דיון שיר 3

MahazotZemer

New member
../images/Emo88.gifדיון שיר 3../images/Emo88.gif

והפעם...
נרניה זה כמו רמת גן
קודם כל מילות השיר: ביצוע: הפיג'מות מילים: אילן רוזנפלד, עודד פז וקובי פרג' לחן: אלדד ציטרין אולי אנחנו נראים נורא ואפסים-לא באופנה, אך הכל זה מבחירה שלנו! כי כבר היו אבירים, עם חברות וגם סוסים, ונסיכות היו רוצות אותנו! היינו נלחמים במפלצות ומכשפים, לסכנה תמיד היה לנו חוש! זה נשמע לכם שקרים! אבל היינו גיבורים, עד שגילינו שאין בזה גרוש! אז גנבנו ממחטה מאיזו נסיכה ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה! ופתחנו גם שווארמה מבשר של תנינים, וסושי בתולות ים בכל הטעמים! והכל הלך סבבה, עד שמס הכנסה [מס הכנסה, מס הכנסה, מס הכנסההה] ביקש ת'חשבונית על הצלת הנסיכה, חה חה חההה! התחלנו את הבוקר בקפה, עם הארי פלונטר שסיפר שהוא מחלטר באירועים. ושר הטבעות, פתח דוכן שרשראות, ובכה שקצת קשה בעסקים! אז גנבנו ממחטה מאיזו נסיכה... פנזטיה זה..קסם! סיפור של אשליה.. לפנטז על החיים, לחיות באגדה! נסחפנו לפנטזיה כמו ל..מערבולת! אבל עם פנטזיה... לא הולכים למכולת!! אז גנבנו ממחטה מאיזו נסיכה ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה! ופתחנו גם שווארמה מבשר של תנינים, וסושי בתולות ים בכל הטעמים! והכל הלך פשוט יופי, עד שפתאום הבנו.. [פתאום הבנו, פתאום הבנוו] שמלכת הקרח מרוויחה יותר מאיתנו!
ועכשיו לשאלות...:
"זה נשמע לכם שקרים" 1.פעם שיקרתם? 2.למי? 3.מתי פעם אחרונה שיקרתם? "לסכנה תמיד היה לנו חוש" 1.מה בפעם האחרונה הרגשתם בסכנה? 2.פעם הצלתם מישהו מסכנה? 3.מה מסוכן בעייניכם? "ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה" 1.אתם מורידים שירים צרובים? 2.מאמינים בקסמים? 3.כשהייתם ילדים,האמנתם בקסמי מכשפות? "סושי בתולות ים בכל הטעמים" 1.אוהבים סושי
? 2.מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי? 3.אוהבים את 'בת הים הקטנה'? "ושר הטבעות,פתח דוכן שרשראות" 1.ראיתם שר הטבעות? 2.טבעות או שרשראות? 3.פעם פתחתם דוכן תכשיטים? "לפנטז על החיים" 1.על מה אתם מפנטזים? 2.מה הפנטזיה שלכם?

MahazotZemer

New member
עונה :]

"זה נשמע לכם שקרים"
1.פעם שיקרתם?כן
2.למי?להרבה
3.מתי פעם אחרונה שיקרתם?אתמול
"לסכנה תמיד היה לנו חוש"
1.מה בפעם האחרונה הרגשתם בסכנה?לפני שבוע
2.פעם הצלתם מישהו מסכנה?כן
3.מה מסוכן בעייניכם?סמים,אלכוהול
"ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה"
1.אתם מורידים שירים צרובים?כן
2.מאמינים בקסמים?לא
3.כשהייתם ילדים,האמנתם בקסמי מכשפות?לא
"סושי בתולות ים בכל הטעמים"
1.אוהבים סושי?לא
2.מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי?לפני שנתיים
3.אוהבים את 'בת הים הקטנה'?תלוי
"ושר הטבעות,פתח דוכן שרשראות"
1.ראיתם שר הטבעות?כן,משעמם
2.טבעות או שרשראות?שרשראות אבל רק מגן דוד
3.פעם פתחתם דוכן תכשיטים?לא,אבל דוכן אחר
"לפנטז על החיים"
1.על מה אתם מפנטזים?בריאות,אהבה אמיתית
2.מה הפנטזיה שלכם?שאני עשיר,יש לי ברכה והכל טוב ויפה...

