דיון חדש

2שוש

New member
../images/Emo88.gifדיון חדש../images/Emo88.gif

אני חושבת שכבר הבנו שרוב משתתפי הפורום הם טינאייג´רים וחלק גדול מהם צופים בסדרה מבלי שההורים יודעים. אז השאלה היא: כיצד הייתם מרגישים אם הוריכים היו יודעים שאתם צופים בסדרה ואף צופים בה בעצמם באופן קבוע (אך לא איתכם)? האם זה היה מביך אתכם? אם כן- למה? ואם לא- למה?

Randyael

New member
טוב אז ככה ../images/Emo34.gif

לפני קצת פחות משנה כשהתחלתי לראות את הסדרה קבוע וכשזה עוד היה ביום שישי יצאתי לאיפשהו וכיוונתי הקלטה במקרה באותו יום ההורים שלי נשארו בבית ולאבא שלי היה חשק בדיוק ב-12 בלילה לפתוח ערוץ 3 (איך לא???) {להזכירכם: הייתי בת 14 ופחות בוגרת מינית} אז יום למחרת אמא שלי באה אלי ואומרת...את בטוחה שהסדרה הזאת מתאימה לבנות בגילך?? כי אבא ראה את הפתיחה והוא אמר שהיא הייתה מאוד פרובוקטיבית.. (בנים רוקדים חצי ערומים?? להזיל ריר) למרות שאני מאמינה שהוא ראה הכל...הוא אמר שלא.. וכל היום נאלצתי לשכנע את ההורים שלי למה אני יכולה לראות את הסדרה הזאת (הם כמעט אסרו עלי לראות את הסדרה מה שלא היה קורה בחיים) בכל מקרה עברה שנה.....וההורים שלי נאלצו להודות בעובדה שזה כבר אצלי בדם במוח בחיים בהכל....ואין להם מה לעשות עם זה......שאם הם יאסרו עלי לראות את זה.....זה כמו לנתק מישהו בתרדמת ממכונת הנשמה..... אז לקצר סיפור ארוך...... הייתי כלכך בפאדיחה שההורים שלי ראו רק את הפתיחה שהייתי מתה אם הם היו רואים את זה....... מה שגם ההורים שלי לא מקבלים הומואים כמובן מאליו... והם לא מרוצים שיש לי חברים הומואים שאני מדברת איתם מאוחר בלילה... נ.ב חברה שלי אמרה לי שברגע שההורים שלה יחזרו לארץ היא תפסיק לראות את זה.... אז השאלה......למה לאחיות שלה מותר לראות את זה (הן בנות 20+) ולטינאג´רים אסור?? זה רק פותח להם עולמות שונים... ומעורר מודעות לשימוש בקונדומים וכו´ חומר למחשבה...

Just Rotem

New member
אממממ....

וואי ... שאלה קשה .... אמממ... אני חושבת שאם ההורים שלי היו יודעים אז הם לא היו אומרים לי כלום (והם ראו אותי רואה ...) כי הם "הורים ליברלים" ואנחנו כן מדברים (אני ואמא שלי ) על כל הנושאים שמסביב ... אני חושבת שבהתחלה כן הייתי מתפדחת כי בכל זאת אף פעם לא באתי אל ההורים שלי ואמרתי להם "אמא אבא ... אני רואה תוכנית על הומואים ולסביות .אלא אמרתי להם "אני רואה תוכנית (למרות שהם מבינים שזו התוכנית ...) ואם הייתי יודעת שגם הם רואים את זה ...אז סבבה ...אין לי בעיה אם זה ולא הייתי מתפדחת כי אני מתייחסת להכי גאים כמו לכל תוכנית אחרת שאני רואה . מי יודע ... אולי יום אחד נשב כל המשפחה ונראה בצוותא "הכי גאים "

אצלי זה ככה...

אני לא בטוחה אם אמא שלי יודעת שאני רואה או לא... גם אם כן.. לא נראה לי שהיה מפריע לה.. מיצידה לפי דעתי אפשר לשבת לראות ביחד... לי זה קצת יפריע אבל ת´אמת אני יכולה להתרגל.. אבל אני לא בטוחה.. נראה לי שכן... אבל ממש לא מפריע לה... היא ממש פתוחה בכל הקטע של סקס... ובכול הקטע של ההומאים לסביות... זה ממש ממש לא משנה לה.. אני יודעת שאמא של מעיין יודעת טוב מעוד מה זה... לא אכפת לה בכלל.. היא לא רואה את זה אבל לא מפריע לה.. היא אפילו לוקחת את מעיין לאולפנים... (הכלבה!!).. אבל זה לא בטוח.. קיצ´.. להורים שלנו אין שום בעייה... בריאן שווה פי1000000000000000000000 יותר מג´סטין!!!!

