דיון!

Fall Out Liel

New member
../images/Emo88.gifדיון!../images/Emo88.gif../images/Emo168.gif

אני נותנת נושא, אתם כותבים את דעותכם לגביו. ההתמסחרות של פו"ב- יש, אין. טוב, לא טוב. שינה משהו לרעה? לטובה? SHOOT

falloutgirl XD

New member
היא אחראית על הפינה הזאת ../images/Emo3.gif

והיא פותחת אותה כל כמה ימים ולא כל שבוע אאל"ט :]

אני חושבת שהתמסחרות זה לא דבר רע!../images/Emo108.gif

הריי הם צריכים המון כסף בשביל האלבומים והקליפים אתם לא יודעים כמה כסף זה !! וא5ם אתם אומרים שיורידו מעצמם אז זה ממש מגוחך כי הריי הם עושים מוזיקה כדיי להתפרנס ולחיות ויש כאלה שאמרו פעם באותו נושא שפיט יפסיק לקנות קפוצ'ונים שכל אחד עולה 500$ XD הוא לא קונה אותם הוא מקבל אותם XD זה כמו פרסומת מהלכת [יותר מידי שעות בערוץ האופנה
] שהוא לובש את זה ואז המעריצים רוצים כמו שלו ... מבינות >< ואז הן קונות את הקפוצו'נים המאוד יקרים האלה X_X בקיצור אני חושבת שכל הפירסומות הסמוייות בקליפים זה לא דבר רע ! העיקר שזה יהיה במידה ואם לא שמתן לב בME & YOU אין פרסומות סמויות ! D: הם השקיעו את כל הקליפ בילדים והמודעות ועל זה מגיע להם כפיים XD *כפיים* חפרתי :p

falloutgirl XD

New member
לא הספקתי לקרוא את כל התגובה כי אני מתכוננת

להרצאה בפיסיקה שיש לי מחר
אבל קראתי משפט-שתיים ויש לי משהו להגיד על זה
פיט אמר במפורש שהוא קנה את אותו הג'קט המסויים הזה והוא לא קיבל אותו ובגלל זה הוא היה עצוב כשהוא שכח אותו.

LadyInPink

New member
אני אישית לא חושבת שהם התמסחרו....

אני לא חושבת שהיום זה ששמים בקליפים חברות מסויימות כדי לקבל מהם כסף לעשות עוד מוזיקה נקרא התמסחרות- כל אחד עושה את זה היום! אחרת לא יהיה להם כסף לממן את ההמשכיות של הלהקה.... קחו לדוגמא את הסיבוב הופעות שסובסד והתפרסם כסיבוב הופעות של הונדה סיויק.... אז מה היה קורה אם הם לא היו מסבסדים אותם?!=> מאוד פשוט! לא היו הופעות... היה סיבוב הופעות יותר קצר, או שהוא לא היהי יוצא לפועל בכלל, או שהוא היה בא במקום קליפ חדש, או השקעה במשהו שקשור להתפתחות של הלהקה.... וחוץ מזה מה זה משנה מה הם עושים עם הכסף?! זה כסף שלהם והם מרוויחים אותו ביושר ולא משנה מה הם קונים איתו... תחשבו על אנשים אחרים שמרוויחים מלא כסף.. לא ממש אכפת להם מה הם קונים רק כדי שלא יגידו שהם "התמסחרו"... כנ"ל לגבי FOB או כל מני להקות אחרות שעושות בדיוק מה שכולם עושים=> מקבלים מימון... טוב
חפירה.. אבל חפיף...

black rock star

New member
גרוע גרוע גרוע../images/Emo103.gif

עזבו את ההתמסחרות, הקטע של כל ילדה בת 9 שומעת שיר וחצי של פוב וחשה פריקית זה מחרפן לי את הצורה! אהבתי יותר שהיו זמנים שרק אנשים איכותיים הכירו אותם
ושהיו נאמנים להם לא בגלל המראה של פיט, אלא בגלל המוזיקה. הקטע שהם התמסחרו מבחינה של פרסום- זה משהו אחר, זה העבודה שלהם! הם מרוויחים כסף! אי אפשר לבוא אליהם בטענות, למרות שTTOTBO [הקליפ] הראה שהם רחוקים מלהתמסחר בצורה כזאת - אבל עדיין משגע אותי הקטע שכל פקאצה שומעת אותם $%!*#@!)$#@&%$#*

כן אה../images/Emo109.gif

חחח רראיתי ילדה בת 10 ברחוב שומעת בMP3 שלה בפלאפון את דאנס דאנס. חחחחחחחחח נקרעתיDDD:

Jo MilleR

New member
../images/Emo152.gifTTO-TBO לא הראה שהם לא מתמסחרים

הם אמרו בקליפ שלהם שהם לא מתמסחרים וכל המעריצים שלהם בקליפ הסכימו [כאילו הייתה להם ברירה] זה לא אומר שהקליפ הראה שהם לא מתמסחרים, הם כן

למעלה