דיון - נינט תעשה קרחת למען קמפיין.

../images/Emo127.gifראיתי את הכתבונת...

והראו את התספורת החדשה ודווקא זה יפה לה. ונראה לי שהיא השאירה קצת שיער (פוני). את הכתבה המלאה אפשר לראות במהדורה של מוצאי שבת בשעה 20:00.

בדוגרי באמת,

כמה שאני מעריך אותה בתור זמרת והכל.. הקרחת לא תעשה לה טוב. והנה התגובות לפני שהיא עשתה תקרחת תארו מה יהיה אחרי. אחר כך היא יוצאת הצהרות "אני לא פלקט" "אני שונאת תפפראצי" אבל היא עושה בדיוק ההפך הקרחת תמשוך צלמים עליה ,ידיעות וכתבות ועוד... זה כאילו שבכוונה ישר אחרי הנסיעה היא החליטה לעשות את זה כדי לחזור לתודעה אחרי חודשיים שהיא לא הייתה. אבל שתעשה מה שבא לה , זה החיים שלה.

l a h a v100

New member
אולי היא לא תצא מהבית?

כי אולי יש כמה צלמים בחוץ... עשו טובה תשנו את הקו מחשבה שלכם.

לא קשור.

היא פה בשביל לעשות מוסיקה לא?! אחר כך היא יוצאת בכל כתבה אפשרית בהצהרות שמתעסקים לה בפוני במקום במוסיקה שלה, ובתכלס היא זאת שיוצרת את זה. היא רוצה שיתעסקו במוסיקה שתעשה דברים שקשורים למוסיקה. אם זה היה בשביל סרט אז סבה אבל לדעתי זה סתם היה תרגיל יצני שלה כדי לחזור לתודעה אחרי שהיא לא הייתה חודשיים.. אבל זאת דעתי.

l a h a v100

New member
אז אתה אומר בעצם

שאם היא זמרת והיא עוסקת במוזיקה אסור לה להסתפר? כדי שלא יתעסקו לה בשיער ? לא הבנתי... םO אולי שלא תעשה שפם גם?

היא לא סתם זמרת,

הרי ידוע שכל מה שהיא תעשה יתעסקו בו יותר מהמוסיקה שלה. וכן לדעתי הקמפיין הזה לא יתרום לה לשום דבר חוץ מהחשבון בנק שלה והכותרות בעיתונים.

אוי נו באמת!!! עם כל הכבוד לנינט ויש הרבה!!

אני מת עלייה!!!! זה לא נקרא "סתם להסתפר" זה נקרא ממש כמעט "למכור את עצמך, תמורת הכסף.." אני בטוח שהיא לא הייתה עושה את זה סתם ככה כי זה איך שבא לה להסתפר אז תעשו לי טובה! למרות שזה לא שינה לי כלום לגבייה היא מדהימה עדיין!

l a h a v100

New member
לעשות קרחת זה למכור את עצמך?

וואו תודה רבה שאמרת לי את זה! הייתי כבר בדרך למספרה! מה זה השטויות האלה? קרחת זו קרחת! כולה תספורת =\

אבל היא לא הייתה עושה את זה בחיים!!

אם לא היו מציעים לה כלכך הרבה כסף.. לדעתי זה הכי לא "להתרכז במוזיקה שלה" כמו שהיא אומרת.. וכן יש בזה משהו של למכור את עצמך

l a h a v100

New member
שטויות!

היא אמרה בראיון די מזמן שהיא מתכננת לעשות קרחת.. היא אמרה את זה אמנם בחצי צחוק אבל בכ"ז היא חשבה על זה ;]

אבל אתה מסכים איתי שבגלל שכולם../images/Emo66.gif

רק רוצים לצלם אותה ולהביא איטמים עליה היא לא יכולה לעצור תחיים שלה?? היא רוצה לנסות עוד תחומים וזה לגיטימי שלא כולם יאהבו את כל הצעדים שלה ותמיד יהיו כאלו שיגידו דברים רעים במיוחד שזאת נינט.. ואתה צודק זה באמת החיים שלה

עצם זה שזה מה שכולם רוציםהיא צריכה למתן את זה

במקום לתת להם איטטימים היא צריכה להוריד קצת פרופיל ולא למשוך כל פעם עוד ועוד אייטמים. הבעיה שזה כל פעם שובר שיא.

יופי להם שהם רוצים../images/Emo66.gif

אז בגלל זה היא צריכה להיתקע בבית ולא לעשות דברים שהיא רוצה להסתפר וכ'ו שיצאו לה כבר מהחיים

בשביל שיצאו לה מהחיים היא צריכה להעלם קצת,

לא להיות לאנשים מול הפרצוף כל 5 דקות בפרסומות. זה חלק מהעניין על הכסף שהיא הולכת לקבל יש הרבה מחיר השהיא הולכת לשלם. ובדוגרי כרגע אני ממש לא מרחם עליה-כי היא זאת שמביאה את זה על עצמה. ואתם יכולים לא להסכים איתי אבל זאת דעתי-מי שמקבל מיליון וחצי דולר לקמפיין לשנה ומתבכיין אחר כך לא מסכן.

l a h a v100

New member
היא לא ביקשה רחמים.. O_ם

סה"כ עשתה גאלח.. והיא בחיים לא התבכיינה בהקשר הזה. ידעתי ששירי תשפיע עליך רע ידעתי P:

מה הקשר שירי 0_o .

היא לא התסכיינה בקשר לקרחת אבל היא התבכיינה לפני על הפפראצי ועל זה שהיא לא "פלאקט". נכון עכשיו היא כבר לא פלאקט היא שלט חוצות בעזריאלי .

לא יצאו לה מהחיים../images/Emo66.gif

לפחות לא בשנים הקרובות עובדה היא לא היתה תקופה בארץ ורק נחתנ כולם חיכו לה אז זה לא קשור

תאמיני לי שאם היא תשמור על פרופיל נמוך...

היא יכולה למנוע את רוב הדברים האלה. הרבה לפניה והרבה אחריה עשו ויעשו את זה.

למעלה