דיון חדש
......

Randyael

New member
../images/Emo88.gif דיון חדש ../images/Emo88.gif ......

או סקר איך שתרצו....... והשאלה היא: את מי אתם מעדיפים
1. את בריאן הבאד בוי, האדיש, הזיין, דוזנט דו בויפרינדס, דוזנט גיב אה שיט, כן, אכפתי (בדרכו שלו), השווה ביותר בליברטי אווניו, הולך בדרכו שלו, לא זוכר את מי הוא מזיין, לא שם על ג´סטין (ואולי כן..?), מופנם, מלא כעס.....של העונה הראשונה.... או..... 2. את בריאן הרגיש (לכאורה), מתחשב, לא אומר את דעתו (לעיתים קרובות), הולך לקראת ג´סטין, במערכת יחסים!!!!!!!, דואג יותר בגלוי למייקל, מסתדר עם מלאני?!?!?! (או רק למראית עין?) מגלה את אהבתו..וכו וכו וכו... של העונה הנוכחית? בבקשה צרפו הסבר.....

סילביא

New member
הראשון

כי זה הכי בראיין שיש...ברגע שהוא יתחיל להיות רכרוכי מדי הוא יהפוך לדמות מאוד אפורה . הרי גם כשהוא באד בוי, עדיין הכפת לו ובדרכו שלו הוא ראה את זה..... אם הוא יהפוך לאופציה השניה בעצם נקבל עוד מייקל

סילביא

New member
חוץ מזה

שבאופן כללי אני מעדיפה את ג´סטין! וברור שאת ג´סטין של העונה השניה , הבוגר/תחמן/חכם/יפה/חרמן יותר.... אפשר להגיד שבעונה השניה בראיין אימץ תכונות של ג´סטין ובעונה השניה ג´סטין אימץ תכונות של בראיין. ממש זוג נשוי

הבריאן שלי...

אני רוצה קודם כל להגיד שאני מתה על דיונים כאלה! כי אחרי שדנים על הפרק האחרון וחורשים עליו לאורכו ולרוחבו אז כיף לנתח את הסידרה...
הבריאן האהוב עליי זה שילוב מדהים של שניהם, וסליחה על הדיפלומטיות... אני ממש אוהבת את הזיין, חסר ההתנצלויות, הנרקסיסט והאגואיסט...אבל אני גם נורא אוהבת את המתחשב, הפגוע, האוהב והמתחשב...בגלל זה אני בטוחה ששילוב של שניהם יוצר שלמות. הוא עושה מה שהוא אוהב, אבל גם מביע אכפתיות כלפי מי שהוא אוהב. באיזה מקום כולנו ככה... הסצינה הכי טובה שאני יכולה להראות על השילוב בין השניים הייתה בפרק האחרון. הוא וג´סט (מין קיצור שכזה...) זיינו בחורים אחרים ובו זמנית התנשקו...היש מושלם מזה?

סילביא

New member
כל סצנה

שהם מופיעים ביחד היא מושלמת.... האמת? בין כל הסדרות טלויזיה /הצגות שאי פעם ראיתי (וכמובן שאני לא מתכוונת רק ליחסים בין הומוסקסואלים) הזוג הזה מצליח להראות אהבה ומערכת יחסים בצורה היפה והאמיתית ביותר שיש... יותר מכל הקוצ´י מוצ´י שיש ביתר הסדרות. הסצנה שציינת באמת יפה , אבל אני דבקה בשלי : סצנת הפרום היא היפה ביותר

almog66

New member
ברור שבריאן של העונה הראשונה!!

כי לפני שקרה מה שקרה לג´סט (אשה פלדה- סחטיק על אימוץ הקיצור "שלי"...) הוא היה כזה מניאק שלא מתחשב בהרבה אנשים ולא ממש אכפת לו מכל העולם- אלא רק מעצמו- וזהו בריאן הטוב!!! בריאן של העונה השנייה הוא כזה טיפה (!) רגיש וקצת יותר מתחשב והוא פשוט בנאדם פשוט כזה... והוא צריך להישאר בריאן המגעיל ולא בריאן הרגיש... ובקיצור- תמיד תזכרו ש ג´סט איז דה בסט!!!!! מתה עליו!! כוסי וחמוד בטירוף רק חבל שהוא הומו... ולכל הבנות פו- תמיד תזכרו שכל מי ששווה ופצץ(אהם אהם ג´סט) או שהוא הומו או תפוס...

טוב, נו...

אני "מעתיקה מהטובים". אני מקווה שלא רשמת על הקיצור פטנט, או שאני לא מפירה שום זכויות יוצרים

CarolineKinney

New member
הראשון בהחלט...אבל

גם טבילה קטנה במרכיבי העונה השניה לא מזיקה לא לנו ולא לו.......... לדעתי בריאן בעונה החדשה יש בו גם את בריאן מהראשונה כי בסך הכל הוא התםתח קצת אבל נשאר בריאן קיני........

רינת4

New member
אני אוהבת

את בריאן כמו שהוא עכשיו. אבל צריכים לתת לו עוד קצת סצנות של עצבים- של מניאקיות. צריך אותו קשוח! אני קצת מתגעגעת לימים שבהם הוא היה רב עם ג´סטין ואח"כ הם היו משלימים(עיין ערך:פרק 10,סצינת בית-המלון בניו-יורק).צריך איזה שהוא פיצוץ,אחרת זה לא בריאן קיני!

pompii

New member
אני בדעה של אישה פלדה../images/Emo13.gif

בריאן בעונה הראשונה היה ממש מרגיז אותי לפעמים, אבל עם זאת הוא היה מאוד מיוחד, הרי כולנו יודעים שהקשיחות שלו והעצבים שלו זה כל הקסם... ובריאן בעונה הנוכחית איבד הרבה מהקשיחות הזאת אבל במקומה באה ההתחשבות וחוץ מזה הוא גילה שגם הוא מסוגל לאהוב ולהיות חצי נאמן לג´סטין. אבל אם חושבים על זה אז גם בעונה הראשונה הוא היה מתחשב, עובדה שמה שהוא עשה למייקי, החבר הכייי טוב שלו, לא היה מניאקי, אלא זה היה רק כדי שמייקי יכיר אנשים חדשים חוץ מבריאן. אז נכון שדרכי בריאן הן מאוד מוזרות אבל זה מה שעושה אותו בריאן קיני!

למעלה