דיון השבוע

f o x g i r l

New member
../images/Emo88.gifדיון השבוע../images/Emo70.gif

כל שבוע ביום שבת אני אפתח פה דיון בנושא מסוים שקשור לרק בישראל (איזה
הפתעה
), אז הדיון הראשון שלנו יהיה: זוכרים שבסוף העונה השלישית אורנה בנאי אמרה הצהירה שהיא עוזבת את התכנית
, ואז היו הפרסומות של: "מי תחליף את לימור", ולשמחתנו לימור בעצמה חזרה לתכנית... אז השאלה היא: מי לדעתכם הייתה צריכה להחליף את אורנה בנאי בתכנית אם אורנה לא הייתה חוזרת, אפילו אם זה היה מאכזב שזאת לא אורנה בעצמה... שרשרו פה את תגובותיכם ביי ביי

elinorikbalik

New member
אין

אף אחת לא יכולה להחליף אותה כי זה לא היה אותו דבר . יכול להיות שהיו מוצאים מישהי מתאימה אבל בנתיים אין אף אחת שאני מכירה שהיא יכולה להחליף אותה . ושוב זה לא היה אותה תוכנית כי אין לנו לימור אחרת .

f o x g i r l

New member
אז בואו נשנה את זה רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נגיד שהייתה מישהי אחרת שהייתה מחליפה את לימור בתחילת העונה הרביעית, איך הייתם מגיבים לזה
והאם הייתם מתאמצים לעשות משהו כדי להחזיר את לימור, ואם כן מה

PopPy

New member
הממ... אין, פשוט אין מישהי שיכולה

להחליף את אורנה כלימור! לימור זו אורנה שעושה אותה, לא סתם דמות, כך שאני לא רואה אף אחת בתפקיד לימור, מקסימום מישהי שתגיש את התוכנית יחד עם ארז טל. אני מאמינה שהייתי ממשיכה לראות את התוכנית, אבל לא חושבת שהתוכנית היתה מצליחה בלעדיה ובכל מקרה היא הייתה הרבה פחות מצחיקה בלעדיה... לא חושבת שהייתי עושה משהו כדי להחזיר את אורנה. כל תקופת החופשה בין העונה השלישית לרביעית היא דיברה על זה שהאהבה של הקהל חנקה אותה, שהיא פוחדת שלימור תימאס על אנשים ושהיא רוצה להתמקד בתיאטרון, כך שאם היא בסופו של דבר לא הייתה חוזרת, לא נראה לי ששום דבר היה משנה את דעתה...

מסכים עם כל מילה ../images/Emo45.gif

אין תחליף ללימור, וגם בסוף העונה השלישית, כשניסיתי לחשוב על מחליפה הולמת, פשוט לא מאצתי.

f o x g i r l

New member
הייתה לי פשוט תקלה, ואתי זאת דעתי

גם כן, פשוט רציתי לראות אם יש פה אנישים שחושבים אחרת.......... אחרי הכל זאת המטרה של הדיונים שלי....

LoLo16

New member
אמממ...

הבנאדם היחידי שאני יכולה לראות על המסך במקום לימור הוא טל פרידמן. למרות שגם זה היה שורד אולי 5 פרקים, אבל בכל זאת.. ועכשיו, כמו כולם...(
) לימור אינה ניתנת להחלפה... אני חושבת שהתכנית לא היתה שורדת בלעדיה. נראה לי שהם צריכים אחד את השני (ארז ואורנה) כדי להמשיך את התכנית הזאת. יש משהו נורא חזק בהגשה של שניהם ביחד. צריך לשאול את ארז על מי הוא חשב כשהוא ענה לעיתונות שרק בישראל תחזור לעונה חדשה בלי לימור.

אני יגיד

לימוררר רק לימור אין מחליפה ללימור היא האחת ויחדה וכמו שהיא אומרת היא מנהיגה חלקה לעם חזקה

LARAS

New member
אתה חושבים... ../images/Emo9.gif

אולי שההפקה של "רק בישראל" עשתה את זה בשביל הפרסום
אני לא מאמינה לזה
אני מאמינה לאורנה בנאי שטענה שהדמות של לימור כבר חונקת אותה ומשתלטת עליה..
אבל אני שמחה שהיא חזרה..
אה.. וחוץ מזה אני לארה ואני חדשה בפורום
קראתי קצת מה שיש לכם להגיד,
מעניין פה..
לארה

like daa

New member
אני חושבת שהיא באמת הכוונה לעזוב...

אבל בסוף הבינה שכולם מזה מתגעגעים אליה וחזרה!

f o x g i r l

New member
../images/Emo88.gifתוצאות הדיון../images/Emo88.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

טוב אז...
כתבתם שלדעתכם היא באמת התכוונה לעזוב...
וכתבתם שאין מחליפה ללימור כי היא הכי מצחיקה והכי מתאימה לתכנית...
, וכל הכבוד על ההשתתפות בדיון השבועי שלי
אני רואה שזה מעורר עניין פה בפורום, אז אני אמשיך בדיונים השבועיים, חכו לשבוע הבא, 2יי 2יי

למעלה