דיון

GrowingMadness

New member
לדעתי,

ברגע שאנחנו מכנים את עצמנו "מדינת מלחמה" אנחנו הופכים את עצמנו להיות כזאת. אנחנו יכולים לקרוא לעצמנו מדינת שלום, כזו שלא דוגלת באלימות ובמלחמות ובאמת באמת רוצה שלום- ואת רואה מישהו אומר את זה עלינו? למה אנחנו לא קוראים לעצמנו ככה? זה לא יותר פשוט [ואפילו יותר יפה] לקרוא לעצמנו ככה? אפילו שאנחנו לא בשלום עם הרבה מאוד מדינות, ויש לנו הרבה שונאים...

בקרוב לא יכירו במשתמטים

שימו לב,לאט לאט מוצאים איפה להחרים אותם. אם זה אומנים בהופעות,או בעבודות מסויימות. חכו,עוד 10 שנים משתמטים לא יהיה להם מה לעשות כאן. ולגבי התגובה שלפניי,לא ,אי אפשר להבין כאלו שלא מתגיסיים. למה מה קרה,ישמרו עליך ואת לא תתרמי גם? ובגלל מה בדיוק?כדי לעשות קצת כסף מבחוץ?לא...אז לא מבינה..אם זה לא על סעיף רפואי מוצדק אז לא מבינה.וכן שופטת. תחשבו קצת ותקחו את העניין ברצינות,למה..אני כל כך באה לצבא בהתלהבות לשרת?לא..אני חושבת שזה חשוב אז כן אני עושה את מירב המאמצים.ואנסה להנות כמה שאפשר.

sapir307

New member
לדעתי...

לדעתי הוא צודק בזה שהוא אומר שהיא צריכה להתגייס זה שהיא מפורסמת זה לא פוטר אותה מלעשות צבא! אבל זה גם נכון שצריך להסתכל על האנשים שיש לנו בממשלה כי הם (כביכול) משמשים דוגמה לאזרחי המדינה. אם הם לא עושים צבא אזרחים יקבלו לגיטמציה גם לא לעשות. לא צריך להחרים את המוצרים שבר מפרסמת כי זה לא משנה, כלומר אי אפשר להחרים את פוקס או כל מוצר שהיא מפרסמת, זה לא הולך ככה וזה בכלל לא קשור. בר צריכה לקום כל בוקר להסתכל במראה, ולחיות עם עצמה, עם או בלי צבא. צריך מוטיבציה כדי להיות בצבא, אם אין לה את זה זה לא משנה מה היא תעשה. אם אני הייתי משתמטת(מה שאני בחיים לא יעשה!) לא הייתי שמחה שהייתי מסתכלת במראה ויודעת ש... הפקרתי(אני לא מוצאת מילה יותר טובה לתאר את זה) את המדינה שלי.

GrowingMadness

New member
מסכימה מאוד ../images/Emo45.gif

הבעיה היא שמבחינתה.. מה אכפת לה שהיא הפקירה [אין לי מילה יותר טובה לזה] את המדינה שלה... כמו כל המשתמטים...

Please Dont Cry

New member
הוא צודק לגמרי

בניגוד לרוב המשתמטים, בר רפאלי מפורסמת. והשתמטות זאת התופעה הכי מגעילה שיש לנו במדינה לדעתי... ואני אומרת את זה בתור חיילת, בתור חברה של חייל קרבי, בתור מישהי שגרה פה כל החיים, כאילו, מה לעזזל חושבים לעצמם אנשים שמשתמטים?! וכשמישהי מפורסמת, יורקת בפרצוף של הצבא מול כל המדינה, זה חוצפה ממדרגה ראשונה וטוב מאוד שראש אכא אמר מה שהוא אמר. כי היא מייצגת אותנו, בהמון מקומות ודרכים, וזה נראה לי ממש לא במקום שמישהי שהצבא שמר עליה כל כך הרבה שנים, לא תהיה מוכנה לעשות כלום בשביל לתת בחזרה. בנוגע לדליה איציק, נו, מזה קשור? יש עוד 2000 משתמטים חוץ מבר רפאלי, זה לא הפואנטה. קודם שהיא תתגייס, אח"כ שתעביר ביקורת. אני ככ בהלם מזה שיש אנשים שצבא זה לא עובדה בשבילם, אלא שאלה של "בא לי או לא בא לי"... אבל זה לא פרקטי שאנשים יחרימו אותה, היא כזאת מהממת :(

GrowingMadness

New member
נכון שקשה להבין אותם,

ואני לא מעודדת השתמטות, חס וחלילה. אבל יש אנשים שלא, הם לא מתאימים למסגרת הזאת ולא מאמינים בזה וגם לא אכפת להם מהחיילים ששומרים עלינו ועל כל אלה שמתו למעננו. נכון, זה קשה לקלוט אבל יש גם כאלה. והם לא בסדר אבל זה לא אומר שצריך להקיא אותם מהחברה שלנו, כי כל אחד והאמונות שלו. אני גם לא חושבת שזה נגמר ב"בא לי או לא בא לי", זה הרבה מעבר. בר מייצגת אותנו בכבוד בכל העולם, ואני חושבת שזו הדרך שהיא תורמת בה [אפילו שזה דוגרי לא מעניין אותה שזה עוזר למדינה שלה
] ובדיוק בגלל שיש עוד 2000 משתמטים שלא מפורסמים, ולא מייצגים אותנו ולא עושים כלום צריך לרדת מבר רפאלי ולהתרכז בהם, אלה שפשוט לא התאים להם צבא והעדיפו לעשות פסיכומטרי במקום.

למעלה