דיון

EdEn and NiCkY

New member
גבסו

האמת כמה שאני אוהבת אותו הוא הצליח בגלל המבט התמים שלו והתנהגות התמימה והכובשות שלו הוא כזה ילד טוב של אימא חמוד כזה ועכשיו הוא פשוט בוושונג אני מאחלת לו את כל הצלחה ושתמיד היה ככה כמו שהוא עכשיו אבל גם הוא ירד בסופו של דבר {וסליחה אבל איכסס יהודה לוי}

Jazmin Te Amo

New member
לא ניראה לי,אולי היא תצליח אבל אין

על הדבר האמיתי...תמיד הראשון הכל דבר הוא המוצלח ביותר... ואין על שירי ככה שזה לא יכול להיות יותר מוצלח... שירי=מושלמת

הדאפי

New member
לדעתי

העונה השניה תהיה אולי קצת פחות מלהיבה, אבל באמת הכל תלוי באנשים ובשירים. ו- הי,
נרשמתי לאודישנים!
תאחלו לי בהצלחה..

הדאפי

New member
קראתי עכשיו

את שאר התגובות וחשוב לי להדגיש כמה דברים: תאמינו או לא- אני לא פרחה. גם לא אוהבת הרבה שירים מזרחיים, בשבילי הכל תלוי בביצוע, בלחן ובמילים (צריך גם משמעות לשיר!) ביחד, למרות שיש איזה שניים שלושה- חמישה יוצאים דופן. אני בכלל איזה ילדה קטנה (17 וחצי) קיבוצניקית ביישנית שאוהבת בעיקר את מאיר בנאי ודני רובס.. *מחשבה שקפצה לי לרגע: ואם הוא יהיה אחד מהבוחנים..?
* התלבטתי המון אם להירשם בכלל, אבל החלטתי (אחרי הרבה התייעצויות עם הרבה אנשים) שכדאי לי, כי זה יכול לפתוח לי הזדמנויות, וגם אם לא- לפחות ניסיתי. ביישנית, כבר אמרתי? לא אוהבת לספר הרבה על עצמי, אבל היה לי חשוב להדגיש.. עכשיו אתם מסכימים לאחל לי בהצלחה..?

../images/Emo24.gif../images/Emo50.gif ../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

המווווון בהצלחה, גם אני הולכת לבחינות... ואותי יותא מפחיד אם מתי כספי יהיה בוחן... איזה פוקר-פייס!
אי אפשר לדעת מה הוא חושב... איזה שיר את הולכת לשיר?

LeAnNe

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

איזה שיר את מתכוונת לבצעהה באודישינים?

perrinat

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo50.gif../images/Emo39.gif../images/Emo41.gif../images/Emo103.gif

למעלה