דיון

f o x g i r l

New member
../images/Emo88.gifדיון../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

דיון נחמד: האם לדעתכם העונה ה-2 של "לא נפסיק לשיר-
כוכב נולד
" תצליח כמו העונה ה-1

christinbal

New member
אני משערת שגם הפעם יהיו כשרונות

מצוינים ודברים אבל ניראלי בגלל שיש כבר מעריצים לראשון יהיה עוד תחרות כאילו עכשיו יש את שירי ונינט אז יהיה נינט ומי שיזכה בבא ובלהההההההההההה אבל בלי כול זה... יהה סבבבבבבבבבבה

יש לי דה ז'ה וו קטן../images/Emo122.gif../images/Emo95.gif

אין כמו הפעם הראשונה..אמרתי ואני חוזרת ומדגישה

perrinat

New member
אני מאמינה שהעונה השניה../images/Emo103.gif

גם תצליח. אבל זה תלוי במשתתפים, בשירים, בשיווק התוכנית וכו'...

EdEn and NiCkY

New member
לפי דעתי

בדרך כלל אין עונות 2 שמצליחות כמו העונות הראשונות אני חושבת שהיה לזה הצלחה ענקית כי ההצלחה של כוכב נולד 1 תמשוך להעונה ה2 אבל זה לא היה אותו דבר כמו הדבר האמיתי והראשון

LeAnNe

New member
אז זהו ש..|הרגוליאתשלדג!|

אני חוששת מזה שהעונה הבאה תהיה לא מוצלחת כמו העונה הראשונה, אני אפרט:
כלמני פרחות שראו לא נפסיק לשיר והחליטו שגם להן יש כישרון..
יחרשו על השירים מהעונה הראשונה.
לא יהיו כל כך הרבה כשרונות מזהירים כמו בעונה הראשונה.
יתחילו לשיר שרית חדד ואז במקום לשמוע כל הזמן בבית ספר פרחות שרות "אל תבכה, אני בוכה בשבילך.." אני אשמע אותן שרות "יללא לך הביתה מוטי.."
פשוט כל הזמן ישוו את העונה הראשונה לשניה.
אחות של נינט תעשה את הטעות הגדולה ביותר בחייה ותלך לתוכנית (לא שאני רומזת שאין לה כישרון..). לכן אני אומרת שאיני חושבת שהעונה השניה תהיה טובה יותר מהעונה הרשונה מפני שכשאנשים ראו את העונה הראשונה הם באו בגישה של: "וולאה? תוכנית חדשה? נראה, אולי זה יהיה טוב.." ולעונה השניה הם יבואו בגישה של: "בתך יהיה תוכנית מעולה כמו העונה הקודמת". ואני אישית לא אוהבת צפיות גבוהות, אם אין צפיות אין אכזבות... וזייהו!

Golden apple

New member
../images/Emo60.gifבדיוק על זה רציתי לדבר איתכם

מכירים את הכתבות בידיעות
אני מאמין שנראה כישרונות חדשים..(לא יכול להיות שמתוך 6 ומשהו מליון יש רק 16 מוכשרים)
העונה השניה תהיה יותר מפורסמת מה-1 שזה אומר עוד באודישנים היא ת'צליח לגרוף ריטיינג גבוה ו"קרקס טלויזיוני" (איזה כיף
)לעומת ה-1 שרק עם הזמן (הרוב לפחות) החל להתעניין בה..
יש לי הרגשה שאני הולכים לגלות יכשרון ענק..(אבל זה הרגשה שלי בלבד)
צביקה הבטיח הרבה הפתעות..
יש עוד הרבה שירים יפים
אחח השוואות השוואות הם יחרצו גורלות ולא תמיד בצדק..
יותר מדי אנשים שחושבים אך ורק על פירסום (נכון שצביקה ועוד חבר'ה מקצועניים יסננו אותם אבל זה הרבה זמן.. וסתם סבל לכול אותם רציניים..)
זה תמיד יותר סוחף במתכונת קיץ..
(אבל נתגבר..)
יש לי הרגשה שאף אחד מהפקת התוכנית לא ראה את כוכב נולד האנגלי BBC או הגרמני ככה שאין טעם לצפות למשהו על רמה..לא אקדמיה ולא |נעל|

