דיבורים

ELIR

New member
../images/Emo88.gifדיבורים

שלום ...לכולם אני מצטרף חדש.. על מה מדברים/דנים..בדרך כלל

yafit75

New member
על מה מדברים?

תגיד בוקר טוב,, מה שלומכם,,, איך קוראים לך,,,, נשוי? יש לך ילדים? יש לך מספר טלפון? אולי כתובת? אוהב כדורגל? ספר על עצמך,,,, תן הקדמה טובה,,, בכל אופן,,, ברוך הבא למועדון!!!! פה תמיד עושים חיים,,, מי שיודע לעשות חיים,, זה מה שאמר לי חיים! והיום כבר הוא מת!

ELIR

New member
מכבי חיפה

כל הכבוד...הביאו כבוד לכדורגל הישראלי וכל המדינה קצת חיוך בימים קשים אלה

שלום לך בחור

בתור "ותיק" כאן (שעה) אני מצטרף לברכות. הקצב פה מסחרר. פשוט מדהים.

אין סיכוי שהיא תתנפץ

בתוך הבועה החיצונית יש עוד בועה קטנה. אני מעריך שאם לא תהיה לי בועה יותר , לא אוכל לשרוד. את תמיד כזאת וולגרית?

גיוRא

New member
קרןןןןןןןןןןן נגבי את החלב מהשפתיים

אופס..זה לא חלב?,,,, מה ניש´ ...מקסימונת? איך חגגת אתמול?,,, נו ספרי משוווו ...מהמם

גיורא ../images/Emo25.gif טוב שבאת,

אני חושבת שההוא מעליך מנסה להעליב אותי, הוא אומר שאני בולגרית.... ואני בכלל.... אתה יודע. טוב גיגי, היה אחלה! מומלץ.

גיוRא

New member
הוא יתנצל כשהיא תחשוף שיניים

במידה ותיזכר איפה שמה ת´כוס

מו שיקו

New member
וואללה?

לא ידעתי שהיא חושפת ובינינו , נראה לי בכלל שהוא התכוון לגבינה בולגרית, והיא נדלקה כי זה בא בלי אבטיח......

בולגרית זה מעליב??

אכלת פעם בוריקיטאס גבינה ביפו?? ראית פעם את הבנות בסופיה ובורנה? תאמין לי...זו מחמאה

חחחח, ויש גם בפורום נשואים נשואות..

תחשוב חזק, אולי זה יצא לך. הרמז בגוף ההודעה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נו טוב...

כמו כל אישה, אומרים לה כמה מלים יפות ופלצניות וכבר סולחת... וגם בגלל שהזכרת לי להוסיף לרשימת הקניות: גבינה בולגרית. יין, וסוכריות קופצות. וגיורא הזכיר לי - חוט דנטלי.

גיוRא

New member
אם היה טוב ומומלץ...בואי..

רק תשאירי ת´שיניים בבית... פשוט ככה התרגלתי.... אגב...באמת הוא בטוח..שיש לו טוב? עכשיו אני מבין את המקל והכלב..

למעלה