B o N u s

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

"זה נשמע לכם שקרים" 1.פעם שיקרתם? כן 2.למי? כל הזמן לכל אחד 3.מתי פעם אחרונה שיקרתם? אולי אפילו לפני חצי דקה "לסכנה תמיד היה לנו חוש" 1.מה בפעם האחרונה הרגשתם בסכנה? אפעם '.' 2.פעם הצלתם מישהו מסכנה? לא '.' 3.מה מסוכן בעייניכם? כל מה שהוא לא מסוכן "ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה" 1.אתם מורידים שירים צרובים? לא. נגד זה. 2.מאמינים בקסמים? לא. 3.כשהייתם ילדים,האמנתם בקסמי מכשפות? כן. "סושי בתולות ים בכל הטעמים" 1.אוהבים סושי? לא. 2.מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי? אפעם. 3.אוהבים את 'בת הים הקטנה'? כן מאד! סרט קלאסי נהדר! מת עליו! "ושר הטבעות,פתח דוכן שרשראות" 1.ראיתם שר הטבעות? לא 2.טבעות או שרשראות? לא זה ולא זה $-: 3.פעם פתחתם דוכן תכשיטים? לא :O איזה שאלות הזויות מה הולך פה? $-: "לפנטז על החיים" 1.על מה אתם מפנטזים? בחורות 2.מה הפנטזיה שלכם? בחורות

../images/Emo140.gifעונה

"זה נשמע לכם שקרים" 1.פעם שיקרתם? כן 2.למי? להרבה אנשים. 3.מתי פעם אחרונה שיקרתם? היום. אמרתי שאין לי כסף להלוות.. "לסכנה תמיד היה לנו חוש" 1.מה בפעם האחרונה הרגשתם בסכנה? לא זוכרת. 2.פעם הצלתם מישהו מסכנה? לא נראה לי.. 3.מה מסוכן בעייניכם? כל דבר לא בריא
"ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה" 1.אתם מורידים שירים צרובים? כן 2.מאמינים בקסמים? לא, רק בטריקים. אבל אני מאמינה בכוחות על טבעיים.. 3.כשהייתם ילדים,האמנתם בקסמי מכשפות? אם נראה לי שלא
"סושי בתולות ים בכל הטעמים" 1.אוהבים סושי? אני צמחונית!
2.מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי? לפני כמה שנים אכלתי סושי (בלי דג!) 3.אוהבים את 'בת הים הקטנה'? לא ממש "ושר הטבעות,פתח דוכן שרשראות" 1.ראיתם שר הטבעות? לא
אני חייבת לראות דחווף! 2.טבעות או שרשראות? טבעות 3.פעם פתחתם דוכן תכשיטים? לא "לפנטז על החיים" 1.על מה אתם מפנטזים? על הפיג'מות 2.מה הפנטזיה שלכם? קסם

slee4

New member
עונהנהנהנה...

ועכשיו לשאלות...: "זה נשמע לכם שקרים" 1.פעם שיקרתם?תראו לי מישו שלא שיקר 2.למי?מלא...כמו כולם 3.מתי פעם אחרונה שיקרתם?היום בבוקר שחברה שלי העירה אותי ואמרתי לה שאני קמה אבל המשכתי לישון "לסכנה תמיד היה לנו חוש" 1.מה בפעם האחרונה הרגשתם בסכנה?לאזוכרת 2.פעם הצלתם מישהו מסכנה?כה 3.מה מסוכן בעייניכם?לחיות "ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה" 1.אתם מורידים שירים צרובים?לא הרבה,רק אם זה שירים שלא יצאו בסינגלים או שלא הגיעו לארץ 2.מאמינים בקסמים?לא 3.כשהייתם ילדים,האמנתם בקסמי מכשפות?לא "סושי בתולות ים בכל הטעמים" 1.אוהבים סושי?איכס... 2.מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי?לא אכלתי ואני לא אוכל... 3.אוהבים את 'בת הים הקטנה'?לא שידוע לי... "ושר הטבעות,פתח דוכן שרשראות" 1.ראיתם שר הטבעות?לצערי הרב 2.טבעות או שרשראות?לא זה ולא זה 3.פעם פתחתם דוכן תכשיטים?יש לי מה לעשות בחיים "לפנטז על החיים" 1.על מה אתם מפנטזים?על נהר של שוקולד מומס 2.מה הפנטזיה שלכם?באמת נראה לכם שאני אכתוב את הפנטזיה שלי?!

