דיון שיר

MahazotZemer

New member
../images/Emo88.gifדיון שיר

מה זו הפינה הזו
כל שבוע (ימי ראשון) אני אבחר שיר מוכר של הפיג'מות וכמה שורות מכל שיר ועליהם יהיו לכם שאלות של ניתוח. והפעם...
שיר המכולת
"מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש? 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש? 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"? "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים? 2.ובכללי,מזון מהיר? 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס? "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר? 2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת? 3.מכירים מישהו בשם יעקב? תהנו

MahazotZemer

New member
עונה :]

"מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש? במותגים 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש? חולצות עם פס V 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"? משתדל.. "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים? כן,בלי עגבנייה 2.ובכללי,מזון מהיר? כן 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס? לפני שבוע ויום "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר? יותר בסופר 2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת? לפני חודש 3.מכירים מישהו בשם יעקב? כן,בן דוד שלי ושכן שלי

שירנאעה

Well-known member
יפהה אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif../images/Emo105.gif

קצת מזכיר את המ שעושים בפורומים שאני גולשת בהם.. אם השירים של הלהקות. מנתחים וזה
. אבל פה עשית משו נחמד ביותר.. שאלות והכל. טוב, עונה. "מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש? פוקס.תמנון.. 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש? ג'ינס נחמד, וטי-שירט נחמדה גם כן
. 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"? לאדעת. זה תלוי. לא כל דבר שהולך אני ישר אקפוץ עליו.. אבל מה שאין ויפה,ואני אוהבת-אז למה לא?! :} "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים? כןןן
. 2.ובכללי,מזון מהיר? כן. 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס? לא אוכלת שם. לא כשר:X מה נעשה.. "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר? תלוי. יותר נכון ההורים קונים
.. 2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת? נמ.לאדעת. -__- 3.מכירים מישהו בשם יעקב? חחח לא^^. הודגש באמצעות מדגישומטיק הפאתט!

MahazotZemer

New member
../images/Emo122.gifתיקון-הפינה תעלה פעמיים בשבוע

לא ברור לי עוד באיזה ימים,אך לרגל הפתיחה עוד מעט אני אפרסם עוד שיר אחד עם שאלות. נראה לי שבשאר הפעמים זה יהיה בימי ראשון-שני.

Jen74

New member
עדיף לא להגזים ולפתוח פעם בשבוע

כדי לאפשר מקום לעוד משחקים במהלך השבוע. לא הוגן שגולש/ת אחד יפתח משחק אחד שיופיע יותר מפעם בשבוע. באותה מידה גם לא יהיה מצב שגולש

Jen74

New member
מניסיון העבר מלמד שרשורים כאלה

או שהופכים להיות ארוכים ולא נוחים לקריאה או שהחלק הראשון עובר לדף הבא ולא ניתן להקפיץ את ההודעה אז ממילא רוצים לפתוח שרשור חדש.

Jen74

New member
ברח לי ההמשך

באותה מידה גם לא יהיה מצב שגולש/ת יפעיל יותר ממשחק אחד, כי גם זה לא הוגן כלפי גולשים אחרים שרוצים להריץ משחקים בפורום. ועוד משהו, לא כדאי לעשות יותר משלושה שירים בשרשור כדי שלא יהיה שרשורפלצת.

Jen74

New member
נכון, אבל חששתי שזה הולך להיות

יותר משלושה שירים אז מראש אמרתי שכדאי לא יותר משלושה.
אני לא אנטי, ממש לא, אני רוצה בסך הכל שמצד אחד יהיה פה כיף אבל מצד שני שלא יהיה בלגן ויהיה נעים וכיף לגלוש ולשחק.

shaharrr53

New member
פינה נחמדה../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

שיר המכולת "מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש?מקום? 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש?ג'קטים 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"?מאיפה לי? "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים?כן
2.ובכללי,מזון מהיר?כן 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס?לא כשר,עדיף בורגראנץ' "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר?סופר 2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת?היום 3.מכירים מישהו בשם יעקב?חחח כן{המבין יבין} תהנו

Brombit

New member
עונה ../images/Emo115.gif

"מתלבשת אצל סימה אופנה אופנתית" 1.איפה אתם הכי אוהבים להתלבש? בבית? 2.מה אתם הכי אוהבים ללבוש? אין לי העדפות מיוחדות 3.מתלבשים לפי "צו האופנה"? לא "ההמבורגר הכי טוב בעולם" 1.אוהבים המבורגרים? כן 2.ובכללי,מזון מהיר? כן 3.מתי פעם אחרונה אכלתם במקדונל'ס? אני לא אוהבת מקדונלד'ס, אני אוהבת בורגראנץ' וברגר קינג... "קונה אצל יעקב במכולת השכונתית" 1.קונים במכולת או סופר? אמא שלי קונה בסופר 2.מתי פעם אחרונה הייתם במכולת? לא זוכרת 3.מכירים מישהו בשם יעקב? לא

MahazotZemer

New member
../images/Emo88.gifדיון שיר 2

אפשר עוד לענות על הקודם. והפעם...
הפיג'מות חוזרים|תו
ובגדול... "בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים? 2.איזה תוכניות הכי הכי? 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים? "שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ? 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט? 3.מה הסרט האהוב עליכם? "יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם? 2.אוהבים רוק? 3.אתם קצביים? "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה? 2.יש לכם נעלי עקבים? 3.גרתם פעם בנתניה? "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות? 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות? 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים?

