ברוק - פסק הדין

Indiman1

New member
../images/Emo88.gifברוק - פסק הדין

ברוק לוגן פורסטר בחזקת 5 (מי היה מאמין שבשבוע האחרון היא עוד פעם תתחתן...), את מוזמנת לתא העדים. חבר המושבעים, יותר נכון ועד חברי פורום היפים והאמיצים
, הגיע להחלטה !
אז להלן פסק הדין (סך הכל סיכום של מה שכתבתם. אני עצלן..
)
יתרונותייך: תכונות פיסיות: - חתיכה וסקסית מאוד (כאמור) יחסית לגילה. - טכניקת הבכי המדהימה שברוק פיתחה לעצמה! גם בכי בעין אחת בלבד, גם בכי רצוף של שבוע פרקים וגם יכולת בכי מעכשיו לעכשיו! - שיער מושלם - גוף מדהים - עיניים מהממות! [למרות שאני מעדיפה כחול, אבל ירוק גם בסדר] - ובכלל פנים מושלמות תכונות אישיות: - אשת עסקים מפולפלת. - יודעת להשיג את שלה - מכלום, בעצם, הפכה למנכלית של חברה ענקית ולא משנה כרגע איך היא השיגה את זה. - לא נמאס לה מסקס (וזה בגדר יתרון, תאמינו לי! ) - בגדול אישה טובת לב, שתמיד, אבל תמיד עושה את מה שהיא עושה מתוך אהבה, מה יוצא לה, זה כבר דבר אחר... - רומנטית ביותר. - בעלת כושר המצאה ויצירתיות-המציאה את נוסחת ה"ביליף". - יודעת להסתדר. תמיד תנחת עם הרגליים על הקרקע, בחברת איזה גברבר - רגישה - היכולת שלה להיתגבר על כל טרגדיה שהיא/ כל טעות שהיא ופשוט לשכוח שהיא היתה קיימת. יתרונות אחרים: - הכוח שלה להשיג כל דבר מכל גבר חוץ מריג'. - אף גבר לא מתגבר עליה. - סולחים לה מהר מאוד, כולם חוץ מסטפני. - היא פשוט מעניינת. יש בה משו שגורם לי להישאר דבוקה למסך [ולא, זה לא רק היופי שלה] יש בה משו מהפנט כזה.
ועכשיו, לחסרונותייך : חסרונות פיסיים: -הפלא ופלא - אין כאלה!, אוייש, בעצם יש אחד(
): - הזין עומד השכל בתחת - המשפט הזה נאמר על ברוק. (
כל הכבוד סשה, לא יכולתי להגדיר את זה יותר טוב) תכונות אישיות שליליות: - בוגדת בילדים שלה על ימין ועל שמאל! - די אנוכית, האמת שמאוד אנוכית. - לא עומדת במילה של עצמה, מה שנקרא- חסרת עמוד שדרה. - לא לומדת מטעויות העבר - גורמת לעצמה סבל-מזוכיסטית (לא במובן הפיזי) - תמימה. מספיק שסטפני תגיד לה שהיא כבר לא במלחמה איתה, והיא תבוא אליה כמו כלבלב וזה קרה הרבה פעמים. - לא מתעניינת בנשים יכלו לפתח את הדמות שלה קצת מעבר לגברברי פורסטר... או שאמרתי יותר מידי? - אמא לא משהו בכלל. ראיתם מתישהו את ברוק מתייחסת לילדים שלה?(התאונה בג'קוזי לא נחשבת) אפילו ברסיטל של הופ מי שהתייחס כהורה אמיתי היה ניק. היא רק מחאה כפיים וישר עזבה את הילדה המסכנה שם בדד.קתרין היא האמא האמיתית של הילדים האלו. - בעלת קושי באבחנה - אז מי הסול מייט שלך, ברוק ? - יש לה נטייה לרגשנות יתר מה שמוביל לבכי הרב שלה... - שקרנית - תככנית ומניפולטיבית - ההתאהבות התמידית שלה והאמונה העיוורת שלא משנה מה המיכשולים, האחד נועד בשבילה. חסרונות אחרים: - חיה בפנטזיה תמידית! מילא לחיות ככה כשאת בת 20, אבל כשאת כל החיים שלך חיה ככה, משהו דפוק אצלך בשכל! - לא יכולה להיות עם גבר פנוי. ניק היה פנוי כל הזמן, פתאום, כשהוא עם בריג'יט, בא לה עליו - אובססיבית לגבי גברים, לא יכולה לחיות בלעדם, ובגילה כבר הגיע הזמן לעשות משהו אחר עם עצמה. - השתגעה פעם אחת. וזה מספיק בשביל שהקו לאברבאנל יהיה קו מהיר... - רצתה את האהדה של סטפני יותר מידי זמן. וניסתה כל הזמן לרצות אותה, כשסטפני בעצמה צבועה לא קטנה [כל הקטע של האבות של ריג' וכו'] - קושי הבחנה מסוג אחר:יש לה בעיה בזיהוי האבות של הילדים שלה(אריק/רידג', רידג'/ניק). - היכולת להיכנס להריון מהר מדיי ולא תמיד לדעת מי האבא! - ההשפעה העצומה של ריג' עליה והיכולת שלו להחזיר אותה אליו כמעט בכל פעם(או ליתר דיוק בכל פעם אם הוא מתעקש מספיק זמן). - חוסר היכולת לקבל כלה מסויימת לבנה שהוא עצמו בחר, למרות כל מה שסבלה מסטפני אי פעם. - ניצול גברים פנויים כשריג' לא רוצה אותה. דיקן הוא דוגמא בולטת. גם ניק היה מנוצל לפני שטיילור חזרה. - חוסר היכולת להפסיק להביט על גברים של הבת שלה!
טוב, זה היה פסק הדין. וגזר הדין הוא : נראה לכם שאני אכתוב גזר דין ? אם אני אכתוב את גזר הדין שאני חושב שמגיע לברוק, אני אאלץ להיכנס למחתרת, וגם - אני אכנס לרשימה השחורה של שירן
אם יש לכם גזר דין לברוק, אתם מוזמנים להציע!
נ.ב. מחר תהיה דמות חדשה שתעמוד למשפט. היו מוכנים!