shaharrr53

New member
עונה../images/Emo154.gif

"זה נשמע לכם שקרים" 1.פעם שיקרתם?כן 2.למי?להרבה 3.מתי פעם אחרונה שיקרתם?היום "לסכנה תמיד היה לנו חוש" 1.מה בפעם האחרונה הרגשתם בסכנה?לא יודע 2.פעם הצלתם מישהו מסכנה?כן 3.מה מסוכן בעייניכם?לקפוץ מהגג של עזריאלי "ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה" 1.אתם מורידים שירים צרובים?כן 2.מאמינים בקסמים?כן 3.כשהייתם ילדים,האמנתם בקסמי מכשפות?לא "סושי בתולות ים בכל הטעמים" 1.אוהבים סושי?אף פעם לא טעמתי
2.מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי?בחיים שלי לא אכלתי! 3.אוהבים את 'בת הים הקטנה'?לא
"ושר הטבעות,פתח דוכן שרשראות" 1.ראיתם שר הטבעות?לא 2.טבעות או שרשראות?טבעות 3.פעם פתחתם דוכן תכשיטים?לא "לפנטז על החיים" 1.על מה אתם מפנטזים?על כלום 2.מה הפנטזיה שלכם?אין לי

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif ../images/Emo23.gifעונהה../images/Emo23.gif

"זה נשמע לכם שקרים" 1.פעם שיקרתם? כןן 2.למי? להמון אנשים אבל לא לאנשים מהפורום... 3.מתי פעם אחרונה שיקרתם? לא זוכר "לסכנה תמיד היה לנו חוש" 1.מה בפעם האחרונה הרגשתם בסכנה? מזמן 2.פעם הצלתם מישהו מסכנה? לא ניראה לי 3.מה מסוכן בעייניכם? לעמוד על צוק "ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה" 1.אתם מורידים שירים צרובים? פעם הורדתי 2.מאמינים בקסמים? לא ממש 3.כשהייתם ילדים,האמנתם בקסמי מכשפות? כןן "סושי בתולות ים בכל הטעמים" 1.אוהבים סושי? כן 2.מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי? לפני שבועיים 3.אוהבים את 'בת הים הקטנה'? לא "ושר הטבעות,פתח דוכן שרשראות" 1.ראיתם שר הטבעות? לא 2.טבעות או שרשראות? שרשראות 3.פעם פתחתם דוכן תכשיטים? כןן חח אני זוכר את זהה עם עוד שני ילדים "לפנטז על החיים" 1.על מה אתם מפנטזים? על המון דברים 2.מה הפנטזיה שלכם? סיקרט [סוד באנגלית]

Brombit

New member
אני מתכבדת לענות ../images/Emo115.gif

"זה נשמע לכם שקרים" 1.פעם שיקרתם? אולי, אבל זה בטח היה ממש שקר קטן 2.למי? לא זוכרת 3.מתי פעם אחרונה שיקרתם? לא יודעת "לסכנה תמיד היה לנו חוש" 1.מה בפעם האחרונה הרגשתם בסכנה? לא זוכרת 2.פעם הצלתם מישהו מסכנה? לא 3.מה מסוכן בעייניכם? הדברים הרגילים שאומרים שהם מסוכנים... "ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה" 1.אתם מורידים שירים צרובים? כן 2.מאמינים בקסמים? לא 3.כשהייתם ילדים,האמנתם בקסמי מכשפות? לא "סושי בתולות ים בכל הטעמים" 1.אוהבים סושי? לא ממש 2.מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי? לפני שנה כשהייתי במלון (מזעזע) בים המלח 3.אוהבים את 'בת הים הקטנה'? לא "ושר הטבעות,פתח דוכן שרשראות" 1.ראיתם שר הטבעות? כן 2.טבעות או שרשראות? שרשראות 3.פעם פתחתם דוכן תכשיטים? כן, עם חברות "לפנטז על החיים" 1.על מה אתם מפנטזים? על אהובי :) 2.מה הפנטזיה שלכם? שאהובי (שנמצא רחוק ממני מן הסתם...) יבוא אלי הביתה