MahazotZemer

New member
עונה :]

אפשר עוד לענות על הקודם. והפעם...
הפיג'מות חוזרים|תו
ובגדול... "בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים?לא כ"כ 2.איזה תוכניות הכי הכי?רק השמינייה ז"ל והפיג'מות ז"ל 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים?כע
..האמת שכבר הייתי במלא פריים טיים "שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ?כן 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט?לפני חודש 3.מה הסרט האהוב עליכם?גבר מי שמטפלת "יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם?רוק,היפ הופ,ישנים.. 2.אוהבים רוק?כן 3.אתם קצביים?מאוד "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה?לא נראלי 2.יש לכם נעלי עקבים?לא
3.גרתם פעם בנתניה?לא "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות?כע
2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות?כווווולם
3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים?תלוי למי,למה ועל מה

shaharrr53

New member
עונה../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

"בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים?:כן 2.איזה תוכניות הכי הכי?:אין לי,אולי לפעמים שמשעמם הפיג'מות 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים?כן "שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ?לא 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט?לפני כמה שבועות 3.מה הסרט האהוב עליכם?מישהו לרוץ איתו אחלה סרט
"יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם?רוק וגם פאנק 2.אוהבים רוק?כן
3.אתם קצביים?כן "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה?לא 2.יש לכם נעלי עקבים?לא 3.גרתם פעם בנתניה?לא "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות?כן,רק שלא תהיה דבילית כמו העונה הרביעית 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות?ראשונה! 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים?כן

Brombit

New member
עונה ../images/Emo115.gif

הפיג'מות חוזרים ובגדול...
"בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים? לא 2.איזה תוכניות הכי הכי? הפיג'מות (ועוד תוכניות שאני לא זוכרת) 3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים? לא "שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ? לא 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט? בכיתה ח'. אבל היום ראינו המשך של סרט בבי"ס כי היה גשם... זה נחשב? 3.מה הסרט האהוב עליכם? ראיתי בסה"כ (בקולנוע) רק שני סרטים... "יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם? רוק, פופ, שונות 2.אוהבים רוק? כן (אבל לא רוקנ'רול) 3.אתם קצביים? לא "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה? לא 2.יש לכם נעלי עקבים? לא 3.גרתם פעם בנתניה? אם לא הייתי זה אומר שגם לא גרתי... "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות? אם היא תהיה כמו הרביעית- לא. אם כמו השלישית- כן. 2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות? ממה שראתי לפי הפרקים, כנראה השלישית 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים? אני מניחה שכן... --- "פיג'מות ישנו את המצב" ---

Because Of May

New member
ועונה גם לזה../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

"בסך הכל בקשנו פריים טיים ערוץ הילדים" 1.אוהבים את ערוץ הילדים? לא 2.איזה תוכניות הכי הכי? השמינייה והפיג'מות ז"ל
3.חולמים להיות מפורסמים ולהגיע לפריים טיים? אממ תלוי במה... "שוב זה קורה,ממש כמו בסרט" 1.הייתם במחזמר "כמו בסרט" ? לא 2.מתי פעם אחרונה הייתם בסרט? לפני חודש נראלי.. ב"בוראט" המזעזע
3.מה הסרט האהוב עליכם? היומן עם רייצ'ל מקאדמס. וגם כל הסרטי מתבגרים האלה: שישי הפוך, סיפור סינדרלה, בקול גדול, סטפ אפ.... חולעל זה
"יש לנו קצב ויש רוקנ'רול" 1.מה סוג המוזיקה האהוב עליכם? רוקנרול, קצת פופ, קצת היפ הופ... וקלי ואוונסנס [מה לעשוץ, צריך לתת להם סגנון מוזיקה משלהם!] אני מאוד מגוונת
2.אוהבים רוק? אה האא
3.אתם קצביים? נראלי "אבל באנו מנתניה על עקבים" 1.הייתם בנתניה? לא נראלי 2.יש לכם נעלי עקבים? כן 3.גרתם פעם בנתניה? לא "אז תנו לנו צ'אנס לעוד עונה" 1.רוצים עונה חמישית לפיג'מות? אם היא תהיה בלי ימית ולא מעפנה כמו ה-4 אז כן
2.איזו עונה אהובה עליכם בפיג'מות? 2 3.אתם כאלה שנותנים צ'אנסים? נראלי

למעלה