דיון שיר

שירנאעה

Well-known member
../images/Emo105.gif

"בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים? לא הכי. 2.איזה תוכניות הכי הכי? השמיניה.. הפיג'מות- בעבר. 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים? לא. זה לא הפירסום. זה האיכות. למשל-זמר,שחקן.. כל אחד בפני עצמו. "שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ? לא. 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט? אואו.. 3.מה הסרט האהוב עליכם? כולם ממש ישנים. או שיש כאלה מהטלוויזיה-שאני לאזוכרת. "יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם? רוק.פופ.היפ-הופ. אבל בעיקר רוק. 2.אוהבים רוק? כן. 3.אתם קצביים? נמ.כן
"אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה? לא. 2.יש לכם נעלי עקבים? חח נמ.. לא. 3.גרתם פעם בנתניה? לא. "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות? למה לא;} 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות? שנייה.. חושבת. 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים? תלוי לֵמה.

עונה

הפיג'מות חוזרים
ובגדול...
"בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים"
1.אוהבים את ערוץ הילדים? לא ממש
2.איזה תוכניות הכי הכי? השיר שלנו, זומזום
3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים? כן..
"שוב זה קורה,ממש כמו בסרט"
1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ? לא
2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט? לפני כמה שבועות
3.מה הסרט האהוב עליכם? לא יודע....
"יש לנו קצב ויש רוקנ'רול"
1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם? אין ממש
2.אוהבים רוק? ככה ככה
3.אתם קצביים? כן
"אבל באנו מנתניה על עקבים"
1.הייתם בנתניה?
2.יש לכם נעלי עקבים?
3.גרתם פעם בנתניה?
"אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה"
1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות?
2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות?
3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים?

שכחתי לענות על משהו

1.הייתם בנתניה? חח כן אני גם שם
2.יש לכם נעלי עקבים? לא
3.גרתם פעם בנתניה? עכשיו
1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות? כןן
2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות? 4
3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים? כן....

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה =]

"בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים?כן
2.איזה תוכניות הכי הכי?השמינייה ;[ 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים?כן, אבל לא בערוץ הילדים
"שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ?לא 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט?לא זוכרת, אבל אני זוכרת שזה היה בבוראט 3.מה הסרט האהוב עליכם?גריז, ארמגדון "יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם?פאנק,רוק
2.אוהבים רוק?כן 3.אתם קצביים?כן "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה?חחח כן 2.יש לכם נעלי עקבים?חחחחחחחחחחחח לא 3.גרתם פעם בנתניה?לא "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות?כןכןןכ
ותביאו את אלונה 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות?שניה 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים?כן

go goldi

New member
בא לי לענות גם על זה../images/Emo3.gif

"בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים?כן 2.איזה תוכניות הכי הכי?הפיג'מות כמובן 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים?אולי קצת "שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ?לא 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט?אמ... מזמן 3.מה הסרט האהוב עליכם?מישהו לרוץ איתו "יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם?רוק 2.אוהבים רוק?^^ 3.אתם קצביים?לא נראה לי "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה?כן 2.יש לכם נעלי עקבים?לאאאאא 3.גרתם פעם בנתניה?3 חודשים זה נחשב? "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות?ברורררר 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות?כולם 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים?תלוי למי ולמה

dannavonet

New member
../images/Emo15.gifמה אני כבר יכולה לעשות../images/Emo35.gif

דנה המלכה
"בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים"
דנה המלכה
1.אוהבים את ערוץ הילדים?
כן
דנה המלכה
2.איזה תוכניות הכי הכי?
הפיג'מות והסיטקומים האמריקאים(וארתור...)
דנה המלכה
3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים?
תלוי
דנה המלכה
דנה המלכה
"שוב זה קורה,ממש כמו בסרט"
דנה המלכה
1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ?
לא
דנה המלכה
2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט?
לפני שבועיים שלושה
דנה המלכה
3.מה הסרט האהוב עליכם?
ג'יימס בונד החדש
דנה המלכה
דנה המלכה
"יש לנו קצב ויש רוקנ'רול"
דנה המלכה
1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם?
ג'אז ורוקנ'רול רטרו.בכלליות רטרו.
דנה המלכה
2.אוהבים רוק?
נ'רול רטרו
דנה המלכה
3.אתם קצביים?
לא, אני בן-דובית.
דנה המלכה
דנה המלכה
דנה המלכה
1.הייתם בנתניה?
אולי
דנה המלכה
2.יש לכם נעלי עקבים?|סדגשלא|
דנה המלכה
3.גרתם פעם בנתניה?
לא
דנה המלכה
דנה המלכה
דנה המלכה
1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות?
כן
דנה המלכה
2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות?
הראשו...לא, השניי...אולי השלי...או הרביעי...
דנה המלכה
3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים?
לא, בדרך כלל
דנה המלכה