ayaliar

Well-known member
זה לא פייר ../images/Emo10.gif

זה דיון שאני לא יכולה להשתתף בו! אבל כל הצעירים שקוראים את זה, תעבדו על דקדוק ושגיאות כתיב, עוד מעט בגרות!

ayaliar

Well-known member
כי

אני בת 25. אף אחד לא אומר לי מה לראות ומה לא. חוץ מזה אמא שלי ישנה בשעות כאלה אבל סיפרתי לה על הסדרה והיא התייחסה לזה כאילו זה בברלי הילס או משהו כזה

adiko

New member
אני חושב........................

אני לא חושב שצריך לעשות מזה ביג דיל סה"כ לא נעים להם שאני רואה את זה שלא יסכלו אף אחד לא אמר להם כלום בואו לא נעשה מזה עניין

Foxy Toxic

New member
באמת שאלה קשה...

ההורים שלי לא יודעים שאני רואה את הסדרה... ואני גם מעדיף שהם לא ידעו... את האמת פעם אחת אבא שלי ראה פרק אחד, והיו שם יחסית הרבה קטעים של לסביות (מה שלא קורה הרבה...) אז הוא אמר שהוא אהב את זה, אבל אז גם היה קטע של בריאן וג´סטין הוא אמר שזה סתם סדרה מגעילה וחולנית... אבל כשהיו לסביות הוא אהב את זה... אהה איזה עולם...

Angel Girl1

New member
וואי! בדיוק היום זה מה שקרה=/

היה לי בלאגן בקלטות=/ אז התחלתי לעשות מין מרתון פרקים של הכי גאים... בשביל לסדר את כל הבלאגן... ואמא שלי, החליטה שהיא רוצה לראות... קודם כל... רק מהפתיחה... היא ישר עשתה פרצוף... על השם היא תמיד העירה, לא שינה לי הרבה... היא התחילה לשאול אם זו תוכנית ל"גילי" וכל זה... אני אישית מאמינה שלא ממש צריכים לסווג תוכנית לגיל... אבל עזבו... בקיצר... כשאמרתי לה, שאחותי יעל, ראתה את זה בארצות הברית, וכשהיה את הפרסומות לעונה הראשונה... לפני שזה בכלל התחיל, היא אמרה לי תוכנית נחמדה, כדאי לך לראות... אז אמא שלי שאלה אותה... ואחותי היקרה הרגיעה אותה קצת... אמא שלי הודיעה לי שזה לא מוצא חן בעיניה עדין שאני רואה כזו תוכנית... ושאולי כדאי שאני יפסיק... אבל מיד אמרתי לה שאין סיכוי... ושהיא יודעת כמה אני אוהבת תסדרה... גם אם זה מוצא חן בעיניה, וגם אם לא... היא עשתה לי פרצוף... והלכה=/ אם אבא שלי יראה... זה לא יהיה טוב... אבא שלי הומפוב בטירוף... הומפוב בצורה הכי נוראית שרק יכולה להיות! אמא שלי גם הומפובית... אבל לא כמוהו! אז לבינתיים... אני מנסה להרחיק ממנו את הטלוויזיה בסלון ביום שבת...:) בהצלחה לי!:) ומקסימום... אם אני לא יצליח להרחיק.. נצטרך לוותר על ההקלטה, ופשוט נתחיל לראות בחדר...

casperit

New member
אמממ

ההורים שלי לא יודעים שאני צופה בסדרה, ולא מביך אותי החלק של ההומואים אלא דווקא החלק שהסדרה מלאה בסקס.. אין לי מושג איך הם היו מגיבים, אני מקליטה על קלטות וכותבת עליהן ... אממממ יעל

CarolineKinney

New member
האמת היא...........

שאני כבר עברתי מזמן את ה 18 אז ההורים שלי לא יכולים לומר לי כלום כי מה שאני רואנ זה לא עניינם אבל אח משום מה גיליתי עד לא מזמן שאח שלי בן ה 13 צופה בסדרה וגם מאד אוהב אותה ואת הקטסטים שלה. בהתחלה חשבתי שהוא לא יבין אותה אבל הוא הבין יותר ממה שחשבתי. ההורים שלי לא יודעים שהוא רואה את זה והאמת שאני לא כל כך רוצה להלשין עליו. עם הוא לא היה מבין כלום אולי ההיתי כי בסך הכל הוא בן 13 אבל כל הזמן הוא משגע אותי שמלאני היא כזו יפה והוא אוהב את הסדרה . מה אני כבר יכולה לעשות................

