אם אנשים שאת לא מכירה יש גם אנשים שאת מכירה וראית אותם(בי"ס, משפחה..) ובמקום לדבר בטל' אפשר באייסי וזה בחינם.. קיצ- אני בעד זה.. בכל מקום צריך להיזהר.. וגם באייסי..

אז זה רק לי קורה?../images/Emo2.gif../images/Emo203.gif

שאני עלאק 'מתאהבת' באנשים שהם באייסי, ואני יעדיף לדבר איתם באייסי מאשר להיפגש איתם
ושאני בכלל מגיעה למצב של לחשוב על הבנאדם,וכמה כיף לי לדבר איתו באייסי מאשר בפנים?
דיי זו רק אני
אני...אני...משוגעת!!!
הלפ
מה קורה לי?

קראתי ודי הרגשתי צורך להגיב...

למרות שאני לא בפורום
{אז נו, בתור שוכנת עבר....חחח} גם לי זה קורה. בעצם, זה קרה. כמה פעמים... אנשים שבכלל לא דיברתי איתם פנים מול פנים, רק ראיתי אותם וזה "היי,ביי", פשוט גרמו לי להרגשה כזו של "כמה כיף לדבר איתכם ככה, אני מעדיפה להמשיך בזה." זה עובר בשלב מסויים, כי את מבינה שזה פשוט לא אמיתי. את לא משוגעת ולא כלום, נראה לי שיש עוד הרבה אנשים שזה קורה להם. לא קורה לך שומדבר שהוא לא בסדר.

הלוואי ואנלא משוגעת../images/Emo2.gif../images/Emo203.gif

את יודעת לאיזה מצבים זה כבר מגיע? בעצם כבר סיפרתי את זה
זה מגיע למצב שאני אעדיף לדבר עם אדם באייסי מאשר להיפגש ולדבר בפנים. זה פאקינג ווירד :[ תודה רבה מותק
את מוזמנת להישאר

N0 far

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

גם לי זה קרה
(זה בעבר כי עכשיו אין לי אייסי - פרצו לי
) ובמקום לחפור.. אני ממש מסכימה!! ולמה שלא תחזרי

תראו, בגלל שביקשתן ככ יפה...

אני רוצה להגיד שאני קוראת פה הרבה, למרות שאני לא כותבת... אולי אני באמת אכתוב פה. לא בתדירות גבוהה, אבל אני אכתוב. מבטיחה
שוב, זה הלימודים המעצבנים האלה, ועכשיו כיתה י' ורוצים שאני אשקיע ואלמד טוב וזה. אז אני אשתדל לכוון את זה ככה שיהיה לי זמן למחשב:)

N0 far

New member
מבינה אותך..

כיתה י'
יאיייי$&$^# תכתבתי הרבה הרבה

למעלה