YUZY

New member
עונה 2../images/Emo85.gif

"בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים? תלוי מתי...חח 2.איזה תוכניות הכי הכי? הפיג'מות והשמינייה 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים? לא ממש "שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ? לא 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט? לפני מלאאאא זמן.. 3.מה הסרט האהוב עליכם? סיפור אהבה בלתי נשכח
"יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם? יש מלאאא! אבל בעיקר שירים שקטים [דיכאוניים בעיקר] באנגלית ב-ל-ב-ד! [לא מזרחית!] 2.אוהבים רוק? כן 3.אתם קצביים? אממ..אפשר להגיד >< "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה? כן 2.יש לכם נעלי עקבים? לא 3.גרתם פעם בנתניה? לא "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות? כככככככןןןןןן!!!!!!!11 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות? הרביעית 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים? בדר"כ כן

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

"שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ? כןן 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט? מזמןןןןןןןן 3.מה הסרט האהוב עליכם? יש מלאא "יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם? לא יודעע ממש להגדיר.. זה תלוי במנגינה עצמה.. 2.אוהבים רוק? לפעמים 3.אתם קצביים? כןן "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה? כןן 2.יש לכם נעלי עקבים? לאא 3.גרתם פעם בנתניה? לא "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות? כןן 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות? רביעית 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים? כןן

סגגגגגגגג../images/Emo204.gif

הפיג'מות חוזרים|תו ובגדול... "בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים? לא 2.איזה תוכניות הכי הכי? השמינייה וזהו 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים? אמ, לא
"שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ? לא 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט? לפני חודש.. 3.מה הסרט האהוב עליכם? יש יותר מדי.. "יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם? רוק 2.אוהבים רוק?
3.אתם קצביים? יאפ "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה? יאפ 2.יש לכם נעלי עקבים? לא
3.גרתם פעם בנתניה? לא "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות? מי לא?? 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות? רביעית 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים? אמ, אולי..

עונה

הפיג'מות חוזרים
ובגדול... "בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים? כן מאווד! 2.איזה תוכניות הכי הכי? הפיג'מות! הנה עוד: השמינייה, כל שבת שניה, צ'ין צ'אן. 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים? אמ. אני יותר חולמת להגיע לסט של הפיג'מות. "שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ? לא 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט? או-אה! הייתי בסרט?בקולנוע?חודשים! (בלי יודיים. יעני חודש ברבים). 3.מה הסרט האהוב עליכם? לא יודעת. חייבת למצוא דעה! "יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם? רוק 2.אוהבים רוק? לא. סתם... 3.אתם קצביים? תלוי מה זה אומר בדיוק. "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה? נראה לי שלא. אבל יש סיכוי שעברתי שם בדרך. 2.יש לכם נעלי עקבים? לא 3.גרתם פעם בנתניה? יא חבורה של מיטונפים! איך יכולתי לגור בנתניה אם לא הייתי שם?! "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות? לההההההההההה! ברור שכן, יא מטומטמבלים! 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות? 4 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים? כן. ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד ועוד אחד...וכמובן שאני אתן לפיג'מות צ'אנס לעוד עונה..

B o N u s

New member
(-:">

"בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים? לא 2.איזה תוכניות הכי הכי? השמינייה 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים? למה לא? "שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ? לא 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט? מזמן 3.מה הסרט האהוב עליכם? גבעת חלפון אינה עונה "יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם? ישראלי 2.אוהבים רוק? לא 3.אתם קצביים? לא "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה? כן 2.יש לכם נעלי עקבים? ממש 3.גרתם פעם בנתניה? לא "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות? לא 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות? הראשונה 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים? חחחחחחחחחחחחחחחח, לא.