לולו15

New member
אמא שלי ניסתה

בגלל שהייתי צריכה להקליט אופו שהיא הייתה אבל הלכה אחרי 5 דקות כנראה לא עניין אותה

אני17

New member
טוב אז ככה

ההורים שלי יודעים שאני רואה את הסידרה וגם שזה היה בימי שישי והייתי יוצאת אז אבא שלי היה מקליט לי! אז בעיקרון הם יודעים שאני רואה את זה ולא ממש אכפת להם וגם אם היה אכפת להם זה לא היה מזיז לי כי בטלוויזיה אני אחליט מה לראות והם לא יקבעו! אבל בכל אופן אם הייתי יודעת שאבא שלי או אמא שלי רואים את הסידרה הייתי ממש מתפדחת!!! ואם הם עוד היו רואים את זה איתי אז בכלל הייתי מתפדחת....

שניש

New member
ממש לא! ../images/Emo56.gif

אני אפילו הייתי שמחה שההורים שלי רואים את הסידרה (כמובן לא איתי...) ככה הם היו מבינים למה אני רואה ואיך הסידרה הזאת מדהימה ולא היו כ"כ נגד הומואים ולסביות ... מה שקורה שההורים רואים פרק אחד ויש שם דברים "סוטים" והם מתמקדים בזה ולא בעלילה המדהימה! לפי דעתי צריך לקחת את ההורים של כולם ולהראות להם את כל הפרקים מההתחלה ועד הסוף כדי שהם יבינו איזו סידרה מדהימה זאת!!!!!!!!!!!!!!! שניש

RedRose

New member
אני רואה, כולם יודעים שאני רואה.

למעשה ההורים שלי יודעים שביום שבת הסלון צריך להיות פנוי והם עולים לחדר..
אני לא מבין למה צריך להתבייש בזה. סך הכל ההורים שלי יודעים שזו סתם סידרה, לא יותר ולא פחות. אז יש יותר סצינות סקס מברוב הסדרות. אז
אז יש סצנות סקס. אני לא כזה תמים שאני לא יודע מה זה. אני יודע מה זה, הם יודעים שאני יודע מה זה, וזהו. אמא שלי ראתה כמה פרקים איתי, גם אחותי ראתה פרק או שניים איתי. בהתחלה זה לא נעים, אבל לא יותר מזה. זו רק סידרה, אני חוזר ומדגיש.

היי ! אני חדשה ואני לא מכורה

לסדרה .. ובעצם ראיתי אותה רק כמה פעמים והיא ניראת לי די נחמדה ת´אמת מביך אותי לראות ליד ההורים כל דבר שקשור למשיכה גופנית, בין סטרייטים והומו לסביות ... אז לא ניראה לי שהייתי יכולה לצפות בהכי גאים שיש איתם והם גם לא יודעים שאני צופה בזה ושזה קיים ...

Sheepe D

New member
איזה מזל שההורים שלי

לא יודעים שאני רואה את הסידרה הזו... אני רואה כאילו את הסרט שיש בערוץ 22, ובעצם אני רואה את הכי גאים שיש... וזאת לא רק הצרה הזו, עם הם היו יודעים שאני רואה את זה הם כבר היו מחברים את כל הרמזים ומבינים שאני בעצם גם "גאה"... עם אתם שואלים את עצמכם מה הם הרמזים האחרים... אז ככה יש לי מלא פוסטרים של אנג´לינה הכל פינה ופינה וגם של בנות אחרות, יש לי אותו הדבר עם אופנועים, אמא שלי "תפסה" אותי בפורום של "נשים בלבד", אני מדברת רק עם בנות ובכלל לא מדברת על בנים בבית ובכלל... אז עם הם ידעו את זה- אלך עליי! מאלני ולינדזי לעד!

Sheepe D

New member
אין לך כ"כ זכות..

להגיד את זה... ממש שעכשיו בשבילי זה לא הזמן לבצהיר לכולם שאני לסבית! אני לא צריכה את הצרית האלה על הראש שלי... מתי שאני אצא מהבית ואתחיל את החיים שלי בלי ההורים אז אני אצא! ובאמת שאני לא צריכה את הצרות האלו בכיתה י"א בבית ספר דתי -אולפנא- אני לא רוצה שיעיפו אותי משם! טוב אני מרגיעה את רוחי... ומצטערת שהתעצבנתי...

למעלה