דיון על QAF ..............

CarolineKinney

New member
../images/Emo88.gif דיון על QAF ..............

נגיד ו.......... מישהו בא אליכם ואומר לכם ש......... הוא מוכן לקחת אותכם איתו לפגוש את ה CAST של QAF........ והוא היה שואל אותכם......... מה היתם מוכנים לעשות בתמורה....... הוא כמובן היה מבטיח לכם שתוכלו לבחור את אחד מהשחקנים....... והוא ידאג לכך שתוכלו לשוחח אחד על אחד (לא בכפל משמעות..
).... אבל......... אתם צריכים לעשות משהו שיצדיק את מה שהוא עושה למענכם..... מה תעשו???

אני

מוכנה למות ביום למחרת! וזה לא הגזמה! תמיד אמרתי לכל מי שרק הקשיב שביום שאני אפגוש את גייל (יותר נכון זה היה ביום אחרי שאני %^&*%$$ עם גייל...)אני אמות למחרת! חוץ מזה שהחיים לא יוכלו להשתפר מאותו רגע, אז זה פשוט בזבוז זמן להמשיך אותם, לא? התגובה יצאה קצת קיצונית, אבל...

almog66

New member
אני יעשה הכל!!!

ואני באמת מוכנה לעשות הכל כדי לפגוש את ג´סט החמוד שלי!! (נו בסדר- רנדי!!)

CarolineKinney

New member
שיחקת אותה אחותי........

הלכת כמו שאומרים... עד הסוף.....במקרה שלך עד הסוף המר אבל האמת שאחרי התאחדות איתו המר הופך למתוק אז.......... בקיצור שיחקת אותה !

ועוד שאלה...

היו נותנים לכם להגיד משפט אחד לדמות האהובה שלכם, מה הייתן אומרות?

לבריאן

הייתי צועקת לו (לדמות, לא לגייל): "תגיד לו שאתה אוהב אותו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ואז מבצעת יציאה דרמטית מהחדר...

OH MY GOD!!!

זה בדיוק...אבל בדיוק מה שאני הייתי אומרת לו! ואני חשבתי שאני היחידה! טוב לדעת שאני לא. ושוב...OH MY GOD!!!

אני17

New member
אני הייתי אומרת

לו I LOVE YOU!!! אם הייתי מצליחה מילים מהפה כשהייתי רואה אותו אז אלו היו המילים הראשונות שהייתי אומרת!

גם נכון!

אז עכשיו אני מתלבטת בין להגיד לו: I LOVE YOU !!! לבין להגיד לו שיגיד כבר לג´סטין שהוא אוהב אותו! התלבטות באמת קשה...רק מה? קודם כל צריך לפגוש אותו!

ayaliar

Well-known member
מה כבר יש לי להגיד להם?

לא משלמת, לא הולכת. נחמד יהיה לראות אותם אבל אין לי מה לשבת ולדבר עם גייל או פיטר במשך שעה נגיד, ואני בטח לא אשלם בשביל זה Get real people

pompii

New member
זהו, נכון....

מה יש לי כבר להגיד לגייל "יו איך אני אוהבת את הסדרה, אתה משחק פשוט נפלא, אני רואה את הסדרה כבר מהתחלתה בלה בלה בלה..." אני סתם אעשה לעצמי פאדיחות...נראה לי.... אבל הייתי מאוד רוצה לפגוש את הקאסט בכלל או לשבת לראות יום צילומים אחד...זה יהיה מאוד נחמד
הייתי נותנת הרבה, כי זה לא דבר שקורה כל יום, זה משהו מיוחד לא הייתי נותנת את החיים שלי כמו שמישהי אמרה פה אבל הייתי משלמת הרבה, אחרי הכל, זה לא דבר זול...

Angel Girl1

New member
אמממ...

לא יודעת ממש... לא הרבה במיוחד... זה די דפקטי "לתת את החיים" כמו שמישהי אמרה... זה כבר מפחיד... וזה אובססיבי בצורה מוגזמת... אני חושבת שהיתי אומרת תודה, מביאה חיבוק ונשיקה על הלחי, וזהו... ומה היתי אומרת לו? אממ... לא יודעת.. מה שהיה בא לי באותו הרגע!:)

אני יודעת

שהתגובה שלי יצאה קצת קיצונית... אם הייתי יכולה להזיז את הזמן לאחור הייתי מגיבה אחרת.

למעלה