Because Of May

New member
אחלה פינה!../images/Emo109.gif

שיר המכולת "מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש? פוקס, TNT, היינס... 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש? קפוצ'ונים מחממים, ג'ינסים... אולסטאר.. 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"? תלוי. אם משהו יפה והוא עכשווי אז למה לא? "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים? כןןןןןן 2.ובכללי,מזון מהיר? כן 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס? אוו אוו... ביולי נראלי
כמה זה? חצי שנה...? "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר? אמאבאחות קונים
2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת? פיייי 3.מכירים מישהו בשם יעקב? דוד שלי

עונה

שיר המכולת
"מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית"
1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש? X BOY
2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש? ג'ינס וחולצה...
3.מתלבשים לפי "צו האופנה"?לא
"ההמבורגר הכי טוב בעולם"
1.אוהבים המבורגרים? מאד
2.ובכללי,מזון מהיר? כן
3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס? אני לא אוכל במקדולנס זה לא כשר...
"קונה אצל יעקב במכולת השכונתית"
1.קונים במכולת או סופר? סופר
2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת? לא זוכר
3.מכירים מישהו בשם יעקב? לא

baril

New member
../images/Emo80.gifאחלה פינה:]

"מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש?היינס D: 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש?לאיודעת, הכל מהכל. חוץ מחצאיות מיני ודברים של פקאצות XD 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"?לפעמים "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים?בטח
2.ובכללי,מזון מהיר?אההא 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס?לפני שבוע
"קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר?בדרךכלל במכולת, ישלי אחת מתחת לבית. אבל שזה קניות גדולות אז בסופר 2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת?היום DD: 3.מכירים מישהו בשם יעקב?חחחחחח כן

go goldi

New member
עונה

שיר המכולת "מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש?בבית?? סתם... לא יודעת כל מקום זול 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש?טרנינגים 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"?לא חושבת "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים?לא ממש 2.ובכללי,מזון מהיר?רק פיצה 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס?לאאאא, לא כשר שם.... "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר?במכולת 2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת?וואו מזמן 3.מכירים מישהו בשם יעקב?אולי

dannavonet

New member
../images/Emo15.gifרעיון יפה../images/Emo70.gif

מדגישומטיק:http://213.8.106.62/on/mo/
דנה המלכה
"מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית"
דנה המלכה
1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש?
בבית
דנה המלכה
2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש?
בגדים
דנה המלכה
3.מתלבשים לפי "צו האופנה"?
תלוי
דנה המלכה
דנה המלכה
"ההמבורגר הכי טוב בעולם"
דנה המלכה
1.אוהבים המבורגרים?
כן
דנה המלכה
2.ובכללי,מזון מהיר?
כן
דנה המלכה
3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס?
אתמול
דנה המלכה
דנה המלכה
"קונה אצל יעקב במכולת השכונתית"
דנה המלכה
1.קונים במכולת או סופר?
כן, בעיקר בסופר
דנה המלכה
2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת?
אה...לפני הרבה זמן?
דנה המלכה
3.מכירים מישהו בשם יעקב?
לא

YUZY

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

"מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש? הכי אוהבת מותגים אבל זה לא אומר שישלי כסף לזה..אז בדר"כ מה שיפה 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש? ג'ינס ת-מ-י-ד אם איזה חולצה שיוצאת.. 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"? חח לאדעת אני מקווה
"ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים? כןןןןן! 2.ובכללי,מזון מהיר? מאווווווד 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס? לפני מלאאאא זמן.. "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר? מכולת 2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת? ניראלי יום חמישי שבוע שעבר.. 3.מכירים מישהו בשם יעקב? כן

ר ו ו נ י

New member
מאגניב..:|||

"מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש? ??.. 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש? ג'ינס.. 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"? בערך :| "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים? באארור 2.ובכללי,מזון מהיר? מאווד.. 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס? אתמול..!..חח "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר? מה נראה לך?!
2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת? גם אתמול..!..חח 3.מכירים מישהו בשם יעקב? יאפ..

B o N u s

New member
נייס :)

"מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש? בבית[?] 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש? הכל 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"? לא "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים? אין לי בעיה איתם 2.ובכללי,מזון מהיר? פעם ב.. זה נחמד. אבל לא כל הזמן.. 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס? לא זוכר. חודשים - שלוש. "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר? גם וגם P-: 2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת? לאזוכר. הרבה זמן. 3.מכירים מישהו בשם יעקב? יעקב כהן[?] P-:

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

"מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש? בבית 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש? ג'ינס 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"? לפעמיםם "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים? כןןןןןן 2.ובכללי,מזון מהיר? כןןןןןןן 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס? מזמןן חח אבל לא מזמן אכלתי בברגרקינג "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר? יש לי מכולה מתחת לבית אבל כזה קניות גדולות אז בסופר 2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת? מזמןןןןןןןןןןןן 3.מכירים מישהו בשם יעקב? לאא

למעלה