דיון חדש על מפקדים בצבא

LoKKo

New member
../images/Emo88.gifדיון חדש על מפקדים בצבא../images/Emo150.gif

סיפרתי לחבר טוב שלי מהבסיס על יחסיי עם המפקד שלי כשהייתי קורסיסט (כלומר חניך בקורס) והוא דיי נכנס להלם... ועכשיו לשאלה - האם בתור הומו הייתם מצפים להטבות/צ´ופרים/יחס מועדף על פני שאר החניכים במידה וגיליתם כי המפקד הישיר שלהם הוא הומו ? אם כן - למה? בגלל שבתור הומו הוא יוכל לתמוך בך יותר ויוכל להבין את המצב שלכם בצורה טובה יותר ? אם לא - למה? בגלל שצריכים להיות שיוויונים לכולם? פרטו, נמקו,הסבירו,ציינו והביאו דוגמאות. בסיום הדיון אני אספר את אותו סיפור שסיפרת לחבר מהבסיס שלי. ---------------

Liroy25

New member
הטבות בגלל שאתה הומו?!

מפתה לומר שכן, אבל לא! ממש לא! את אותה שאלה אתה יכול לנסח בסגנון של "האם מגיעות לך הטבות כחניך אם אח שלך הוא מפקד הקורס". התשובה שלי זהה בשני המקרים - לא. לו היית סובל ממגבלה גופנית/בריאותית/נפשית כל שהיא אז כן, אבל כל עוד אתה אדם בריא בגופך ונפשך אין שום סיבה להקל עליך.

LoKKo

New member
לא לא לא

האם היית מ צ פ ה להטבות בגלל שהמפקד שלך הומו? (אחווה גאה שכזו...)

Liroy25

New member
הייתי מצפה בהחלט!

יחד עם זאת אני לא חושב שזה לעניין.

assafcohen1

New member
i had some gay soldiers

the only benefit they got from me was the fact they knew there eas someone for them if they needed someone to talk with. when i found out they were gay (all my soldiers knew i was), i took them to the side, and told them that they are as all the other soldiers, no crying. if the do need someone to talk with, i will be there for them. that´s it. assaf

marik

New member
אז בן זוגי נכון להיום

היה מפקד בבה"ד שלי, באותו מדור! אני הייתי בחת"מ והוא היה באופטיקה. אמנם הוא לא פיקד עליי ישירות אבל היו לו קשרים והוא יכל לסדר אותי יופי... הוא לא עשה את זה ואני גם לא ציפיתי... אבל כשסבתא שלי חלתה בבצקת ריאות באמצע הלילה והייתי חייב עזרה כי אף אחד לא היה מוכן לשמוע אותי ולעזור לי.... הוא היה היחידי ששיחרר אותי. אז טוב שיש אחד כזה!!! ואנחנו מאז ועד היום - שנה וארבע חודשים

למעלה