EdEn and NiCkY

New member
אני חושבת בדיוק כמוך

99% ממה שאמרת נכון אני עכשיו מתארת לעצמי את כל הפרחות שהיו בבית ספר שלי ששרו במסדורנות "אם אתה הולך קח אותי" אז שבנות כמהון ילכו לשם ויתכלו לשיר את כל המזרחית והדיכאון הזה ואז ככה זה ממש יהרוס את התוכנית..... ואם הגיעו לעונה שעברה סתם אני אומרת 1000 איש העונה יגיעו 2000 איש

zvozda4ka

New member
../images/Emo15.gif

היא לא תצליח כמו העונה הראשונה...
נינט שי ושירי ישארו כוכבים גם בעונה השנייה....ולא יתנו למישהו להחליף אותם..
אף פעם הסרט השני לא יותר טוב מהראשון.אולי יש רק כמה כאלה שהם סדרות.כנ"ל לגבי עונות.
אבל הפעם מההתחלה יהיה רייטינג גבוה כי כולם ראו את כוכב נולד העונה הראשונה-וירצו לראות את השנייה.
כמו שאמרו לפני...כל אלה ששרים מזוויע, יחליטו שהם שרים כמו שירי או נינט...
גם את זה אמרו לפני...אני מבטיחה לכם שיהיה לפחות 4 שירים מהעונה הראשונה שיהיו בעונה השנייה, לפחות באודישנים...
אנשים לא יפסיקו לאהוב את נינט שי ושירי ולכוכבים החדשים (NOT)יהיה קשה לזכות באהבה שלנו כי אנחנו נהיה מורגלים לגבסו, ואחד שלא יהיה יפה כמו גבסו...לא מתאים לנו..
בגלל זה היא לא תצליח... אבל בכל זאת נאחל להם בהצלחהההה!

m e i r a v i

New member
לדעתי...

לדעתי גם כן העונה השנייה לא תצליח כ"כ כמו העונה הראשונה כמו בסרטים... אני חושבת שתמיד הראשון יותר טוב. העונה הזו היתה היסטריה ועכשיו האודישנים כמו שאמרו כבר יהיו מלאים באנשים שרוצים להיות כמו כוכבי העונה הראשונה...אבל מי יתן והעונה השנייה תצליח כמו הראשונה. בהצלחה להם ובכל זאת ה-כוכב תהיה נינט כי אין אין כמו הפעם הראשונה וחוץ מזה היא הראשונה (אמנם יחד עם כל מחזור א' כוכב נולד) את ההיסטריה והפכה להיות בתוך חודשים ספורים לכוכבת.

Golden apple

New member
נקווה שלא יהיה יפה כמו גבסו אבל בעל

כישרון כמו זה נו איך קוראים לו
שהיה עכשיו ב"לא נפסיק לשיר" הוא מוכשר בטירוף
ונחשי מה...הוא לא יפה

zvozda4ka

New member
גבסו מושלםםםםםםםםםםםםםםם!

ושלא תעיז להגיד שהוא לא יפהההההההההה
לפחות לא לידי...
אני פשוט מתה עליו.....................ממש מאוהבת בו.....הלוקר שלי עם 4523556342 תמונות שלו.....ויש לי בכל מקום אפשרי תמונה של המתוק הזה...

Golden apple

New member
כן אבל זה מוריד את ערך התוכנית

ששומעים אנשים שמתעסקים רק בזה.. ו
נולד נכנס לי ל
...

Golden apple

New member
../images/Emo60.gifאז זהו שכן../images/Emo70.gif

אנחנו לא בתחרות יופי
היופי הוא דבר שוולי ביותר..ואיך נגיד את זה
אצל גבסו זה תופס יותר מדי נפח

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif תסתכלי על נינט..

היא הגיעה לאן שהגיעה בזכות ביצוע מדהים למקיץ.. ולא בזכות חיוכים..

EdEn and NiCkY

New member
אבל ההצלחה שלה הגיעה

לרא של המעריצים יותר מידי ובמקום שהיא תנצל את זה המעריצים ניצלו את זה ותאמינו לי שאחוזן קטןם מעריץ אותה בגללל שכולם מעירצים אותה והיא צליחה ולא בגלל שהיא שרה יפה

Golden apple

New member
תראי לפחות יש לה גרעין קטן שבאמת

מאמין בה.. וגבסו
אני לא מאמין שהוא ישרוד המבט אם כול הכבוד לא יצליח להשאיר אותו בעולם המוסיקה..והמעריצות
תמיד איזה יהודה לוי חדש מצליח לכבוש אותן..

zvozda4ka

New member
איך אתה בכלל משווה...

יהודה לוי לא כמו גבסו והוא לא יהיה כזה בחיים! אם לא הבנתם....גבסו שיילי יותר יפה...

למעלה