Indiman1

New member
ושכחתי ../images/Emo51.gif ל - witchcrafts !!!

על התמונה הנהדרת !!!

ת נ י ן

New member
../images/Emo46.gifלא להרגיזני בבקשה,יש לי לב חלש

סחטין על הכתיבה והמאמץ.כל הכבוד על הרעיון. אך לפי נוסח הכתיבה,דעת הכותב מופגנת יותר מידי.. והיא אינה לרוחי,כיוון שאינה משקפת את המציאות.

ולמרות שהיא כ"כ בעד ברוק-

גם לפי דבריה חסרונותיה של ברוק כמעט פי שתיים מיתרונותיה המועטות....... למרות שמבחינה חיצונית אין ספק שברוק יפהפיה..

Indiman1

New member
אה!! אריאל ,

'זהות בדויה2 ' דווקא חושבת שמה שכתבתי מוטה לטובתה של ברוק!!!

Indiman1

New member
אבל רק סיכמתי את התגובות

של השרשור למטה.. (חוץ ממשפט או שניים
)

גזר הדין שלי לברוק פורסטר

אז ככה ... לפעמים אומרים שיש אנשים שמגיע להם אולי מגיע לברוק הפיצול רגשות הזה אריק-רידג'-ניק וכו' וכו' וכו' וחוסר היכולת שלה להיות נאמנה בצורה יציבה לזכר אחד בלבד (ולא לכל ההרמון, כל אחד בתורו)..... מצד שני ..... הזכרים שמרכיבים את ההרמון שעומד להם, אז פתאום כולם כאחד מאבדים את השכל לטובת התחת שוב, אריק-רידג'-ניק עושה רושם שבמסעות הכיבושים הללו אחר הזיון האלוהי האבוד מזו שבת 40 ומשהו עדיין נראית פצצה וכו' כולם - שימו לב - מאבדים את היציבות המשפחתית וכל מה שהיו יכולים לייצר עם אישה אחת בלבד... וכולל לחסוך את האומללות מהילדים שלהם... אי לכך ובהתאם לזאת אם אנחנו רוצים שהסדרה הזו תימשך לאין קץ ... אז זה המתכון שרימפס אחד לעונה או לדקה או לשניה ולכן עושה רושם שחיי האהבה של ברוק (המסכנה, אגב), נדונו לכישלון מוחלט אוקצור ... גזר הדין שלי לברוק .. הוא הקלטת קלטת הדרכה "איך תצודי בעל, ואיך תאבדי אותו למחרת?" ותודו שאכן יש כאן כישרון שלא עמדנו על טיבו ולזכרים בהרמון הייתי מציעה טיפול גמילה ממין מרובה משתתפים ע"י צפיה בקלטת הלוהטת הזו... ותודו שהרעיון שלי מבריק

Shiri from the block

Active member
חחחח איזה כבוד זה שאתה מקפיד לא להיכנס לרשימה השחורה שלי../images/Emo8.gif גזר דין? אין לי שמץ האמת... כמו שאמרתי, לדעתי היא לא רעה, פשוט יש לה יותר מידי חולשות שהיא נכנעת אליהם בקלות- היא אישה חלשה, אני לא חושבת שצריך להעניש אותה בצורה מסויימת..../images/Emo13.gif

S c a r l e t t

New member
קבל ח"ח על הרעיון../images/Emo45.gif

בקשר לגזר דין...האמת שיש לי כמה רעיונות אבל אני אוהבת את שירן יותר מידי ולא רוצה לעצבן אותה (שירן, תראי איך מתחשבים בך כאן
)

ת נ י ן

New member
ואותי לא?! אז מה אם אנו לפעמים

מתכסחים?!... שמרי את רעיונותייך לאוייבים האמיתיים. "רחמי" עליי ועל שירן.

Indiman1

New member
../images/Emo6.gif תיארתי לעצמי.

צפניה, אני מתחיל לפחד.. מה זה הטרור הזה?! סתם..אין לי מה לפחד, נכון ?

מילי17

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

וואי קטע מצויין. והתמונות פשוט.. ווע

למעלה