Because Of May

New member
בלי מאאאדגישש.... ../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

"זה נשמע לכם שקרים" 1.פעם שיקרתם? מי לא?? 2.למי? למי לא?
3.מתי פעם אחרונה שיקרתם? לוזוכרת... היום מתישהו.... "לסכנה תמיד היה לנו חוש" 1.מה בפעם האחרונה הרגשתם בסכנה? אתמול 2.פעם הצלתם מישהו מסכנה? לא נראלי 3.מה מסוכן בעייניכם? אש... ים [טביעה]... סמים... המון. "ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה" 1.אתם מורידים שירים צרובים? אין כזה דבר שירים צרובים, יש שירים ומורידים ואז צורבים אותם...
2.מאמינים בקסמים? נמרוד הראל וזה? דיי 3.כשהייתם ילדים,האמנתם בקסמי מכשפות? לא חושבת... "סושי בתולות ים בכל הטעמים" 1.אוהבים סושי? לא אכלתי אפעם... 2.מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי? --- 3.אוהבים את 'בת הים הקטנה'? ככה... יש לי פריקית של בת הים בכיתה! "ושר הטבעות,פתח דוכן שרשראות" 1.ראיתם שר הטבעות? אני חושבת... 2.טבעות או שרשראות? טבעות 3.פעם פתחתם דוכן תכשיטים? לאא
"לפנטז על החיים" 1.על מה אתם מפנטזים? על רנדנקררר 2.מה הפנטזיה שלכם? להתחתן עם רנדנקר ולעשות ילד לבראד פיט, עופר שכטר ואנחל בוננייייי

YUZY

New member
עונההההההה../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

"זה נשמע לכם שקרים" 1.פעם שיקרתם? ברור...יש מישו שלא? 2.למי? לאדעת לכל מיני.. 3.מתי פעם אחרונה שיקרתם? אממממממ...בזמן האחרון לא יוצא לי לשקר...חחחח "לסכנה תמיד היה לנו חוש" 1.מה בפעם האחרונה הרגשתם בסכנה? כל יום, כל רגע, כל שנייה 2.פעם הצלתם מישהו מסכנה? נראלי שכן.. 3.מה מסוכן בעייניכם? הכל! כל דבר קטן גורם לדבר גדול ומסוכן... "ובאינטרנט מכרנו קסמים של מכשפה" 1.אתם מורידים שירים צרובים? חחח כן....... 2.מאמינים בקסמים? כן.....
3.כשהייתם ילדים,האמנתם בקסמי מכשפות? כן, עד היום!!
מושפעת שכמותי "סושי בתולות ים בכל הטעמים" 1.אוהבים סושי? לא 2.מתי בפעם האחרונה אכלתם סושי? בחיים לא חחחח 3.אוהבים את 'בת הים הקטנה'? כשהייתי קטנה אהבתי "ושר הטבעות,פתח דוכן שרשראות" 1.ראיתם שר הטבעות? ברור! 2.טבעות או שרשראות? שרשראות 3.פעם פתחתם דוכן תכשיטים? חחחחחחחחחחח כשהייתי ממש קטנה אני וכמה חברות הכנו תכשיטים ומכרנו קצת...חחחח "לפנטז על החיים" 1.על מה אתם מפנטזים? על הרבה דברים שלא כולם צריכים לדעת
2.מה הפנטזיה שלכם? אחת הפנטזיות זה לפגוש תפיג'מות אבל יש עוד מלא

למעלה